Skip to main content

Smukke Beton Patio Ideer og design

Alsidigheden i Concrete

Af alle de tilgængelige til at bygge terrasser materialer, beton er den mest traditionelle men alsidig valg. Det er glat, ren, kan være støbt og formet til krum eller geometriske former, og med tilføjelsen af ​​nuancer, kan blive andet end den klassiske lysegrå.

Andre fordele: det giver permanens, holdbarhed, og er forholdsvis billig-endnu mere, så hvis du gør det selv-forudsat du ved hvad du laver og er mere end i stand til at udføre opgaven. Til begyndelsen gør-det-selv, det er ikke let arbejde, det er heller ikke en enkeltmandsvirksomhed job. Hvis du ikke er sikker på du kan håndtere en konkret gårdhave projekt på egen hånd, hyre en entreprenør.

Du kan ikke gå galt med at hælde en simpel betonplade, men hvis du ønsker at tilføje teksturer eller et mønster, kan visse teknikker anvendes under hærdeprocessen. En af de nemmeste måder at tilføje tekstur er at anvende en stiv kost over tørring beton, en gang i hver retning, hvilket vil give overfladen nogle “tand” og holde det fra at blive glat, når våd.

nemme asfaltudlæggere

Betonudlæggere fås i mange forskellige former, størrelser, farver og teksturer, og kan placeres oven på en seng af pakket sand. Hvis du frygter tanken om ukrudt eller frivillige planter, der vokser mellem rum, kan udlæggere skal stødes sammen til en glat, ubrudt overflade. Hvis du vælger den mere traditionelle metode med at forlade mellemrum mellem fliser (Dette betyder at du vil købe færre fliser), kan de være fyldt med grus, småsten, eller en stram, lavtvoksende bunddække.

Lad os tage et kig på nogle fantastiske og forskelligartede udendørs terrasser lavet af beton.

Indian Canyons

Smukke Beton Patio Ideer og design

Konkrete terrasser regere i Palm Springs, især når solen går ned bag San Jacinto toppe. Det er en ørken samfund med lidt nedbør, masser af sol og varme temperaturer, og værfter med mere hardscape end softscape. De planter, der gør trives i dette klima omfatter vand-wise sukkulenter og kaktus.

En Midcentury Moderne hus i Palm Springs’ indiske Canyons kvarter, tegnet af arkitekterne William Krisel og Stan Sackley, at modtagne opdateringer fra Monty Collins Boligindretning bringe det ind i det 21. århundrede. Denne terrasse er udstyret med en klassisk kost-fejet finish. Den hvide plade-metal gårdhave sæt er Richard Schultz ‘s Topiary kollektion for Knoll og findes også i andre farver.

Vand-Wise design

Vand-Wise design

Farver og anvendes indvendigt materialer er fortsat uden at forbinde rum i denne Arizona hjem. Designet af Coffman Studio, værftet har syre-afslutning beton terrasser og pavers, et rustent metal brand pit, fed gul og aqua vægge, rusticated stål plantageejere, ornamentale græsser, sukkulenter og et dække for filtreret skygge.

Det er Simon afslappende på syntetisk græsplæne.

midcentury Rødder

 midcentury Rødder

Et nyt hus med en Midcentury Moderne indflydelse sidder på en Los Angeles bakketop, hvor en historisk Lloyd Wright (søn af Frank Lloyd Wright) struktur blev bygget og senere flyttet til Colburn Skole. Designet og bygget af Bonura Building, den store bolig indeholder en geometrisk pool og et konkret gårdhave med rene, vandrette linjer.

Hældes i Place

Elevation Arkitekter designet hjemmet, gårdhave, og landskabet for dette charmerende moderne hus i Healdsburg, Californien. Betonpladerne blev hældt på plads og syrevasket. Disse striber af grøn bunddække er Elfin timian, som vokser hurtigt, forbliver kompakt, og kan betrædes. Gårdhaven er indrammet med hvid, grå, og sort grus.

Det glidende overgang

Glidende overgang gårdhave

Midten af ​​det 20. århundrede begrebet designe en glidende overgang fra indendørs til udendørs er en, der har varet og altid ser moderne. Designet giver mest mening med én-etages huse, så beboerne til at gå ud af åbne glidende glas eller franske døre og ind i en gård med lille indsats og flytte frem og tilbage med lethed. For en glat, jævn overgang, intet slår beton, især hvis de materielle og farve ude og inde er de samme eller i det mindste ud til at være.

Denne Seattle hjem bygget i 1950’erne blev ombygget af Lane Williams Architects, og er udstyret med to store skydedøre, der åbner hulen og spiserum til det samme niveau gårdhave.

Palm Springs Patio

Palm Springs Patio

En dårlig 1980’erne Køkkenombygning af en Alexander hjem i Palm Springs blev skrællet væk af H3K Design-Renovering til at afsløre sine Midcentury Moderne rødder. En meste beton baggård inkorporerer en brand pit, der er flugter med jordoverfladen, da det er et sjældent brugt funktion. På nul-niveau, kan en bar eller ekstra spisebord placeres over graven til en fest, med ilden slukket, selvfølgelig.

Nice-Pads

Afsyret naturlig-grå hældt på stedet konkrete pads

Afsyret naturligt gråt hældt på stedet konkrete pads er interplanted med en blanding af timian, Scotch, og irske mos bunddække. Designet af Falling Waters Landskab, terrassen, i kvarteret Kensington San Diego, har IPE indbygget siddepladser, arkitektoniske plantageejere, og en brand pit med et bræt-formular finish.

Northwest Moderne

Northwest Moderne terrasse

Med mørke arkitektoniske funktioner som en zink tag, indlæg stål, en udendørs pejs klædt i Choctaw sandsten, en sort sten finish på pool overflader, og sort granit på kanterne ned til vandlinien, en ren, lys-farvet gårdhave gav mening til WA Design Arkitekter. The Berkeley-baserede firma anvendte beton med hvid Portland cement til denne specialdesignede gårdhave i Saratoga, Californien.

Farvet Beton

Farvet Beton gårdhave

Freeform farvede plader af beton, der ligner store flise fliser er adskilt af grus kanaler i denne gårdhave design af Stout Build-design. design ligger i Playa Del Rey, Californien, har tørke-tolerante landskabspleje, en indbygget brand pit med siddepladser, og en indbygget grill.

ekko Former

ekko Former

De geometriske former i denne ombygget hjem gentages i betonen gårdhave og pool surround, som også blander indendørs med udendørs. En gruppe projekt, der omfattede Key Bolig, Pool Miljøer, Jason Osterberger-design, og Randy Angell-design, den udendørs plads omfatter en lineær pejs og arne, at strækninger til den arkitektoniske springvand.

Mod Gårdhave og Wall

Mod Gårdhave og Wall

andet end en almindelig noget, glat beton gårdhave ville se travlt og konkurrere med de andre interessante elementer i dette værft, ligesom amøber / Swiss-ost væg og farvestrålende udendørs møbler. Landskabet for denne Oregon bopæl designet af Anita Van Asperdt af LandCurrent og blander moderne detaljer med det omgivende bjergside.

Flydende asfaltudlæggere med Ært Grus

Flydende asfaltudlæggere med Ært Grus

Jævnt tilføjet betonfliser er sunket i et leje af grus til en blanding af teksturer. Betonudlæggere kan købes eller støbt på stedet og lavet i assorterede former og størrelser.

Små-Space Løsning

 Små-Space Løsning

Fordi Townhomes og gårdhave hjem har begrænset udendørs rum, giver det mening at have udendørs gulvbelægning, der er enkel og nem at gå på. Selv i en lille gård, San Francisco-baserede Bella Vita Garden Design mesterligt indarbejdet plantning senge til gyldne tønde kaktus, skulpturer og andre sukkulenter. En lav mur tillader udsigt over de nærliggende bjerge.

Ud af Sydafrika

Et konkret gårdhave er designet af LevEco Architects i Sydafrika med et cover lavet af IsoPine, hvilket er en sammensat polystyren materiale. Ligesom mange moderne hjem, beton gulv er på samme niveau som indendørs, skaber en problemfri overgang til værftet.

 

You may also like