Skip to main content

Modern Betong Paver gångväg Idéer

Precast eller gjutet på plats Dessa Asfaltläggare Definiera “Modern” För hemmet

Modern Betong Paver gångväg Idéer

Det är en gångväg som tenderar att nåd bostäder som görs i de moderna eller modern stil. Varje trottoarplattor, en så kallad asfaltläggare, är gjord av avskalade betong, antingen prefabricerade eller gjutna på plats. Läggaren är vanligen rektangulär; ibland kvadratisk; sällan cirkulär.

Den stora “hemliga” i denna stil: du kan spara massor av pengar på gatstenar eftersom den till skillnad natursten promenader är stil genom placering och sammanhang . Med andra ord, om du tänker för den kvadratiska asfaltläggare look, 16″ Betongutläggare (eller kliva stenar, som de kallas ibland) kommer att räcka. Ta bara en titt på West Seattle gångväg senare i denna fotogalleriet och du ? ll se vad jag menar.

Stepping Stones Across en gräsmatta

För denna Före mitten av århundradet moderna hemmet, gatstenar fortsätta utseendet på husets platt-and-wide arkitektur. De ser ut som de hör hemma där. Men de ser också annorlunda nog att vi vet att detta är en ombyggd hem.

En nackdel med detta “språngbräda” tillvägagångssätt är att det gör din gräsmatta skärande mer frustrerande.

Ultra modern Concrete Paver Gångväg ligger i dekorativ sten

Ultra modern Concrete Paver Gångväg ligger i dekorativ sten

Ett annat konkret asfaltläggare utseende som du ser ofta: fyra gigantiska rektangulära betongplattor är omgivna av grå dekorativa rock.

Det är ett attraktivt utseende och en som fungerar bra med betongväggen, trä porten och xeriscaping.

Det kan irriterande att hålla allt detta dekorativa sten utan löv och annat organiskt material. Så det är bäst att fastställa den här typen av gångväg i torrare klimat.

Förhöjda Pre-Cast betongplatta Walkway

Betongutläggare behöver inte alltid vara inbäddad i gräs eller vilar i sten. Ibland läggaren sväva ovanför det gräs eller sten, eller över sand, smuts, marktäckare, grus, eller till och med andra betong.

Här färg tonade prefabricerade betong gatstenar ger en förhöjd gångväg till huset.

Regn-Glossy Concrete Front Square Walkway

Regn-Glossy Concrete Front Square Walkway

En enkel, men effektiv, modern betong gångväg, konstruerad av proffs, men en som du kan kopiera till ditt eget hem: 18-20 kvadrat asfaltläggare vilar i en bädd av landskaps rock. Från Tierra Landskap, LLC, ett West Seattle, WA-baserade företaget fungerar denna design inte bara ur estetisk synpunkt, men funktionellt också, eftersom de snäva avstånds innebär att ingen har att hoppa från asfaltläggare till asfaltläggare som en groda. Det är ännu rullstolar.

Detta är också en gångväg som du kan kopiera med antingen slät eller aggregerade-faced 16″ betongutläggare finns på Home Depot.

Modern Betong Gångväg Partiell Gräs och Rock

Modern Betong Gångväg Partiell Gräs och Rock

Novel, fascinerande gångväg i baksidan av en Denver hem grenslar två världar: den grönskande, frodigt, organisk värld av plysch gräsmatta, tillsammans med skarp, grå, oorganiska värld liggande sten. Det är en häpnadsväckande lysande sätt att dra dessa två disparata zoner tillsammans. Denna idé kommer från Mile High Landscaping, LLC, en Denver, CO-baserade landskapsarkitektur företag.

Enkel modern Eichler Concrete Precast Walkway

Enkel modern Eichler Concrete Precast Walkway

Denna betong asfaltläggare gångväg är den mest avskalade och enkla versionen av alla andra gångar som visas i den här artikeln. Det hedrar framför en Mid-Century Modern Eichler hem. Även om jag inte kan avgöra om detta är verkligen period (förmodligen inte, med tanke på den utmärkta läget i betong – inga sprickor), denna typ av gångväg är helt sant att tiden.

Denna bild kommer från Rebecca Gonzalez’ utmärkt blogg, Mid-Century Modern Forma, som innehåller hem genomgångar, retro Shop omdömen, och renoverar uppdateringar av sin egen mitten av århundradet modern.

Torka Resistent Modern Betongvaru Gångväg Design

 Torka Resistent Modern Betongvaru Gångväg Design

Rebecca Gonzalez av Mid-Century Modern Forma slår igen, men den här gången är det hennes eget hus. Cat Annie slappnar på torktåliga landskaps vilka kanter den prefabricerade betongelement asfaltläggare gångväg.

Detta asfaltläggare-i-sten look, ofta åtföljs av suckulenter, är ett klassiskt utseende. Notera också hur Gonzalez sprider gatstenar för att undvika en stel utseende.

 

You may also like