Skip to main content

Nykyaikaiseen asumiseen rakennetut modernit kodin ulkoasut

Contemporary Residenssi täynnä moderniin tyyliin

Contemporary Residenssi täynnä moderniin tyyliin

Rakastamme perinteinen, ikääntyneiden kodeissa-Tästä huolimatta, ei ole mitään, kuten kauniisti suunniteltu moderni koti rakennettu nykyaikaista elämäntyyliä. Ajattele puhtaat linjat, suuret ikkunat ja upea ulkotiloihin huijataan ulos kuivuutta kestävien puutarhaan tai nautittavaa mukavuuksia uimahallit ulkokansilla. Vielä parempi, koteihin kuten nämä tulevat monenlaisia ​​tyylejä ja materiaaleja, jotka sopivat jokaiseen makuun. Saada ydin, katso meidän suosikki esimerkkejä nykyaikaisten asuntojen-jokainen on tähtien näyttö nykyarkkitehtuurin.

Moderni Ranch talo eurooppalainen Vibe

Moderni Ranch talo eurooppalainen Vibe

Tämä 4000 neliön jalka, moderni karjatila tyyli kotiin on säännöllinen kokoontumispaikka omistajien lapset ja grandkids mukaan Paige Elise Interiors. Oli tärkeää, että talo on lämmin, mutta kaunistamaan Euroopan fiilis. Yksi ominaisuuksia tarkistaa pois, että laatikko on lasi edessä sisäänkäynti. Se tekee viipyi enemmän kutsuva tuomalla vähän ulkona sisällä. Kiviseinät ovat vanhan maailman kosketus, joka parantaa hillitsemiseksi valittaa samalla ne sisälle kotiin yksityisyyttä. No koti on täydellinen ilman kaunis maisemointi. Täällä kuivuutta kestävien mehikasveja ja pensaat kotoisin alueen vihreää asioita.

Energiatehokkaat Modern River Koti

Paras nykyaikaisten asuntojen huijataan ulos energiaa säästäviä ominaisuuksia, kuten tämä upea esimerkki Stephen B. Jacobs -konsernin. Tämä tyylikäs asunto on lähellä Connecticut River ja luonnetta sen lähiympäristössä muistaa rakentamisen aikana. Esimerkiksi talon hyödyntää aurinkoisia päiviä tärkeimpien julkisivut katettu laaja Ikkunoiden etelään ja länteen. Ulkoseinät ovat myös erittäin eristetyissä lisätä kodin energiatehokkuutta. Lopuksi mitä järkeä omistaa kotiin, jos et hyödyntää ulkotilaa? Täällä, allas sisältyy harkinta, ja yläkerroksen pois makuuhuone tarjoaa tähtien näkymät joelle.

Custom Modern Home Built jokapäiväiseen elämään

Tässä on moderni australialainen asuinpaikkaa Custom Tyylistä Homes. Huomattavan ikkunoiden ansiosta auringonvalon valaista jokaista neliösenttiä sisätilojen tilat päivällä. Sen Skillion katto, joka viettää takaosaa kohti, on klassinen esimerkki modernista arkkitehtuurista. Edessä julkisivu yhdistyy mashup ulkotiloissa kuvioita, kuten tiilestä ja sivuraiteelle. Me jämäkkä puu viilu oven, joka peilit portaikko esitetty kautta toisen kerroksen ikkunasta. Huomaa minimaalinen maisemointi rytmittävät luonnonkivi tukimuuri. Se täydentää kodin puhtaat linjat ja teollinen innoittamia ulkoa.

Modem Concrete rantahuvila Suunniteltu Tulvat

Arkkitehdit voivat saada mahtava luova betonilla. Tämä moderni rantahotelli villa jaetaan glamping Hub on piki-täydellinen esimerkki. Koska rakenne on niin lähellä merta, se on rakennettu betonista ja muita materiaaleja, jotka kestävät jopa tulvia. Laaja ikkunat ja ihana toisen tason kannen on upeat näkymät veteen.

Moderni kotien ja osapuolten

Monet nykyaikaiset talot ovat kaikilla liiketoiminta edessä ja puolueen takana näin esimerkiksi Custom Tyylistä Homes. Kaikissa takaikkunat on esteetön näkymä suuri uima-allas. Jopa lasi aita ympärille ominaisuus on läpinäkyvä. Ulkovalaistus boosteja ulkona nautintoa tuhoamatta tunnelma.

Moderni Home Made of Fair betonijulkisivujen

Yhden jollaisia ​​kotiin Gottesman Arkkitehtuuri osoittaa kuinka kaunis minimalismia voi olla asuin muotoilun sen käyttöön reilun betonijulkisivujen. Huomaavat, kuinka talon tekee useimmat tontin minimaalinen rinne. Puolet omaisuus toimii puutarha, kuten etu- ja toinen puoli näkyy oikealla on varattu 65-jalka-pitkä uima-allas.

Tiny Modern Home Täydellinen ulkona nautintoa

Tiny taloja täynnä nykyaikaiset palvelut ovat ehkä meidän suosikki tyyppinen nykyaikaisten asuntojen. Käännä silmäsi tähän vastustamaton pienen perääntyä bongattiin glamping Hub. Pissata maalaismainen jäljittelevät oleskelupaikka on yksi kanssa ulkona. Huomautus miten se sulautuu ympäristöönsä ansiosta tilava katon kannella, jossa on sisäänrakennettu LED-valot ja suuret lasiset liukuovet, jotka muuttavat sisustuksen ulkona huoneeseen.

Vanhemmat Koti muuttunut Moderni Dwelling

Ikääntyneiden kodeissa voidaan uusittu osaksi siedettävä modernia asuntoa kuin tämä entinen saltbox-tyyliin asuinpaikkaa. Taloihin, kuten nämä ovat tunnettuja harjakatot ja puiset kehykset. Tiimin Joshua Zinder Arkkitehtuuri ja suunnittelu piti Osaa ulkopuolisesta nostalginen elementtejä, kuten shiplap innoittamana sivuraide, joka muistuttaa puuta lautoja. Uuden Skillion katon ei vain näyttää moderni, mutta luo myös käyttökelpoisempia sisätilaa. Seinämät ikkunoita on toinen moderni ominaisuus. Huomaa asema ikkunat ensimmäisessä kerroksessa; pyrkivät maksimoimaan luonnonvaloa menettämättä yksityisyyttä.

Classic Shingle-tyyli kotiin modernisti

Fanit perinteisen kodin rakenteet arvostavat Tämä moderni muunnos Classic päre-tyyliin rannikon asunnon jaettu Betsy Wentz, omistajaa Studio B: Sisustussuunnittelu. Yläpuolella sisäänkäynnistä ikkunat, jotka kattavat kaksi kerrosta, valaisevan sisätilojen lämpiö ja portaikko. Ole hyvä tarkastella seulotaan-in kuistilla ja huomaat ikkunoita vuori ensimmäisessä kerroksessa.

Koruton ja Modern Lomakoti

Paras viikonloppu kodeissa pitäisi tuntua kutsuva piilopaikkoja, kuten tämä moderni esimerkiksi Justin Krzyston klo Stonehurst suunnitella ja rakentaa. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat näkyy vasemmalla ja takapuolelle koti avata sisätila helmassa. Kaksi ulkona kannet ja vehreä maisema aidosti luoda ylimääräisen ympäristö sopii mainiosti. Ulkovalaistuksen on välttämätöntä jokaisen nykyaikaisen asuin maisemaa. Täällä, strategisesti sijoitettu LED-valot antavat ohjaava hehkua kävelytietä ja kannet.

Päivitetty vuosisadan puoliväliin moderniin kotiin

Vuosisadan puoliväliin aikakauden sävyn modernin kotiin suunnittelu. Joten olisimme huolimaton, jos emme kuuluu tähtien esimerkki ikonin aikana. Tämä Palm Springs koti oli äskettäin päivitetty James tuomari vastaamaan nykyajan makuun. Ensimmäinen, pesutupa, joka sijaitsee ulkona, siirrettiin sisällä. Seuraavaksi pihalla tilaa laajennettiin ulkoiluun kaasu firepit. Sitten gating omaisuuden moderni siivekkeen puu portti ja himmeä ikkunat lävistettyjä ylös hillitä muutosta.

Vaatimaton Modern Home rakennettu Country Living

Vaatimaton kodeissa voi olla myös moderni fiilis. Tämä nykyaikainen maa kotiin nousevan auringon Rakennus on energiatehokkaita seinät eristys. Corner kannella ja terassi pois makuuhuoneesta maksimoi ulkona nautintoa. Molemmat koostuvat säänkestävää Cedar virkaa ja kestävät karjan aidat.

Contemporary maisemointi nykyaikaiselle Ranch House

Kasveja ja puita, jotka työtä nykyaikaisen kodin ulkonäkö on tärkeä ainesosa kohentamiseksi kotiin nautintoa. FormLA maisemointi loi tämän mielekästä maisema täynnä kasveja, jotka viihtyvät Tämä nykyaikainen ranch talo on tietyllä alueella.

You may also like