Skip to main content

Modernit betonipäällystyskäytävän ideat

Betonielementit tai valettu käytössä, niiden Päällystys Määrittele “moderni” Kotiin

Modem Concrete Paver Walkway Ideat

Se on kävelytie, joka pyrkii armon koteja, jotka ovat tehneet moderni tai nykyaikainen tyyli. Kukin Katulaatat, nimeltään asfalttilevittimeen, on valmistettu yksinkertaisia ​​betonia, joko betonielementit tai valettu paikalleen. Levittimen on yleensä suorakaiteen muotoinen; joskus neliö; harvoin pyöreä.

Suuri “salainen” tämä tyyli: voit säästää tonneittain rahaa levittäjät, koska toisin kuin luonnonkivi kävelee, tyyli saavutetaan sijoitus ja asiayhteys . Toisin sanoen, jos olet menossa neliön asfaltinlevitin ilmeen, 16″ betonin levittäjät (tai välietappeja, kuten niitä kutsutaan joskus) riittää. Vain katsomaan West Seattlen kävelytie myöhemmin tässä kuvagallerian ja sinä ‘ll nähdä, mitä tarkoitan.

Stepping Stones Across Lawn

Tästä Kuvassa vuosisadan puoliväliin moderni kotiin, koneet jatkavat ulkoasua talon kiinteän ja laajuisen arkkitehtuuria. Ne näyttävät ne kuulu sinne. Silti he myös näyttävät erilaiselta, jotta tiedämme, että tämä on uusittu kotiin.

Yksi haittapuoli tässä “ponnahduslautana” lähestymistapa on, että se tekee nurmikon leikkaaminen turhauttavaa.

Ultramoderni Betoni Paver kävelytie Set kiviseinä

Ultramoderni Betoni Paver kävelytie Set kiviseinä

Toinen konkreettinen asfalttikone katsoa, ​​että näet usein: neljä jättiläinen suorakulmainen betonilaattojen ympäröi harmaa koriste kiven.

Se on miellyttävän näköinen ja joka toimii hyvin betoniseinään, puusta portti, ja xeriscaping.

Se voidaan raivostuttava pitää kaikki tuon koriste kiven vapaa lehtien ja muiden orgaanista materiaalia. Niin, se on parasta säätää tällaista kävelytie enemmän kuivilla ilmastossa.

Kohonneita betonielementtien Laatta Walkway

Betonin levittäjät eivät aina tarvitse upottaa ruohoa tai lepää kallioon. Joskus levitin leijuu yläpuolella ruohon tai kiven tai yläpuolella hiekka, lika, maa kansi, kiviä, tai jopa muita konkreettisia.

Täällä, väri-sävytetty betonielementtien levittäjät tarjota kohonnut kävelytie taloon.

Rain-Kiiltävä Betoni etuaukion Walkway

Rain-Kiiltävä Betoni etuaukion Walkway

Yksinkertainen, mutta tehokas, moderni betonipatio rakentama ammattilaiset, mutta joka voi monistaa oman kodin: 18-20 neliön levittäjät lepää sängyssä maiseman Rock. Tierra Maisema, LLC, West Seattle, WA-yhtiö, tämä muotoilu toimii ei vain esteettinen kannalta, mutta toiminnallisesti, niinkuin tiukka välivälineet ettei kenenkään hypätä mistä asfalttilevittimiä ja asfalttikone kuin sammakko. On jopa pyörätuolilla liikkuville.

Myös tämä on kävelytie, että voit kopioida joko sileällä pinnalla tai aggregaatti-edessään 16″ betonin levittäjät osoitteessa Home Depot.

Moderni betonipatio Osittainen Grass and Rock

Moderni betonipatio Osittainen Grass and Rock

Novel, kiehtova kävelytie takana Denver kodin yhdistyy kaksi maailmaa: vehreää, rehevä, orgaaninen maailma muhkeat nurmikko yhdessä karu, harmaa, epäorgaaninen maailma maisema kivi. Se on hämmästyttävän loistava tapa vetää nämä kaksi erilaisia ​​vyöhykkeitä yhdessä. Tämä ajatus on peräisin Mile High maisemointi, LLC, Denver, CO-pohjainen maisemointi yritys.

Yksinkertainen Modern Eichler Betoni Precast Walkway

Yksinkertainen Modern Eichler Betoni Precast Walkway

Tämä konkreettinen asfaltinlevitin kävelytie on kaikkein pelkistettyä ja yksinkertainen versio kaikkien muiden kulkutiet esitetty tässä artikkelissa. Se koristaa edessä vuosisadan puoliväliin moderni Eichler kotiin. Vaikka en voi selvittää, onko tämä todella kaudella (luultavasti ei, koska erinomainen tila betoni – ei halkeamia), tämä tyyppi kävelytie on ehdottomasti totta kertaa.

Tämä kuva on peräisin Rebecca Gonzalez erinomainen blogi, vuosisadan puoliväliin moderni uudistaa, joka sisältää koti walk-through, retro kauppa arvosteluja, ja uudistaa päivityksiä oman vuosisadan puoliväliin moderni.

Kuivuus Kestää Modern Betonielementtirakentaminen Walkway suunnittelu

 Kuivuus Kestää Modern Betonielementtirakentaminen Walkway suunnittelu

Rebecca Gonzalez Mid-Century Modern Remodel iskee jälleen, mutta tällä kertaa se on hänen oma talo. Kissa Annie rentoutuu kuivuutta kestävien maisemointi joka reunat betonielementtien asfaltinlevitin kävelytie.

Tämä asfalttilevittimiä sisällä kivi näyttää, liittyy usein mehikasveja, on klassisen ilmeen. Huomaa myös, miten Gonzalez hämmästyttävää levittäjät välttää jäykkä ilmeen.

 

You may also like