Skip to main content

Storslåtte designhistorier for moderne hjem i midten av århundret

Hvorfor Mid-Century Homes er en Enduring Favoritt

Hva gjør autentisk, midten av århundret moderne hjem så uimotståelige etter alle disse årene? Kanskje det er på grunn av deres radikalt forenklede former. Tenke slanke linjer eller organiske kurver, ofte avbrutt av store vinduer som enhetlig indre områder med det fri.

Midten av århundret design bevegelsen, som startet i 1940 og pakket opp i de tidlige 1960-tallet, feirer ekteskapet mellom form og funksjon med minimal og ofte beskjedent utformet boligarkitektur og hjem innredning. Det var også den perioden som innledet den æra av hjemmet glede, som varer til denne dag. For første gang begynte gjennomsnittlig huseiere tilpasser sine oppholdssteder både inne og ute, for å reflektere deres smak og livsstil. Kanskje denne feiringen av selvtillit hjemme er grunnen til midten av århundret moderne hjem er fortsatt en arkitektonisk favoritt. For å få vår kjerne, se følgende eksempler.

Sjarmerende Mid-Century Cabin

 Sjarmerende Mid-Century Cabin

Den typiske mid-tallshus er kjent for sin én etasje og nær bakken utformingen ofte avbrutt av betydelig vinduer. Men A-ramme hus, som dette California hytta omtalt på Glamping Hub, var like populært som fritidsboliger. Denne bolig har en åpen planløsning, to etasjer med øverste vesen loft-stil, og selvfølgelig store vinduer. Verftet er minimal landskaps er også forankret i midten av århundret estetisk. Det utendørs plass føles som en forlengelse av boligen på grunn av er glass-dekket fasaden.

Klassisk toetasjes Mid-Century Modern House

 Klassisk toetasjes Mid-Century Modern House

Her er et klassisk mid-tallet innebygd i 1951 og nylig oppdatert av arkitekt, Carib Daniel Martin. Hjemmet eksteriør bærer noen av de vanlige detaljer om den klassiske stilen. Legg merke til de store grupperinger av vinduer, en lav-banen saltak parallelt med foran fasade, og en blanding av ytterkledning materialer, tegl, tre og metall, som alle legger visuelt tiltalende mønstre og teksturer. Interiøret har en åpen-levende arrangement toppet med høyt hvelvede tak.

Elegant og moderne oppusset Ranch House

 Elegant og moderne oppusset Ranch House

Profesjonell huset flipper James Dommer restaurert dette midten av århundret moderne ranch til sin tidligere, nydelig herlighet. Blå og hvit maling slo opp murstein utvendig. Den slanke torv og stein verksted kombinert med elegant frostet fekting ta hjem fortauskant appell til et nytt chic nivå. Frosting på denne velkjente cupcake er den ekstra store gatenummer for å lage denne bolig en reell trafikk stopper.

Viltvoksende Mid-Century Modern Ranch House

 Viltvoksende Mid-Century Modern Ranch House

Innebygd i 1962, dette samtidig moderne skjønnhet deles av Terrie O’Connor Realtors er en viltvoksende ranch huset fylt til randen med Mad Men appell. Glassvegger og clerestory vinduer både kjennetegner high-end Gård, flom interiøret med naturlig lys i løpet av dagen. Interiøret har et åpent konsept, som hvis du ikke er i vet, ble en ting i løpet av den modernistiske bevegelsen.

Woodland Hjem Inspirert av en Mid-Century Ski Chalet

Woodland Hjem Inspirert av en Mid-Century Ski Chalet

Tilbake i 1950, skandinavisk chic var like allment tilgjengelig som det er i dag. Dette midten av århundret hytta oppdaget på Glamping Hub, minner om en nordisk ski chalet. Eksteriøret har en dramatisk skråtak og tak høye vinduer. De sistnevnte gifter seg med en nydelig utendørs visning med de viktigste innendørs stue. Et dekk laget av sedertre rister ut en svært hyggelig uterom som er perfekt for sommeren bespisning eller sparker tilbake med en varm cider i høst.

Mid-Century Ranch House

 Mid-Century Ranch House

The Ranch-stil er en mid-tallet klassiker. Den lille én etasje huset ble raskt en stift i det sørlige California i 1940 og deretter spredt øst. Gårdbrukere som dette eksemplet fra Glamping Hub har slående lav profil på grunn av sine nesten flat vinklet tak og nær bakken konstruksjon.

Gorgeous Retro Remodel

 Gorgeous Retro Remodel

Her er en annen fantastisk retro oppussing av James dommer. Målet med dette prosjektet var å beholde bolig opprinnelige, modernistiske sjarm mens du legger flunkende nye detaljer korrigere til epoken. Merk smart bruk av tre slat paneler. De rett foran hjemmet, gir skygge og privatliv, mens lamellene på taket skjule en skjemmende AC kondensator-genial rett? Alle hjem bør ha utendørs belysning. Her en globus anheng lyser opp gatenummer om natten mens utlån litt Don Draper stil.

Mid-Century Dome Hjem Bygd for Sustainable Stue

 Mid-Century Dome Hjem Bygd for Sustainable Stue

Uten tvil, er kuppelen hjem en av de mest visjonære typer midten av århundret, bolig strukturer. Arkitekt og oppfinner Buckminster Fuller unnfanget disse høyeffektive Adobes for bærekraftig levesett. Deres sfærisk form gjør det meste av sine fotavtrykk ved å gi mer levelig arealet enn tradisjonelle boliger. Disse buede husene er også mer energieffektive takket være deres overflateareal til volumforhold.

Dette pitch-perfekt eksempel på en kuppel hjem ble bygget i 1953. Det er et historisk mesterverk kalt Sunflower. Den ble designet av James Dresser en tidligere Frank Lloyd Wright lærling. En av dets unike eksteriør funksjoner er toppet, geometriske vinduer som gir naturlig lys samtidig som blokkerer tøffe direkte stråler. Denne videoen av Modern Mode Realty Network aksjer mer om denne one of a kind hjem.

Mid-Century Modern hjem med masse dempe klage

 Mid-Century Modern hjem med masse dempe klage

Måten før xeriscaping ble en ting, huseiere som bor i varmt klima hadde grusdekket yards gjennom 50-, 60-, og 70-tallet. Dette mid-tallet hjem ombygd av James Judge inkluderer en ny modernistisk inspirert landskapet tilpasset områdets tørt og dampende vær.

Mid-Century Modern Butterfly Roof

 Mid-Century Modern Butterfly Roof

En sommerfugl taket, som etterligner formen på insekt vinge, er en annen vanlig funksjon sett på noen midten av århundret boliger som dette oppdaget på Palm Spring Homes. Eksteriøret har vanligvis forbundet med høye vinduer, utvidet takhøyden inne til dramatiske nivåer. Legg merke til den sirkulære oppkjørselen-gang et fast innslag for store eiendommer blitt en covetable funksjon for midten av århundret suburbanites med betydelig verft.

Hus i en Mid-Century Modern Subdivision

 Hus i en Mid-Century Modern Subdivision

Det er mange nabolag over hele landet fylt med klassiske Midcentury hjem, noen restaurert til sin opprinnelige prakt.

Arapahoe Acres i en by som heter Englewood i Colorado er ett eksempel. Byggingen av de klassiske middelklassen bosteder fyller nabolaget startet i 1949 og pakket inn i 1957.

Arbeidet med Frank Lloyd Wright dypt inspirert designet av disse husene som dette, for eksempel, fotografert av Butter. Huset har en lav slengte taket, og et vindu dekket foran, begge kjennetegnene ved midten av århundret boligarkitektur. Ta en nærmere titt på fasaden og varsel om at strukturen er bygd opp av armert betong blokker og stål vindusrammer. Begge bygningsmaterialer ble vurdert grundig moderne på den tiden.

Standard Mid-Century beskjedent hus

 Standard Mid-Century beskjedent hus

Enhver forstadsnabolag som er minst 75 år gammel har noen beskjedne mid-talls hus med tradisjonelle toppet tak og festet garasjer. Ytterligere standardfunksjoner i disse strukturene, som var typisk mindre enn 1200 kvadrat, har panoramavinduer og en godt anlagt, men likevel enkel front yard og oppkjørselen.

Mid-Century House med flatt tak

 Mid-Century House med flatt tak

Palm Springs er kjent for sin praktfulle og luksuriøse mid-tallshus-noen med flate tak som vist. Det er viktig å merke seg at hus med nivå toppers er kun egnet for varmt klima. Det er fordi flate tak ikke oppmuntre drenering og har kompliserte rennesystemer. Begge kan være et problem når det kommer til fire-sesongen områder som omhandler døde blader og snø.

You may also like