Skip to main content

Magnificent vuosisadan puoliväliin Modern Homes suunnitteluideoiden

Miksi vuosisadan puoliväliin asuntoja ovat kestosuosikki

Mikä tekee aito, vuosisadan puoliväliin nykyaikaisten asuntojen niin vastustamaton kun kaikki nämä vuodet? Ehkä se johtuu heidän radikaalisti yksinkertaistettu muotoja. Ajattele sulavat linjat tai orgaanisia käyriä, usein rytmittävät suuret ikkunat, jotka yhtenäinen sisätiloja kanssa ulkona.

Vuosisadan puoliväliin suunnittelu liike, joka käynnistyi vuonna 1940 ja kääritty 1960-luvun alussa, juhlii avioliitto muodon ja toiminnallisuuden minimaalinen ja usein vaatimattomasti suunniteltu asuin arkkitehtuuri ja sisustus. Se oli myös aika, joka ohjattiin aikakaudella kotiin nautintoa, joka kestää tähän päivään. Ensimmäistä kertaa, keskimääräinen asunnon aloitti henkilökohtaistaminen niiden oleskelutilat sekä sisältä että ulkoa, omiin maun ja elämäntapa. Ehkä tämä juhla itse kotona syystä vuosisadan puoliväliin moderni asunnot ovat edelleen arkkitehtoninen suosikki. Saadaksemme Käydyn, katso seuraavat esimerkit.

Charming Vuosisadan puolivälissä Cabin

 Charming Vuosisadan puolivälissä Cabin

Tyypillinen vuosisadan puoliväliin talo tunnetaan yhden kerroksen ja lähellä maanpintaa suunnitteluun usein rytmittävät melkoinen ikkunat. Kuitenkin A-runko koteja, kuten tämä Kalifornia mökki esillä glamping Hub, olivat yhtä suosittuja kuin toisen asunnon. Tämä asuinpaikka on avoin pohjaratkaisu, kaksi kerrosta ylemmän olennon loft-, ja tietysti suuret ikkunat. Telakan minimaalinen maisemointi on myös juurtunut vuosisadan puoliväliin esteettinen. Ulkotilaa tuntuu laajentamista asunnon takia on lasilla katettu julkisivu.

Classic kaksikerroksinen vuosisadan puoliväliin moderni talo

 Classic kaksikerroksinen vuosisadan puoliväliin moderni talo

Tässä on klassinen vuosisadan puoliväliin asuinpaikka sisäänrakennettu 1951 ja hiljattain päivittänyt arkkitehti, Karibian Daniel Martin. Kodin ulko kantaa muutamia vakiodetaljeja klassinen tyyli. Huomaa laajoilla ikkunat, kaltevuuskulmalle harjakatolla rinnan eteen julkisivu, ja sekoitus sivuraide materiaaleja, tiili, puu ja metalli, jossa kaikki add visuaalisesti kuvioita ja kuvioita. Sisustus on avoin elävät järjestely päällä pois korkea holvikatot.

Tyylikäs ja moderni uusittu Ranch House

 Tyylikäs ja moderni uusittu Ranch House

Professional talo räpylä James tuomari palautti tämän vuosisadan puoliväliin moderni Ranch entiseen, upea kunniaa. Sininen ja valkoinen maali lävistettyjä ylös tiili ulkoa. Tyylikäs turve ja kivi piha yhdistettynä tyylikäs himmeä aitauksen ottaa kodin hillitä valittaa uudelle tyylikäs tasolle. Kuorrutus Tällä sananlaskun cupcake on erittäin suuri katunumeroa-joten tämä asuinpaikka todellinen liikenteen tulppa.

Rönsyilevä vuosisadan puoliväliin moderni Ranch House

 Rönsyilevä vuosisadan puoliväliin moderni Ranch House

Sisäänrakennettu 1962, tässä vuosisadan puoliväliin moderni kauneus jakavat Terrie O’Connor Realtors on rönsyilevä karjatila talo täynnä Mad Men valittaa. Lasiseinät ja clerestory ikkunat molemmat tunnusmerkit high-end karjankasvattajien, tulva sisustus luonnon valoa päivisin. Sisustus on avoin käsite, jota et ole ajan tasalla, tuli asia aikana modernismin liikkeen.

Woodland Home innoittamana vuosisadan puoliväliin Ski Chalet

Woodland Home innoittamana vuosisadan puoliväliin Ski Chalet

Jo 1950-luvulla, Skandinavian tyylikäs oli yhtä laajalti kuin se on tänään. Tämä vuosisadan puoliväliin hytti bongattiin glamping Hub, muistuttaa pohjoismainen hiihtomaja. Sen ulkomitat ominaisuuksia dramaattinen harjakatto ja katto korkeat ikkunat. Jälkimmäinen avioituu upea ulkona näkymän tärkein sisä oleskelutilaa. Kannella tehty Cedar louhii erittäin nautittavaa ulkona huone, joka on täydellinen kesä ruokailu tai pimeinä kuuma siideri syksyllä.

Vuosisadan puolivälissä Ranch House

 Vuosisadan puolivälissä Ranch House

Ranch-tyylinen talo on vuosisadan puoliväliin klassikko. Pieni yhden kerroksen talo tuli nopeasti katkottua eteläisessä Kaliforniassa 1940-luvulla ja sen jälkeen levittää itään. Karjatilalliset näin esimerkiksi glamping Hub on silmiinpistävä matala vaihtoehto, koska niiden lähes tasainen kulmassa kattojen ja lähellä maanpintaa rakentamiseen.

Upea retro Remodel

 Upea retro Remodel

Tässä on toinen upea retro uudistaa James tuomari. Tavoitteena Tämän tavoitteena oli säilyttää olinpaikkaan alkuperäisen, modernistinen viehätyksensä mutta lisää aivan upouusi yksityiskohdat ovat oikein aikakauteen. Huomaa näppärä käyttää liimapuukatteet paneelit. Ne suoraan edessä kotiin, tarjoavat suojaa ja yksityisyyttä, kun taas rimat katolle salata houkuttele AC lauhdutin-nerokas oikeassa? Jokaisella kodin pitäisi olla ulkovalaistuksessa. Täällä maapallo riipus valaisee katunumeroa yöllä taas antolainaus hieman Don Draper tyyliin.

Vuosisadan puolivälissä Dome Home Built kestävän Living

 Vuosisadan puolivälissä Dome Home Built kestävän Living

Voidaan sanoa, että kupolin koti on yksi visionääri tyyppisiä vuosisadan puoliväliin, rakennusinvestoinnit. Arkkitehti ja keksijä Buckminster Fuller raskaaksi nämä erittäin tehokas Adoben kestävään asumiseen. Heidän pallomainen muoto tekee suurimman osan jalanjälki tarjoamalla siedettävä neliön materiaalia kuin perinteisiä koteja. Nämä kaarevat kodit ovat myös energiatehokkaampia ansiosta niiden pinta-alan ja tilavuuden suhde.

Tämä piki-täydellinen esimerkki kupolin koti on rakennettu vuonna 1953. Se on historiallinen mestariteos puhuttu Sunflower. Sen on suunnitellut James Kampaaja entinen Frank Lloyd Wright oppipoika. Yksi sen ainutlaatuiset ulkoisia ominaisuuksia on huipussaan, geometrinen ikkunat, joista luonnonvaloa taas estää ankara suoraa säteiltä. Tämä video Modern tila Realty Network osakkeita lisää tästä yksi eräänlainen kotiin.

Vuosisadan puolivälissä Modern Home, jossa on paljon hillitsemiseksi valitus

 Vuosisadan puolivälissä Modern Home, jossa on paljon hillitsemiseksi valitus

Tieltä xeriscaping tuli asia, asunnon elävät lämpimässä ilmastossa oli sora-katettu telakoiden koko 50-, 60-, ja 70-luvun. Tämä vuosisadan puoliväliin kotiin uusittu James tuomari sisältää uuden modernistinen-vaikutteita maisema alueelle sopisi kuiva ja kiihkeä säällä.

Mid-Century Modern Butterfly katto

 Mid-Century Modern Butterfly katto

Perhonen katto, joka jäljittelee muoto hyönteisen siipi, on toinen yhteinen piirre nähnyt joitakin vuosisadan puoliväliin koteihin kuten tämä bongattiin Palm Springs Homes. Ulkopuoli on tyypillisesti pariksi korkeat ikkunat, laajennettu katon korkeus sisällä dramaattinen tasolle. Huomaa pyöreä ajotieltä kerran katkottua suurtiloilla tullut himoittava ominaisuus vuosisadan puoliväliin suburbanites tuntuvaa telakat.

Talo vuosisadan puoliväliin moderni Osa

 Talo vuosisadan puoliväliin moderni Osa

On monia asuinalueita eri puolilla maata täynnä klassisia Midcenturyn koteja, jotkut palautetaan alkuperäiseen loistoonsa.

Arapahoe Acres nimisessä kaupungissa Englewood Colorado on yksi esimerkki. Rakentaminen klassinen keskiluokan asuinsijat asuttavat naapuruston alkoi vuonna 1949 ja kiedotaan 1957.

Työn Frank Lloyd Wright syvästi innoitti suunniteltu näiden kodeissa näin, esimerkiksi, valokuvannut Butterbean. Talossa on alhainen slung katto, ja ikkuna kattaa edessä, molemmat tunnusmerkkejä vuosisadan puoliväliin asuin arkkitehtuuria. Katso tarkemmin julkisivuun ja huomaa, että rakenne koostuu teräsbetonia lohkojen ja teräksen ikkunanpuitteet. Molemmat rakennusmateriaalit pidettiin kauttaaltaan moderni tuolloin.

Standardi Mid-luvun Modest House

 Standardi Mid-luvun Modest House

Tahansa esikaupunkien naapurustossa, joka on vähintään 75 vuotta vanha on muutama vaatimaton vuosisadan puoliväliin talot perinteisten huipussaan katot ja liitteenä autotallit. Muita vakio-ominaisuuksia näissä rakenteissa, jotka olivat tyypillisesti alle 1200 neliön kuuluvat kuva ikkunat ja hyvin maisemoitu, mutta yksinkertainen etupiha ja ajotieltä.

Mid-luvun talossa, jossa tasakaton

 Mid-luvun talossa, jossa tasakaton

Palm Springs on tunnettu sen upea ja ylellinen vuosisadan puoliväliin talot-joissakin tasakaton esitetyllä. On tärkeää huomata, että taloa tason murskaimet sopivat ainoastaan ​​lämpimässä ilmastossa. Tämä johtuu siitä, tasakaton eivät rohkaise salaojitus ja vaikeuttaneet gutter järjestelmiä. Molemmat voivat olla ongelma, kun se tulee neljän vuodenajan alueita, jotka käsittelevät kuolleet lehdet ja lumi.

You may also like