Skip to main content

Modern huis exteriors gebouwd voor hedendaags leven

Hedendaagse Residences Boordevol met een moderne stijl

Hedendaagse Residences Boordevol met een moderne stijl

We houden van de traditionele, oudere huizen-dat gezegd zijnde, is er niets boven een prachtig ontworpen modern huis gebouwd voor het moderne leven. Denk strakke lijnen, grote ramen, en prachtige buitenruimte bedrogen uit met droogte-resistente tuinen of aangename voorzieningen van zwembaden naar outdoor decks. Nog beter, huizen als deze komen in een brede waaier van stijlen en materialen voor elk wat wils. Om de kern te komen, zie onze favoriete voorbeelden van moderne huizen-een ieder is een stellaire weergave van de hedendaagse architectuur.

Modern Ranch House met een Europese Vibe

Modern Ranch House met een Europese Vibe

Deze 4000-square-foot, modern ranch stijl huis is een regelmatige ontmoetingsplaats voor kinderen en kleinkinderen de eigenaren, aldus Paige Elise Interiors. Het was van essentieel belang voor het huis om een ​​warm hebben, maar strak Europese vibe. Een van de kenmerken afvinken die doos is de glazen voordeur. Het maakt de verblijfplaats meer gastvrij door het brengen van een beetje van de natuur binnen. Stenen muren zijn een oude wereld touch die verhoogt beteugelen beroep terwijl die in de woning met privacy. Geen huis is compleet zonder mooie groenvoorzieningen. Hier droogte-resistente vetplanten en struiken afkomstig uit de regio groene dingen.

Energie-efficiënte en moderne rivier Home

De beste moderne woningen zijn bedrogen uit met energiebesparende functies, zoals deze prachtige bijvoorbeeld door Stephen B. Jacobs Group. Deze chique verblijfplaats is in de buurt van de rivier de Connecticut en het karakter van de omgeving werd in het achterhoofd gehouden tijdens de bouw. Bijvoorbeeld, het huis maakt gebruik van zonnige dagen met haar belangrijkste gevels bedekt met grote ramen op het zuiden en het westen. De buitenmuren zijn ook zwaar geïsoleerd om de energie-efficiëntie van het huis te vergroten. Tot slot, wat is het punt van het bezitten van een huis als je niet het meeste uit uw buitenruimte te maken? Hier wordt een pool opgenomen om af te koelen, en een bovenste dek uit de master bedroom biedt stellaire uitzicht op de rivier.

Aangepaste moderne huis gebouwd voor het dagelijks leven

Hier is een moderne Australische verblijfplaats door de douane Styled Homes. De omvangrijke ramen laten zonlicht om elke vierkante meter van de ruimten van het interieur te verlichten tijdens de dag. Skillion het dak, die helt naar achteren, is een klassiek voorbeeld van de moderne architectuur. De voorgevel combineert een mashup van buitenkanten texturen, met inbegrip van metselwerk en gevelbekleding. We dol op het hout fineer voordeur, die spiegels de trap getoond door middel van een tweede verdieping venster. Let op de minimale landschapsarchitectuur onderbroken door een natuurlijke stenen keermuur. Het is een aanvulling van het huis strakke lijnen en industrieel-geïnspireerde exterieur.

Modern Concrete villa aan het strand gebouwd voor Flooding

Architecten kunnen krijgen machtige creatief met beton. Deze moderne villa aan het strand wordt gedeeld door Glamping Hub is een pitch-perfect voorbeeld. Omdat de structuur is zo dicht bij de oceaan, het was gebouwd van beton en andere materialen die bestand zijn tegen overstromingen. Uitgestrekte ramen en een schattig tweede niveau dek bieden een spectaculair uitzicht op het water.

Modern Homes Gebouwd voor partijen

Veel moderne huizen zijn alle zaken aan de voorkant en feest in de rug als deze bijvoorbeeld door de douane Styled Homes. Alle van de achterste ramen hebben een vrij uitzicht op het grote zwembad. Zelfs de glazen omheining rond de eigenschap is transparant. Buitenverlichting boosts buiten te genieten zonder dat verpest de sfeer.

Modern Home Made van Fair-Faced Concrete

Een een van een soort huis door Gottesman Architecture laat zien hoe mooi minimalisme kan zijn in het ontwerp in woonwijken met zijn gebruik van sierbeton. Merk op hoe het huis maakt optimaal gebruik van minimale helling van het perceel’s. De helft van het pand dient als een tuin, zoals in de voorzijde, terwijl de andere helft rechts afgebeeld is gereserveerd voor een 65-foot-lange zwembad.

Tiny Modern Huis Perfect om buiten te genieten

Kleine huisjes vol met moderne voorzieningen kunnen onze favoriete soort moderne woningen. Richt je blik op deze onweerstaanbare kleine retraite gespot op Glamping Hub. De wee rustieke geïnspireerde verblijfplaats is één met de natuur. Let op hoe het fuseert met zijn omgeving dankzij een ruim dakterras met ingebouwde LED-verlichting en grote glazen schuifdeuren die het interieur te transformeren naar een open-air kamer.

Oudere huis omgetoverd tot een modern Dwelling

Oudere woningen kan worden verbouwd tot leefbare moderne woningen zoals deze voormalige saltbox-stijl verblijfplaats. Periode huizen zoals deze staan ​​bekend om hun hellende daken en houten kozijnen. Het team van Joshua Zinder Architectuur en Design hield een aantal van nostalgische elementen van de buitenkant is, net als de shiplap geïnspireerd gevelbeplating, die houten planken lijkt. De nieuwe skillion dak ziet er niet alleen modern, maar creëert ook meer bruikbare binnenruimte. Voering muren met ramen is een moderne functie. Let op de positie van de ramen op de eerste verdieping; ze maximaliseren van natuurlijk licht met behoud van privacy.

Classic Shingle-stijl huis met een moderne twist

Fans van de traditionele huis structuren zullen deze moderne variant op de klassieke grind-stijl kust woning gedeeld door Betsy Wentz, de eigenaar van Studio B Interior Design waarderen. Boven de ingang zijn ramen die twee verdiepingen beslaan, het verlichten van het interieur foyer en trappenhuis. Neem een ​​goede blik op de beschutte veranda en je zult meer vensters langs de eerste verdieping te merken.

Rustiek en modern Vakantiehuis

De beste weekend thuis moet voelen als uitnodigend plekjes, zoals deze moderne bijvoorbeeld door Justin Krzyston bij Stonehurst Design and Build. Van vloer tot plafond ramen getoond aan de linkerkant en de achterkant van het huis open het interieur naar de natuur. Twee outdoor decks en een weelderige tuin oprecht zorgen voor een bijzondere omgeving ideaal om te ontspannen. Buitenverlichting is essentieel voor elke moderne woonlandschap. Hier, strategisch geplaatste LED-lampjes zorgen voor een leidend gloed voor de loopbrug en dekken.

Bijgewerkt Mid-Century Modern huis

Het midden van de eeuw tijdperk de toon gezet voor de moderne home design. Dus we nalatig zou zijn als we geen rekening gehouden met een stellaire voorbeeld van de iconische periode. Deze Palm Springs huis werd onlangs bijgewerkt door de heer James Judge aan de hedendaagse smaak te geven. Ten eerste, de wasruimte, die was gevestigd in openlucht, werd verplaatst binnen. Vervolgens werd de werf ruimte uitgebreid om buiten te leven met een gas kampvuur. Dan poorten van het pand met een moderne lat houten poort en frosted ramen sloeg up beteugelen beroep.

Bescheiden Modern Huis gebouwd voor Country Living

Bescheiden huizen kunnen ook een moderne uitstraling. Dit moderne landhuis door Rising Zon Bouw heeft energiezuinige muren met isolatieschuim. Een hoek dek en terras aan de master bedroom maximale outdoor plezier. Beide bestaan ​​uit weerbestendige ceder berichten met duurzame veehouderij hekwerk.

Hedendaagse Landscaping voor een Modern Ranch House

Planten en bomen die werk met goede looks een moderne woning is een cruciaal ingrediënt voor het stimuleren van thuis genieten. FormLA Landscaping creëerde deze betekenisvolle landschap vol met planten die gedijen in dit eigentijdse ranch huis van specifieke regio.

You may also like