Skip to main content

Kaunis konkreettinen patio ideoita ja mallit

Monipuolisuutta Concrete

Kaikkien käytettyjen käytettävissä rakentaa terassit, betoni on perinteisin mutta monipuolinen valikoima. Se on sileä, puhdas, voidaan valaa ja muodostetaan kaareva tai geometrisia muotoja, ja lisäämällä sävyjä, voi tulla muuta kuin klassinen vaaleanharmaa.

Muita etuja: se tarjoaa pysyvyyttä, kestävyyttä, ja on melko edullisia, jopa enemmän, jos teet sen itse tarjoaman tiedät mitä olet tekemässä ja ovat enemmän kuin pystyy toteutuksessa tehtävän. Aloitteleville tee-se-itse, se ei ole helppoa työtä, eikä se yhden henkilön työpaikka. Jos et ole varma, voit puuttua konkreettinen patio projektin omalla, palkata urakoitsijan.

Et voi mennä vikaan kaatamalla yksinkertainen betonilaatta, mutta jos haluat lisätä kuvioita tai kuvio, tiettyjä tekniikoita voidaan soveltaa aikana vulkanointia. Yksi helpoimmista tavoista lisätä tekstuuri on soveltaa jäykkä luuta yli kuivaus betonia, kerran kumpaankin suuntaan, mikä antaa pinnalle joitakin “hammas” ja pitää sitä tulemasta liukas märkänä.

helppo Pavers

Betonin levittäjät ovat käytettävissä eri muotoja, kokoja, värejä ja kuvioita, ja voidaan sijoittaa päälle sängyssä pakattu hiekkaa. Jos kehtaa ajatus rikkaruohot tai vapaaehtoisten kasveja tilojen välillä, levittäjät voidaan puskuun yhdessä kitkattomasti, ehjä pinta. Jos valita perinteisen jättäen välejä levittäjät (tämä tarkoittaa sinun ostaa vähemmän levittäjät), ne voidaan täyttää herne soraa, kiviä tai tiukka, matala kasvava maa kansi.

Katsotaanpa katsomaan upeita ja monipuolisia patiot tehty betonista.

Intian Canyons

Kaunis konkreettinen patio ideoita ja mallit

Betoni terasseille hallitsisi Palm Springs, varsinkin kun aurinko laskee taakse San Jacinto huiput. Se on aavikon yhteisön kanssa vähän sateita, paljon aurinkoa ja kuuma lämpötila, ja telakoiden enemmän hardscape kuin softscape. Kasveja, jotka eivät viihtyvät tässä ilmapiirissä ovat vesi-viisasta mehikasvit ja kaktukset.

Midcenturyn Modern talo Palm Springs’ Indian Canyons naapurustossa, suunnitelleet arkkitehdit William Krisel ja Stan Sackley, sai päivityksiä Monty Collins Sisustussuunnittelu sen saattamiseksi 21. vuosisadalla. Tämä patio ominaisuuksia klassinen luuta pyyhkäisi loppuun. Valkoinen ohutlevyastioiden patio asettaa on Richard Schultzin Topiary mallisto Knoll ja on saatavilla muissa väreissä.

Vesi-Wise suunnittelu

Vesi-Wise suunnittelu

Värit ja sisällä käytettävien materiaalien jatkuvat ulkopuolella kytkeä tiloihin tämän Arizona kotiin. Suunnitellut Coffman Studio, piha tarjolla happo-viimeistely betonin terassit ja levittäjät, ruostunut metalli palo kuoppaan, lihavoitu keltainen ja turkoosi seinät, rustikoitu teräs ruukkuja, koriste heinät, mehikasveja, ja kannen suodatettiin sävy.

Se on Simon rentouttava synteettinen ruohokenttä.

midcentury Roots

 midcentury Roots

Uusi talo Midcenturyn Modern vaikutus istuu Los Angeles kukkulan jossa historiallinen Lloyd Wright (poika Frank Lloyd Wright) rakenne oli rakennettu ja myöhemmin muutti Colburn School. Rakentamassaan Bonura Building, suuri asuinpaikka kuuluu geometrinen allas ja konkreettinen patio puhtaalla, vaakarivillä.

Kaadetaan Place

Korkeus Arkkitehdit suunniteltu koti, terassi ja maiseman tämän viehättävän modernin talon Healdsburgissa, USAssa. Betonilaattojen kaadettiin paikallaan ja happo pestään. Nuo raidat vihreä maa kansi ovat Elfin timjami, joka kasvaa nopeasti, pysyy kompakti, ja voi kävellä. Patio on kehystetty valkoinen, harmaa ja musta herne sora.

Että saumattoman siirtymisen

Saumattoman siirtymisen patio

Puolivälissä 20.-luvulla käsite suunnittelemalla saumattoman siirtymisen sisätiloista ulos on yksi, joka on jatkunut ja aina näyttää moderni. Suunnittelun on mielekästä kanssa yhden tarinan taloa, jonka avulla matkustajat kävellä ulos avoimen liukulasiovi tai ranskalaiset ovet ja osaksi piha pienellä vaivalla ja liikkuvat edestakaisin helposti. Sujuvan, siirtymän, mikään ei voita betoni, varsinkin jos materiaalin ja värin sisällä ja ulkona ovat samoja tai ainakin näyttävät olevan.

Tämä Seattle koti on rakennettu vuonna 1950 uudistettiin Lane Williams Arkkitehdit, ja on kaksi suurta liukuovet avautuvat den ja ruokailutilat samaan tason patio.

Palm Springs Piha

Palm Springs Piha

Huono 1980 uudistaa Alexander kotonaan Palm Springs kuorittiin pois H3K muotoilujohtamisprosesseissa Korjausrakentaminen paljastamaan Midcenturyn Modern juuret. Enimmäkseen konkreettinen takapihalla sisältää palo kuoppaan, joka on samalla tasolla kuin maan pinta, koska se on harvoin käytetty ominaisuus. Nolla-tasolla, baari tai ylimääräisiä ruokapöytä voidaan sijoittaa yli kuoppaa osapuoli, jossa tulen pois, tietenkin.

Nice Pads

Happo-pestiin luonnollinen harmaa kaadettiin-in-place betoni tyynyt

Happo-pestiin luonnollinen harmaa kaadettiin-in-place betoni tyynyt interplanted sekoitus timjami, Scotch, ja Irlannin sammal maa kannet. Suunnitellut Falling Waters Landscape, patio, kaupungin San Diego Kensington naapurustossa, ominaisuuksia IPE sisäänrakennettu istuimet, arkkitehtuurin ruukkuja, ja palo pit board-lomakkeen loppuun.

Northwest Modern

Northwest Modern patio

Tummat arkkitehtonisia ominaisuuksia, kuten sinkki katto, teräs virkaa, ulkotakka verhottu Choctaw hiekkakiveä, musta kivi viimeistely altaan pinnoille, ja musta graniitti reunat alas vesilinjan, puhdas, vaalea terassi järkevää WA suunnittelu Arkkitehdit. Berkeleyssä-pohjainen yritys käytettyjen betoni valkoiset portlandsementin tälle mittatilaustyönä patio keskitetty Kaliforniassa.

Värilliset Betoni

Värilliset Betoni patio

Vapaamuotoinen värillinen betonilaatan jotka muistuttavat suuret paasi levittäjät erotetaan sora kanavilla tässä patio design Stout Build-suunnittelu. Kaupungissa Playa Del Rey, Kaliforniassa, ominaisuuksista kuivuutta sietävät maisemointi, sisäänrakennettu palo kuoppaan istuimet ja sisäänrakennettu grilli.

kaikuva muodot

kaikuva muodot

Geometriset muodot Tämän uusittu kotiin toistuvat konkreettinen patio ja allas surround, joka myös sulautuu sisätiloissa ulkona. Ryhmätyönä että mukana Key Asuin-, allas ympäristöt, Jason Osterberger mallit, ja Randy Angell Designs, ulkotila kuuluu lineaarisen takka ja tulisija, joka ulottuu arkkitehtuurin lähteelle.

Mod Piha ja Wall

Mod Piha ja Wall

Mitään muuta kuin tavallinen, sileä konkreettinen patio näyttäisi kiireinen ja kilpailla muita mielenkiintoisia elementtejä tämän pihalla, kuten ameeba / Swiss-juusto seinä kirkasväriset ulkokalusteet. Maisema Tämän Oregon oleskelu on suunnitellut Anita Van Asperdt of LandCurrent ja yhdistyvät moderni yksityiskohtia ympäröivään rinteellä.

Kelluvat Päällystys herne sora

Kelluvat Päällystys herne sora

Tasaisesti sijoitettu betonin levittäjät on upotettu vuode herne soraa seos kuvioita. Betonin levittäjät voi ostaa tai valettu-in-place ja tehnyt valikoituja muotoja ja kokoja.

Pienten tilaratkaisu

 Pienten tilaratkaisu

Koska paritaloja ja patio asuntoja on rajoitetusti ulkotila, on järkevää olla ulkona lattia, joka on yksinkertainen ja helppo kävellä. Jopa pieni piha, San Francisco-pohjainen Bella Vita Puutarhasuunnittelu asiantuntevasti sisällytetty istutus vuoteet kultainen tynnyri kaktus, veistoksia ja muita mehikasvit. Matala seinämä mahdollistaa näkymät läheisille vuorille.

Out of South Africa

Konkreettinen terassi on suunnitellut LevEco arkkitehdit Etelä-Afrikka kansi on valmistettu IsoPine, joka on yhdistetty polystyreenistä. Kuten monet nykyajan kodeissa, betoni lattia on samalla tasolla kuin sisätiloissa, luo saumattoman siirtymisen pihalle.

 

You may also like