Skip to main content

Moderne Betong Paver Walkway Ideas

Prefabrikerte eller Cast in Place, Disse Behandler Definer “Modern” For Your Home

Moderne Betong Paver Walkway Ideas

Det er en gangvei som har en tendens til nåde boliger som er gjort i moderne eller moderne stiler. Hver rydder plate, som kalles en utlegger, er laget av nøytrale betong, enten ferdigstøpt eller støpt på plass. Utlegger er vanligvis rektangulær; noen ganger kvadrat; sjelden runde.

Den store “hemmelige” av denne stilen: Du kan spare mange penger på pavers fordi, i motsetning naturstein turer, er stilen oppnås ved plassering og kontekst . Med andre ord, hvis du går for den firkantede-utlegger look, 16″ betong utleggere (eller stepping steiner, som de kalles noen ganger) vil være nok. Bare ta en titt på West Seattle gangvei senere i dette bildegalleriet, og du vil se hva jeg mener.

Stepping Stones Across en Lawn

For denne avbildet midten av århundret moderne hjem, pavers fortsette utseendet på husets flatskjerm-og-bred arkitektur. De ser ut som de hører hjemme der. Men de ser også annerledes nok til at vi vet at dette er en ombygd hjem.

En ulempe med denne “springbrett” tilnærming er at det gjør plenen gående mer frustrerende.

Ultra-moderne betong Paver Walkway ligger i Dekorative Stone

Ultra-moderne betong Paver Walkway ligger i Dekorative Stone

Et annet konkret utlegger utseende som du ser ofte: fire gigantiske rektangulære betongplater er omgitt av grå dekorative rock.

Det er et attraktivt utseende og en som fungerer godt med betongvegg, naturlig tre gate, og xeriscaping.

Det kan være frustrerende å holde alt det dekorative stein fri for løv og annet organisk materiale. Så, er det best å legge ned denne typen gangvei i mer tørre klima.

Forhøyet prefabrikerte betongelementer Slab Walkway

Betong utleggere trenger ikke alltid å være forankret i gress eller hvile i rock. Noen ganger, utlegger levitates ovenstående at gress eller stein, eller over sand, skitt, bunndekkende, småstein, eller til og med annet betong.

Her fargetonet precast betong utleggere gi en forhøyet gangvei til huset.

Rain-Glossy Betong Front Square Walkway

Rain-Glossy Betong Front Square Walkway

En enkel, men effektiv, moderne betong gangvei, konstruert av proffene, men en som du kan kopiere til eget hjem: 18-20 kvadrat utleggere hviler i en seng av landskapet rock. Fra Tierra Landskap, LLC, et West Seattle, WA-baserte selskapet, denne utformingen fungerer ikke bare fra et estetisk synspunkt, men funksjonelt, også, som den stramme avstands betyr at ingen har til å hoppe fra utlegger til utlegger som en frosk. Det er enda for rullestolbrukere.

Dessuten er dette en gangvei som du kan kopiere enten den glatte-faced eller aggregerte-faced 16″ betong utleggere funnet på Home Depot.

Moderne Betong Walkway Delvis Grass og Rock

Moderne Betong Walkway Delvis Grass og Rock

Roman, fascinerende gangvei på baksiden av en Denver hjem straddles to verdener: den grønne, frodige, organisk verden av plysj plen, sammen med sterk, grå, uorganisk verden av landskapet stein. Det er en forbausende glimrende måte å trekke disse to ulike soner sammen. Denne ideen kommer fra Mile High Landskap, LLC, en Denver, CO-baserte landskaps selskapet.

Enkelt Modern Eichler Betong Precast Walkway

Enkelt Modern Eichler Betong Precast Walkway

Dette konkrete Paver gangvei er den mest lignet ned og enkel versjon av alle andre gangveier som er vist i denne artikkelen. Det nådegaver foran en samtidig moderne Eichler hjem. Selv om jeg ikke kan finne ut om dette er virkelig perioden (sannsynligvis ikke, gitt utmerket tilstand av betong – ingen sprekker), denne typen gangvei er helt sant til tider.

Dette bildet kommer fra Rebecca Gonzalez’ utmerkede blogg, Mid-Century Modern Remodel, inneholder hjem walk-throughs, retro butikk anmeldelser og oppussing oppdateringer av sin egen samtidig moderne.

Tørke Resistent Modern Precast Concrete Walkway Design

 Tørke Resistent Modern Precast Concrete Walkway Design

Rebecca Gonzalez of Mid-Century Modern Remodel slår til igjen, men denne gangen er det hennes eget hus. Katt Annie slapper av på tørke-resistent landskaps hvilke kanter den ferdigstøpte betongutleggeren gangvei.

Dette Paver-i-stein utseende, ofte ledsaget av sukkulenter, er et klassisk utseende. Merk også hvordan Gonzalez sjangler pavers for å unngå en stiv utseende.

 

You may also like