Skip to main content

Moderna heminredningar byggda för modernt boende

Samtida Residences fullmatat med modern stil

Samtida Residences fullmatat med modern stil

Vi älskar traditionell, äldre bostäder, som sagt, det finns inget som en vackert utformade moderna hem byggd för modern livsstil. Tänk rena linjer, stora fönster och vackra utomhus lurade ut med torktåliga trädgårdar eller njutbara bekvämligheter från simbassänger till utomhus däck. Ännu bättre, hem som dessa kommer i ett brett spektrum av stilar och material för att passa alla smakriktningar. För att få kärnan, se vår favorit exempel på moderna hem-var och en är ett fantastiskt uppvisning av modern arkitektur.

Modern Ranch House med en europeisk Vibe

Modern Ranch House med en europeisk Vibe

Detta 4000 kvadratmeter, modern ranch stil hem är en vanlig samlingsplats för ägarnas barn och barnbarn, enligt Paige Elise Interiors. Det var viktigt för huset att ha en varm men elegant europeisk atmosfär. En av de funktioner bocka av att lådan är glas främre ingången. Det gör boning mer välkomnande genom att en bit av utomhus insidan. Stenmurar är en gammal värld touch som ökar curbvädjan samtidigt som de i hemmet med sekretess. Inget hem är komplett utan fina trädgårdsanläggningen. Här torktåliga suckulenter och buskar infödda till regionen gröna upp saker.

Energieffektiv Modern River Home

De bästa moderna hem luras med energisparande funktioner, som denna underbara exempel genom Stephen B. Jacobs Group. Denna eleganta boning nära Connecticut floden och karaktären av dess omgivning hölls i åtanke under byggtiden. Till exempel tar husets fördel av soliga dagar med de viktigaste fasader omfattas av expansiva fönster mot söder och väster. Ytterväggarna är också starkt isolerade för att öka hem energieffektivitet. Slutligen, vad är poängen med att äga ett hem om du inte gör det mesta av din utomhus utrymme? Här finns en pool ingår för avkylning, och ett övre däck utanför sovrummet erbjuder stjärnornas utsikt över floden.

Anpassad Modern hem byggdes för vardagslivet

Här är en modern Australian boning av Custom Styled hem. De betydande fönstren gör solljus för att belysa varje kvadrattum av inredningen s utrymmen under dagen. Dess skillion tak som sluttar bakåt, är ett klassiskt exempel på modern arkitektur. Den främre fasaden kombinerar en mashup av exteriörer texturer, inklusive murverk och sidospår. Vi adore virket fanér ytterdörren, som speglar trappan visad genom en andra våningen fönster. Notera den minimala landskaps avbryts av en natursten stödmur. Den kompletterar hemmets rena linjer och industri inspirerad exteriör.

Modern Betong Front Villa Byggd för översvämningar

Arkitekter kan få mäktiga kreativ med betong. Detta moderna strandnära villa delas av Glamping Hub är en pitch-perfekt exempel. Eftersom strukturen är så nära till havet, det var byggt av betong och andra material som står upp för översvämningar. Expansiva fönster och en bedårande andra nivån däck ger en fantastisk utsikt över vattnet.

Moderna bostäder byggda för parterna

Många moderna hus är alla affärer i fronten och parti i ryggen som detta exempel genom anpassade Styled hem. Alla de bakre fönster har en fri utsikt över den stora poolen. Även glas staket runt funktionen är transparent. Utomhusbelysning ökar utomhus njutning utan att förstöra atmosfären.

Modern Home Made of Fair-Faced Concrete

En enda i sitt slag hem av Gottesman Architecture visar hur vacker minimalism kan vara i bostäder design med dess användning av verkligt-faced betong. Lägg märke till hur huset gör det mesta av handlingen minimala sluttning. Hälften av fastigheten fungerar som en trädgård, som visas på framsidan medan den andra hälften visas till höger är reserverad för en 65-fot långa poolen.

Tiny Modern hem perfekt för utomhusbruk njutning

Små hus fyllda med moderna bekvämligheter kan vara vår favorit typ av moderna bostäder. Vänd dina ögon för denna oemotståndliga små reträtt fläckig på Glamping Hub. Pissa rustik inspirerad bostad är ett med naturen. Notera hur det går samman med sin omgivning tack vare en rymlig takterrass med inbyggd LED-lampor och stora glas skjutdörrar som förvandlar interiören till en frilufts rum.

Äldre hem omvandlas till en modern bostad

Äldre hus kan byggas in i beboelig moderna bostäder som denna tidigare saltbox-stil bostad. Period hus som dessa är kända för sina lutande tak och träramar. Teamet på Joshua Zinder Arkitektur och design höll några av exteriörens nostalgiska inslag, liksom shiplap inspirerade ytterväggar, som liknar trä plankor. Den nya skillion tak ser inte bara modern utan skapar också mer användbar innerutrymmen. Foder väggar med fönster är en annan modern funktion. Notera placeringen av fönster på första våningen, de maximerar naturligt ljus utan att förlora integritet.

Classic Shingle stil hem med en modern twist

Fans av traditionella hem strukturer kommer att uppskatta denna modern twist på den klassiska singel stil kust bostad delas av Betsy Wentz, ägare av Studio B Interior Design. Ovanför främre ingången är fönster som sträcker sig över två våningar, lysande interiören foajé och trappa. Ta en ordentlig titt på den avskärmade-in veranda och du kommer att märka fler fönster som kantar första våningen.

Rustik och modern Fritidshus

Den bästa helgen hem ska kännas som att bjuda in gömställen, som den här moderna exempel genom Justin Krzyston vid Stonehurst Design och bygga. Golv till tak fönster som visas till vänster och baksidan av hemmet öppna inre till den stora utomhus. Två utomhus däck och grönskande landskap verkligen skapa en extraordinär miljö perfekt för avkoppling. Utomhusbelysning är viktigt att alla moderna bostäder landskapet. Här strategiskt placerade LED-lampor ger en vägledande glöd för gångväg och däck.

Uppdaterad Mid-Century Modern Home

I mitten-talet eran ange tonen för moderna hemmet design. Så vi skulle vara försumligt om vi inte inkluderar en stellar exempel från den ikoniska period. Denna Palm Springs hem har nyligen uppdaterats av Mr James Judge att reflektera samtida smaker. Först tvättstugan, som var belägen utomhus, var flyttade inuti. Därefter gården utrymme utökas för friluftsliv med en gas firepit. Då grind fastigheten med en modern spjäla trä gate och frostat fönster stansade upp curbvädjan.

Modest Modern hem byggdes för Country Living

Modest hem kan också ha en modern vibe. Detta moderna lant av Rising Sun Construction har energieffektiva väggar med skumisolering. Ett hörn däck och terrass utanför sovrummet maximerar utomhus njutning. Båda består av väderbeständiga ceder inlägg med hållbara boskap fäktning.

Samtida Landscaping för en modern Ranch House

Växter och träd som arbetar med ett modernt hem goda utseende är en viktig ingrediens för att öka hem njutning. FormLA Landscaping skapade detta menings landskap fyllt med växter som kommer att frodas i detta moderna ranch husets viss region.

You may also like