Skip to main content

Moderne betonnen bestrating loopbrug ideeën

Prefab of Cast in Place, Deze straatstenen Definieer “Modern” For Your Home

Modern Concrete Paver Walkway Ideas

Het is een wandelpad dat de neiging heeft om genade woningen die worden gedaan in de moderne of hedendaagse stijlen. Elke bestrating plaat, genaamd een betonmolen, is gemaakt van onopgesmukte beton, ofwel prefab of gegoten op zijn plaats. De bestrating is meestal rechthoekig; Soms square; zelden ronde.

Het grote “geheim” van deze stijl: je kunt bakken met geld te besparen op de straatstenen, omdat, in tegenstelling tot natuursteen wandelingen, stijl wordt bereikt door het plaatsen en context . Met andere woorden, als je gaat voor de vierkante-straatmaker look, 16″ betonnen tegels (of stapstenen, zoals ze soms worden genoemd) kan worden volstaan. Neem eens een kijkje op de West Seattle loopbrug later op deze foto galerij en u ‘ll zien wat ik bedoel.

Stepping Stones Across een Lawn

Voor deze afgebeeld midden van de eeuw moderne woning, de straatstenen blijven het uiterlijk van flat-and-brede architectuur van het huis. Ze zien eruit alsof ze daar thuishoren. Maar ze zien er ook verschillend genoeg dat we weten dat dit een gerenoveerd huis.

Een nadeel van deze “stepping stone” aanpak is dat het maakt je-gazon snijden meer frustrerend.

Ultramoderne Beton Paver loopbrug in Decorative Stone

Ultramoderne Beton Paver loopbrug in Decorative Stone

Een ander concreet betonmolen look die je vaak ziet: vier reusachtige rechthoekige betonnen platen zijn omgeven door grijze decoratieve rock.

Het is een aantrekkelijk uiterlijk en een die goed werkt met de betonnen muur, natuurlijke houten poort en xeriscaping.

Het kan worden gek van om al dat decoratieve rots vrij van bladeren en ander organisch materiaal te houden. Dus, het is best om vast te stellen dit soort loopbrug in meer droge klimaten.

Verhoogde Pre-Cast Concrete Slab Walkway

Betonmolens hoeft niet altijd te worden ingebed in het gras of rusten in rock. Soms is de betonmolen zweeft boven dat gras of rock, of boven zand, vuil, bodembedekkers, steentjes, of zelfs andere beton.

Hier, kleur-getinte prefab betonnen tegels bieden een loopbrug naar het huis.

Rain-Glossy Concrete voorplein Walkway

Rain-Glossy Concrete voorplein Walkway

Een eenvoudige, maar effectieve, moderne betonnen loopbrug, gebouwd door professionals, maar een die u kunt kopiëren voor uw eigen huis: 18-20 vierkante betonmolens rust in een bed van het landschap rock. Vanaf Tierra Landschap, LLC, een West-Seattle, WA gevestigde bedrijf, dit ontwerp werkt niet alleen vanuit een esthetisch oogpunt, maar functioneel is, ook als de krappe ruimte betekent dat niemand heeft om te springen van straatmaker bestratingsafwerkmachines als een kikker. Het is ook toegankelijk voor rolstoelen.

Dit is ook een wandelpad dat je kunt dupliceren met ofwel de gladde-faced of aggregaat-faced 16″ betonmolens gevonden bij Home Depot.

Modern Concrete Gang Gedeeltelijke Grass en Rock

Modern Concrete Gang Gedeeltelijke Grass en Rock

Novel, fascinerende loopbrug in de rug van een Denver huis straddles twee werelden: de groene, weelderige, organische wereld van pluche gazon, samen met de grimmige, grijs, anorganische wereld van het landschap steen. Het is een verrassend briljante manier om deze twee ongelijksoortige gebieden samen te trekken. Dit idee is afkomstig van Mile High Landscaping, LLC, een Denver, CO-gebaseerde hoveniersbedrijf.

Simple Modern Eichler prefab Walkway

Simple Modern Eichler prefab Walkway

Dit beton bestratingsafwerkmachines wandelpad is de vergelijking-down en eenvoudige versie van alle andere loopbruggen getoond in dit artikel. Het siert de voorkant van een midden van de eeuw moderne Eichler huis. Hoewel ik niet kan bepalen of dit echt periode (waarschijnlijk niet, gezien de uitstekende toestand van het beton – geen scheurtjes), dit soort loopbrug is absoluut trouw aan de tijden.

Dit beeld komt uit Rebecca Gonzalez’ excellent blog, Mid-Century Modern verbouwen, die thuis walk-throughs, retro winkel reviews en renovatie updates van haar eigen midden van de eeuw modern.

Droogte Resistant Moderne Prefab Beton Gang Ontwerp

 Droogte Resistant Moderne Prefab Beton Gang Ontwerp

Rebecca Gonzalez van Mid-Century Modern verbouwen slaat weer toe, maar deze keer is het haar eigen huis. Cat Annie ontspant op de droogte-resistente landschap waarin de prefab beton bestratingsafwerkmachines wandelpad randen.

Dit betonmolen-binnen-de steen ziet eruit, vaak vergezeld van de vetplanten, is een klassieke look. Merk ook op hoe Gonzalez wankelt de straatstenen naar een starre blik te vermijden.

 

You may also like