Skip to main content

Moderne Beton PAVER Walkway Idéer

Præfabrikerede eller Cast in place, Disse asfaltudlæggere Definer “Moderne” til dit hjem

Moderne Beton PAVER Walkway Idéer

Det er en gangbro, der har en tendens til nåde boliger, der er gjort i de moderne eller nutidige stilarter. Hver brolægning plade, kaldet en brolægger, er lavet af usminket beton, enten færdigstøbte eller støbt på plads. Udlæggeren er sædvanligvis rektangulær; undertiden square; sjældent cirkulær.

Den store “hemmelige” af denne stil: du kan spare tonsvis af penge på pavers fordi, i modsætning til natursten gåture, er stil opnås ved placering og kontekst . Med andre ord, hvis du går efter den firkantede-brolægger look, 16″ betonudlæggere (eller trædesten, som de kaldes undertiden) vil være tilstrækkeligt. Bare tag et kig på West Seattle gangbro senere i dette galleri, og du ‘ll se, hvad jeg mener.

Stepping Stones På tværs et Lawn

Til denne afbilledet midten af ​​århundredet moderne hjem, pavers fortsætte udseendet af husets faste og hele arkitektur. De ligner de hører der. Men de ser også anderledes nok, at vi ved, at dette er en ombygget hjem.

En ulempe ved denne “springbræt” tilgang er, at det gør din græsplæne-skære mere frustrerende.

Ultra-moderne Beton Paver Walkway Set i dekorative sten

Ultra-moderne Beton Paver Walkway Set i dekorative sten

Et andet konkret brolægger udseende, som du ser ofte: fire gigantiske rektangulære betonplader er omgivet af grå dekorative sten.

Det er et attraktivt udseende og en, der fungerer godt med betonvæggen, naturtræ port, og xeriscaping.

Det kan besværlig at holde alt det dekorative sten fri for blade og andet organisk materiale. Så det er bedst at fastsætte denne slags gangbro i mere tørre klimaer.

Forhøjet Pre-Cast betonplade Walkway

Betonudlæggere behøver ikke altid at være indlejret i græs eller hvile i rock. Nogle gange, udlæggeren leviterer over, at græs eller klippe, eller over sand, jord, bunddække, småsten, eller endog andre beton.

Her farve-tonet præfabrikerede betonfliser giver en forhøjet gangbro til huset.

Regn-Glossy Beton Front Square Walkway

Regn-Glossy Beton Front Square Walkway

En enkel, men effektiv, moderne beton gangbro, bygget af professionelle, men en, som du kan kopiere til dit eget hjem: 18-20 firkantede fliser hvile i en seng af landskab rock. Fra Tierra Landskab, LLC, en West Seattle, WA-baserede selskab, dette design arbejder ikke kun ud fra et æstetisk synspunkt, men funktionelt, også, da de stramme afstand betyder, at ingen har at springe fra brolægger til brolægger som en frø. Det er endda kørestolsvenlige.

Også dette er en gangbro, som du kan duplikere med enten de glatte eller aggregerede-faced 16″ betonudlæggere fundet på Home Depot.

Moderne Beton Gangbro Delvis Græs og Rock

Moderne Beton Gangbro Delvis Græs og Rock

Roman, fascinerende gangbro i ryggen af ​​en Denver hjem skræver to verdener: den grønne, frodige, organisk verden af ​​plys græsplæne, sammen med den barske, grå, uorganisk verden af ​​landskab sten. Det er en forbløffende genial måde at trække disse to forskelligartede zoner sammen. Denne idé kommer fra Mile High Landskabspleje, LLC, en Denver, CO-baserede landskabspleje selskab.

Simple Moderne Eichler Beton Præfabrikerede Walkway

Simple Moderne Eichler Beton Præfabrikerede Walkway

Denne beton udlægger gangbro er den mest skrabede ned og simpel version af alle andre gangarealer er vist i denne artikel. Det pryder forsiden af en midten af århundredet moderne Eichler hjem. Mens jeg ikke kan afgøre, om dette er i sandhed periode (sandsynligvis ikke på grund af den fremragende tilstand af beton – ingen revner), denne type gangbro er helt rigtigt til de tider.

Dette billede stammer fra Rebecca Gonzalez’ glimrende blog, Mid-Century Modern Remodel, som indeholder hjem walk-through, retro shop anmeldelser og remodel opdateringer af hendes egen midten af ​​århundredet moderne.

Tørkeresistente Moderne Precast Concrete Walkway Design

 Tørkeresistente Moderne Precast Concrete Walkway Design

Rebecca Gonzalez af Mid-Century Modern Remodel slår igen, men denne gang er det hendes eget hus. Cat Annie lemper på tørkeresistente landskabspleje hvilke kanter den betonelementer brolægger gangbro.

Denne brolægger-inden-sten udseende, ofte ledsaget af sukkulenter, er et klassisk look. Bemærk også, hvordan Gonzalez vakler pavers at undgå en stiv udseende.

 

You may also like