Skip to main content

Storslåede moderne ideer til moderne hjem design

Hvorfor Mid-Century Homes er en Enduring Favorit

Hvad gør autentiske, midten af ​​århundredet moderne hjem så uimodståelige efter alle disse år? Måske er det på grund af deres radikalt forenklede former. Tænk slanke linjer eller organiske kurver, ofte præget af store vinduer, unified indvendige rum med den store udendørs.

Den mid-century design bevægelse, der startede i 1940’erne og pakket ind i begyndelsen af ​​1960’erne, fejrer ægteskabet mellem form og funktion med minimal og ofte beskedent designet bolig arkitektur og indretning af hjemmet. Det var også den periode, der indvarslede en æra af hjemmet nydelse, som varer til den dag i dag. For første gang, gennemsnitlige husejere begyndte at tilpasse deres opholdsstuer både indenfor og udenfor, at afspejle deres smag og livsstil. Måske denne fejring af sig selv derhjemme er grunden til midten af ​​århundredet moderne hjem er stadig en arkitektonisk favorit. For at få vores essensen, se de følgende eksempler.

Charmerende Mid-Century Cabin

 Charmerende Mid-Century Cabin

Den typiske midten af ​​århundredet hus er kendt for sin enkelt etage og tæt på jorden design ofte præget af betydelige vinduer. Men A-frame hjem, som denne Californien kabine featured på Glamping Hub, var lige så populær som helårsboliger. Denne bolig har en åben grundplan, to etager med den øverste væsen loft-stil, og selvfølgelig store vinduer. Værftets minimal landskabspleje er også forankret i midten af ​​århundredet æstetisk. Den udendørs plads føles som en forlængelse af boligen på grund af er glasoverdækkede facade.

Klassisk To Story Mid-Century Modern House

 Klassisk To Story Mid-Century Modern House

Her er en klassisk midten af ​​århundredet bopæl indbygget i 1951 og for nylig opdateret af arkitekt, Carib Daniel Martin. Hjemmets ydre bærer et par af de standard detaljer i den klassiske stil. Bemærk de store grupperinger af vinduer, en lav-banen gavl tag parallelt med den forreste facaden, og en blanding af sidespor materialer, mursten, træ og metal, som alle add visuelt tiltalende mønstre og teksturer. Interiøret har en åben-levende arrangement kronet med høje hvælvinger.

Slank og moderne Ombygget Ranch House

 Slank og moderne Ombygget Ranch House

Professionel hus flipper James Judge restaureret denne midten af ​​århundredet moderne ranch til sin tidligere, smukke herlighed. Blå og hvid maling slog op mursten ydre. Den slanke græstørv og småsten gård kombineret med elegant matteret hegn tage hjemmets bremse appel til et nyt smart niveau. Rimdannelse på denne legendariske cupcake er den ekstra store gade nummer-making denne bolig en reel trafik prop.

Sprawling Mid-Century Modern Ranch House

 Sprawling Mid-Century Modern Ranch House

Indbygget i 1962, denne midten af ​​århundredet moderne skønhed deles af Terrie O’Connor Mæglere er en sprudlende ranch hus fyldt med Mad Men appel. Glasvægge og clerestory vinduer både kendetegnende for high-end ranchers, oversvømme interiør med naturligt lys i løbet af dagen. Interiøret har en åben koncept, som hvis du ikke er i den besked, blev en ting under den modernistiske bevægelse.

Woodland Hjem Inspireret af en Mid-Century Ski Chalet

Woodland Hjem Inspireret af en Mid-Century Ski Chalet

Tilbage i 1950’erne, Skandinavisk chic var lige så bredt tilgængelige som den er i dag. Denne midten af ​​århundredet kabine spottet på Glamping Hub, minder om en nordisk skihytte. Dens ydre er udstyret med en dramatisk skingre tag og loft høje vinduer. Sidstnævnte gifter sig med en fantastisk udendørs visning med de vigtigste indendørs boligareal. Et dæk lavet af cedertræ carves ud et meget behageligt udendørs rum, der er perfekt til sommer spisning eller sparker tilbage med en varm cider i efteråret.

Mid-Century Ranch House

 Mid-Century Ranch House

The Ranch stil hus er en klassisk midten af ​​århundredet. Den lille enkelt etage hus blev hurtigt et dagligt syn i det sydlige Californien i 1940’erne, og derefter spredt ud øst. Ranchers som dette eksempel fra Glamping Hub har slående lave profiler på grund af deres næsten flad vinklede tage og tæt på jorden konstruktion.

Gorgeous Retro Remodel

 Gorgeous Retro Remodel

Her er en anden fantastisk retro remodel af James dommer. Målet med dette projekt var at bevare den bolig oprindelige, modernistiske charme samtidig tilføje mærke spanking nye detaljer rette til den æra. Bemærk den kloge anvendelse af træ tremme paneler. Dem direkte foran hjemmet, tilbyde skygge og privatliv, mens lamellerne på taget skjuler en uattraktiv AC kondensator-genial ret? Alle hjem skal have udendørs belysning. Her en globus vedhæng lyser op gaden nummer om natten, mens udlån en lille Don Draper stil.

Mid-Century Dome Hjem Bygget til Sustainable Living

 Mid-Century Dome Hjem Bygget til Sustainable Living

Velsagtens, kuplen hjem er en af ​​de mest visionære typer midten af ​​århundredet, boliger strukturer. Arkitekt og opfinder Buckminster Fuller udtænkt disse højeffektive Adobes for en bæredygtig levevis. Deres kugleform gør de fleste af deres fodaftryk ved at give mere beboelig firkantet optagelser end traditionelle hjem. Disse buede hjem er også mere energieffektive takket være deres overfladeareal og volumen-forholdet.

Denne pitch-perfekt eksempel på en kuppel hjem blev bygget i 1953. Det er en historisk mesterværk døbt solsikke. Den blev designet af James Dresser en tidligere Frank Lloyd Wright lærling. En af dens unikke udvendige funktioner er toppet, geometriske vinduer, der giver i naturligt lys samtidig med at blokere barske direkte stråler. Denne video af Modern tilstand Realty Network aktier mere om denne ene af en slags hjem.

Mid-Century Modern hjem med masser af Curb Appeal

 Mid-Century Modern hjem med masser af Curb Appeal

Vejen før xeriscaping blev en ting, husejere der bor i varme klimaer havde grus-dækket værfter i hele 50’erne, 60’erne og 70’erne. Denne midten af ​​århundredet hjem ombygget af James Judge indeholder en ny modernistisk-inspirerede landskab passer til områdets tørre og dampende vejr.

Mid-Century Modern Butterfly tag

 Mid-Century Modern Butterfly tag

En sommerfugl tag, som efterligner formen på insektets fløj, er en anden fælles træk set på nogle mid-century hjem som denne spottet på Palm Spring Homes. Den udvendige træk typisk parret med høje vinduer, udvidet loftshøjde inde til dramatiske niveauer. Bemærk den cirkulære indkørsel-en gang dagligt syn for store godser blevet et eftertragtet funktion til midten af ​​århundredet suburbanites med betydelige værfter.

Hus i en Mid-Century Modern underafsnit

 Hus i en Mid-Century Modern underafsnit

Der er mange kvarterer i hele landet fyldt med klassiske Midcentury hjem, nogle tilbage til deres oprindelige pragt.

Arapahoe Acres i en by kaldet Englewood i Colorado er et eksempel. Konstruktion af de klassiske middelklasse abodes befolker kvarter startede i 1949 og pakket ind i 1957.

Arbejdet med Frank Lloyd Wright dybt inspireret designet af disse boliger som denne, for eksempel, fotograferet af Butterbean. Huset har en lav slyngede tag, og et vindue dækket foran begge kendetegnende for midten af ​​århundredet bolig arkitektur. Tag et nærmere kig på facaden og bekendtgørelse, at strukturen består af armeret beton blokke og vinduer stål rammer. Begge byggematerialer blev betragtet grundigt moderne på det tidspunkt.

Standard Mid-Century Modest House

 Standard Mid-Century Modest House

Enhver forstæder kvarter, der er mindst 75 år gammel har et par beskedne midten af ​​århundredet huse med traditionelle toppede tage og vedhæftede garager. Yderligere standard funktioner i disse strukturer, som var typisk mindre end 1200 kvadratfod, omfatter panoramavinduer og et godt anlagt, men alligevel enkel forhave og indkørsel.

Mid-Century House med fladt tag

 Mid-Century House med fladt tag

Palm Springs er kendt for sin storslåede og luksuriøse mid-tals huse-nogle med flade tage, som vist. Det er vigtigt at bemærke, at huse med niveau græsklippere kun er velegnede til varme klimaer. Det er fordi flade tage ikke fremmer dræning og har komplicerede tagrendesystemer. Begge kan være et problem, når det kommer til fire-sæson områder, der beskæftiger sig med døde blade og sne.

You may also like