Skip to main content

Mooie Concrete Patio ideeën en ontwerpen

De veelzijdigheid van Concrete

Van alle beschikbare informatie om te bouwen patio materialen, beton is de meest traditionele maar veelzijdige keuze. Het is glad, schoon, kan gegoten en gevormd tot kromlijnige of geometrische vormen, en, met de toevoeging van tinten, kan iets anders dan de klassieke lichtgrijze geworden.

Andere voordelen: het biedt duurzaamheid, duurzaamheid, en is vrij goedkoop, zelfs meer, dus als je het zelf doen-op voorwaarde dat je weet wat je doet en zijn meer dan geschikt voor het vervullen van de taak. Voor beginnende doe-het-zelvers, het is niet gemakkelijk werk, noch is het een een-persoons baan. Als u niet zeker bent dat u kunt een betonnen terras project aan te pakken op uw eigen, het huren van een aannemer.

Je kunt niet verkeerd gaan met het gieten van een eenvoudige betonnen plaat te gaan, maar als je wilt textures of een patroon toe te voegen, kunnen bepaalde technieken tijdens het uitharden proces worden toegepast. Een van de makkelijkste manieren om textuur toe te voegen is om een ​​harde bezem te brengen over het drogen van beton, eenmaal in elke richting, waarbij het oppervlak een aantal “tand” zal geven zodat het niet kan worden glad als het nat is.

gemakkelijk Pavers

Betonnen tegels zijn beschikbaar in een verscheidenheid van vormen, maten, kleuren en texturen, en kan op de top van een bed van gepakt zand worden geplaatst. Als je het idee van het onkruid of vrijwilliger planten groeien tussen ruimten vrezen, kunnen straatstenen samen worden uitgestoken voor een soepele, ononderbroken oppervlak. Als u kiest voor de meer traditionele methode van het verlaten van spaties tussen de klinkers (Dit betekent dat u minder klinkers kopen), kunnen ze worden gevuld met grind, keien, of een strakke, lage groeiende bodembedekker.

Laten we eens een kijkje nemen op een aantal prachtige en diverse patio’s gemaakt van beton.

Indian Canyons

Mooie Concrete Patio ideeën en ontwerpen

Concrete patio’s heersen in Palm Springs, vooral wanneer de zon achter de San Jacinto pieken. Het is een woestijn gemeenschap met weinig regen, veel zon en warme temperaturen, en yards met meer hardscape dan softscape. De planten dat doen gedijen in dit klimaat zijn in water wijs vetplanten en cactussen.

Een Midcentury Modern huis in de buurt Indian Canyons Palm Springs’, ontworpen door de architecten William Krisel en Stan Sackley, ontvangen updates van Monty Collins Interior Design om het in de 21e eeuw. Deze patio heeft een klassiek bezem geveegd finish. De blanke plaatwerk patio set is Richard Schultz Topiary collectie voor Knoll en is beschikbaar in verschillende kleuren.

Water-Wise Ontwerp

Water-Wise Ontwerp

Kleuren en materialen gebruikt binnen zijn voortdurende buiten de ruimten van dit huis van Arizona aan te sluiten. Ontworpen door Coffman Studio, de werf is voorzien van zuur-afwerking betonnen patio’s en straatstenen, een verroeste metalen vuurplaats, gewaagde gele en aqua muren, rusticated stalen planters, siergrassen, vetplanten, en een cover voor gefilterde schaduw.

Dat is Simon ontspannen op het kunstgras.

midcentury Roots

 midcentury Roots

Een nieuw huis met een Midcentury Modern invloed zit op een Los Angeles heuveltop, waar een historisch Lloyd Wright (zoon van Frank Lloyd Wright) structuur werd gebouwd en later verplaatst naar de Colburn School. Ontworpen en gebouwd door Bonura Building, de grote woning is voorzien van een geometrische zwembad en een betonnen terras met strakke, horizontale lijnen.

Gegoten in Place

Elevation Architects ontwierp het huis, patio, en het landschap voor dit charmante modern huis in Healdsburg, Californië. De betonplaten zijn plaats gegoten en zuur gewassen. Die strepen van groene bodembedekker zijn Elfin tijm, die snel groeit, blijft compact en beloopbaar. De patio wordt omlijst met wit, grijs en zwart grind.

Dat naadloze overgang

patio naadloze overgang

Het midden van de 20e-eeuwse concept van het ontwerpen van een naadloze overgang van binnen naar buiten is er een die is blijven bestaan ​​en ziet er altijd modern. Het ontwerp maakt het meest zinvol met een-verhaal huizen, waardoor de inzittenden naar buiten lopen van een open glazen of Franse deuren en in een tuin met weinig inspanning en heen en weer bewegen met gemak. Voor een vlakke overgang, er gaat niets boven beton, in het bijzonder als het materiaal en de kleur binnen en buiten zijn dezelfde of op zijn minst lijken te zijn.

Dit Seattle huis gebouwd in de jaren 1950 werd gerenoveerd door Lane Williams Architects, en is voorzien van twee grote schuifdeuren die de kuil en eetkamers om hetzelfde niveau patio te openen.

Palm Springs Patio

Palm Springs Patio

Een slechte jaren 1980 renovatie van een Alexander huis in Palm Springs werd afgepeld door H3K Design-Renovation met haar Midcentury Modern wortels te onthullen. Een meestal beton achtertuin is voorzien van een vuurplaats dat is gelijk met de grond omdat het een zelden gebruikte functie. Op nul-niveau, kan een bar of extra eettafel in de put worden geplaatst voor een feestje, met het vuur af, natuurlijk.

mooi Pads

Zuur gewassen natuurlijke-grijs gegoten-in-place beton pads

Zuur gewassen natuurlijke-grijs gegoten in-situ beton pads interplanted met een mix van tijm, Schots en Iers mos bodembedekkers. Ontworpen door Falling Waters Landschap, de patio, in de wijk Kensington San Diego en beschikt over IPE ingebouwde zitplaatsen, architectonische planters, en een vuurplaats met een board-vorm finish.

Northwest Modern

Northwest Modern patio

Met donkere architectonische kenmerken als een zinken dak, stalen palen, een buitenhaard gekleed in Choctaw zandsteen, een zwarte kiezelsteen afwerking van het zwembad oppervlakken en zwart graniet op de randen tot aan de waterlijn, een schone, licht gekleurde patio logisch om WA Design Architects. The Berkeley gevestigde bedrijf gebruikte beton met witte Portland cement voor deze speciaal ontworpen patio in Saratoga, Californië.

gekleurde Concrete

Gekleurd beton patio

Freeform gekleurde platen van beton die grote tegels straatstenen lijken worden gescheiden door grind kanalen in deze patio ontwerp door Stout Build-Design. het ontwerp ligt in Playa del Rey, Californië, is voorzien van droogte-tolerante landschapsarchitectuur, een ingebouwde vuurplaats met zitje, en een ingebouwde barbecue.

Echoing Shapes

Echoing Shapes

De geometrische vormen van deze vernieuwde huis worden herhaald in de betonnen terras en het zwembad surround, die ook combineert de binnen met het buitenleven. Een groep project dat Key Residential, Pool Environments inbegrepen, Jason Osterberger ontwerpen, en Randy Angell Design, de buitenruimte is voorzien van een lineaire open haard en haard, dat strekt zich uit tot de architectonische fontein.

Mod Patio en Wall

Mod Patio en Wall

Iets anders dan een vlakte, glad beton patio zou druk en concurreren met de andere interessante elementen van deze werf, zoals de amoebe / Zwitserse kaas muur en felgekleurde tuinmeubilair kijken. Het landschap voor deze residentie Oregon is ontworpen door Anita Van Asperdt van LandCurrent en mixen moderne details met de omliggende heuvels.

Drijvende straatstenen Met Pea Gravel

Drijvende straatstenen Met Pea Gravel

Gelijkmatig geplaatste betonnen tegels worden verzonken in een bed van grind een mengsel van structuren. Betonnen tegels kunnen worden gekocht of gegoten-in-place en gemaakt in diverse vormen en maten.

Kleine-Space Solution

 Kleine-Space Solution

Omdat rijtjeshuizen en patiowoningen buitenruimte hebben beperkt, is het zinvol om outdoor vloeren, dat is eenvoudig en makkelijk om op te lopen hebben. Zelfs in een kleine tuin, San Francisco gevestigde Bella Vita Garden Design vakkundig opgenomen planten bedden voor gouden barrel cactus, sculpturen en andere vetplanten. Een lage muur maakt uitzicht op de nabijgelegen bergen.

Uit Zuid-Afrika

Een betonnen terras is ontworpen door LevEco Architects van Zuid-Afrika met een cover gemaakt van IsoPine, dat een composiet is polystyreen materiaal. Net als veel moderne woningen, de betonnen vloer is op hetzelfde niveau als binnen, waardoor een naadloze overgang naar de werf.

 

You may also like