Skip to main content

Moderne boligudvendelser bygget til moderne levevis

Moderne Residences fyldt med moderne stil

Moderne Residences fyldt med moderne stil

Vi elsker traditionel, ældre huse-det er sagt, er der intet som en smukt designet moderne hjem bygget til moderne livsstil. Tænk rene linjer, store vinduer, og smukke uderum lokket ud med tørkeresistente haver eller underholdende faciliteter fra swimmingpools til udendørs dæk. Endnu bedre, boliger som disse kommer i en bred vifte af stilarter og materialer, der passer til enhver smag. For at få resumé, se vores foretrukne eksempler på moderne hjem-hver enkelt er en himmelsk visning af moderne arkitektur.

Moderne Ranch House Med en europæisk Vibe

Moderne Ranch House Med en europæisk Vibe

Denne 4000-kvadratmeter, moderne ranch stil hjem er en regelmæssig samlingssted for ejernes børn og børnebørn, i henhold til Paige Elise Interiors. Det var afgørende for huset for at have en varm, men slanke europæisk vibe. En af de funktioner, kontrol det boks er glasset foran indgangen. Det gør den bolig mere indbydende ved at bringe lidt af den udendørs indeni. Stone vægge er en gammel verden touch, som øger bremse appel samtidig give dem inde i hjemmet med privatlivets fred. Ingen hjem er komplet uden dejlige haveanlæg. Her tørkeresistente sukkulenter og buske indfødte til regionen grønne tingene op.

Energieffektiv Moderne floden Hjem

De bedste moderne boliger er lokket ud med energibesparende funktioner, som denne smukke eksempel af Stephen B. Jacobs Group. Denne smarte bolig er nær Connecticut-floden og karakteren af ​​omgivelserne blev holdt i tankerne under opførelsen. For eksempel, huset udnytter solrige dage med sine vigtigste facader dækket i ekspansiv vinduer vender mod syd og vest. De udvendige vægge er også stærkt isoleret for at øge hjemmets energieffektivitet. Endelig hvad er pointen med at eje et hjem, hvis du ikke får mest ud af din udendørs rum? Her er en pool inkluderet til afkøling, og en øvre dæk fra soveværelse byder stjernernes udsigt over floden.

Tilpasset Moderne Hjem Bygget til hverdagen

Her er en moderne australsk bolig ved brugerdefinerede Styled Homes. De målbare vinduer giver sollys til at belyse hver kvadrattomme af indvendige s mellemrum i løbet af dagen. Dens skillion tag, som skråner mod bagsiden, er et klassisk eksempel på moderne arkitektur. Den forreste facade kombinerer en mashup af Facader teksturer, herunder murværk og sidespor. Vi elsker træ finer hoveddøren, som spejle trappen vist gennem en anden etage vindue. Bemærk den minimale landskabspleje præget af en natursten støttemur. Det supplerer hjemmets rene linjer og industrielt-inspirerede ydre.

Moderne Beton Beachfront Villa Bygget til Oversvømmelser

Arkitekter kan få mægtige kreativ med beton. Dette moderne villa ved stranden deles af Glamping Hub er en pitch-perfekt eksempel. Fordi strukturen er så tæt på havet, blev det bygget af beton og andre materialer, der står op til oversvømmelser. Ekspansiv vinduer og en yndig andet niveau dæk giver en spektakulær udsigt over vandet.

Moderne boliger Bygget til parterne

Mange moderne huse er alle forretninger i front og fest i ryggen som dette eksempel ved brugerdefinerede Styled Homes. Alle de bageste vinduer har en uhindret udsigt over den store swimmingpool. Selv glasset hegn omkring funktion er gennemsigtig. Udvendig belysning øger udendørs nydelse uden at ødelægge stemningen.

Moderne Home Made of Fair-Faced Beton

En af en slags hjem ved Gottesman Arkitektur viser, hvordan smukke minimalisme kan være i boligområder design med sin brug af messen-faced beton. Bemærk, hvordan huset gør det meste af plottet minimale hældning. Halvdelen af ​​ejendommen tjener som en have, som vist på forsiden, mens den anden halvdel er vist til højre er reserveret til en 65-fods lange swimmingpool.

Tiny moderne hjem Perfekt til udendørs nydelse

Tiny huse fyldt med moderne bekvemmeligheder kan være vores foretrukne type moderne hjem. Vend dine øjne til denne uimodståelig lille tilbagetog spottet på Glamping Hub. Wee rustikke-inspirerede bolig er ét med den udendørs. Bemærk hvordan den smelter sammen med sine omgivelser takket være en rummelig tag dækket med indbygget LED lys og store glas skydedøre, der omdanner det indre til en open-air rum.

Ældre Hjem omdannet til en moderne Dwelling

Ældre boliger kan ombygget i beboelig moderne boliger som denne tidligere saltbox-stil bolig. Periode huse som disse er kendt for deres sadeltage og trærammer. Holdet på Joshua Zinder Arkitektur og Design holdt nogle af de udvendige s nostalgiske elementer, ligesom den shiplap inspireret sidespor, der ligner træ planker. Den nye skillion tag ikke kun ser moderne, men også skaber mere brugbar indvendige rum. Lining vægge med vinduer er en anden moderne funktion. Bemærk placeringen af ​​vinduerne på første sal; de maksimerer naturligt lys uden at miste privatliv.

Classic Shingle-stil hjem med et moderne twist

Fans af traditionelle hjem strukturer vil sætte pris på denne moderne twist på den klassiske rullesten-stil kystnære bolig deles af Betsy Wentz, ejeren af ​​Studio B Interior Design. Over indgangen front er vinduer, der spænder to etager, lysende interiøret foyer og trappe. Tag et godt kig på den screenet-in veranda og du vil bemærke flere vinduer foring første sal.

Rustik og moderne Feriehus

De bedste weekend hjem skal føles som at invitere hideaways, som denne moderne eksempel af Justin Krzyston på Stonehurst Design og Byg. Gulv til loft vinduer vises til venstre og bagsiden af ​​hjemmet åbne interiør til den store udendørs. To udendørs dæk og frodige landskabspleje virkelig skabe en ekstraordinær miljø perfekt til afslapning. Udendørs belysning er afgørende for enhver moderne boligområder landskab. Her strategisk placeret LED-lys giver et vejledende glød til gangbro og dæk.

Opdateret Mid-Century Modern Hjem

Den midten af ​​århundredet æra slå tonen an for moderne hjem design. Så vi ville være efterladende, hvis vi ikke inkluderer en himmelsk eksempel fra den ikoniske periode. Denne Palm Springs hjem blev for nylig opdateret af Mr. James dommer til at afspejle nutidige smag. For det første vaskerum, som var placeret udendørs, blev flyttet indenfor. Dernæst blev værftet plads udvidet til friluftsliv med en gas firepit. Så gating ejendommen med en moderne lamel træ gate og matteret vinduer udstansede op bremse appel.

Modest moderne hjem Bygget til Country Living

Beskedne hjem kan også have en moderne vibe. Dette moderne land hjem af Rising Sun Byggeri har energieffektive vægge med skumisolering. Et hjørne dæk og terrasse fra soveværelse maksimerer udendørs nydelse. Begge består af vejrbestandige cedertræ stillinger med holdbare husdyr hegn.

Moderne Landskabspleje for en moderne Ranch House

Planter og træer, der arbejder med et moderne hjemmets gode udseende er en afgørende ingrediens for at øge hjem nydelse. FormLA Landskabspleje skabt denne meningsfyldt landskab fyldt med planter, der vil trives i denne moderne ranch husets bestemt region.

You may also like