Skip to main content

Vakker Betong Patio ideer og design

Allsidigheten av Concrete

Av alle materialer tilgjengelig for å bygge terrasser, er betong det mest tradisjonelle, men likevel allsidig valg. Det er glatt, ren, kan være støpt og formet til krumlinjet eller geometriske former, og med tillegg av fargetoner, kan bli noe annet enn den klassiske lysegrå.

Andre fordeler: det gir varighet, holdbarhet, og er ganske billig-enda mer så hvis du gjør det selv-forutsatt at du vet hva du gjør og er mer enn i stand til å utføre oppgaven. For begynnelsen gjør-det-selv, er det ikke lett arbeid, eller er det bare en person jobb. Hvis du ikke er sikker på at du kan takle en konkret patio prosjekt på egen hånd, leie en entreprenør.

Du kan ikke gå galt med å helle en enkel betongplate, men hvis du ønsker å legge teksturer eller et mønster, kan visse teknikker brukes under herdeprosessen. En av de enkleste måter å legge tekstur, er å anvende en stiv børste i løpet av tørkingen betong, en gang i hver retning, noe som vil gi overflaten en viss “tann” og holde den fra å bli glatte i fuktig tilstand.

Easy Behandler

Betong utleggere er tilgjengelig i en rekke former, størrelser, farger og teksturer, og kan plasseres på toppen av en seng av pakket sand. Hvis du skrekk ideen om ugress eller frivillige planter som vokser mellom områder, kan pavers bli stanget sammen for en jevn og ubrutt overflate. Hvis du velger den mer tradisjonelle metoden med å forlate mellomrom mellom utleggere (Dette betyr at du kjøper færre pavers), kan de bli fylt med ert grus, småstein, eller en stram, lavt voksende bunndekke.

La oss ta en titt på noen fantastiske og mangfoldige utendørs terrasser i betong.

Indian Canyons

Vakker Betong Patio ideer og design

Betong terrasser regjere i Palm Springs, spesielt når solen går ned bak San Jacinto topper. Det er en ørken samfunn med lite nedbør, mye sol og varme temperaturer, og yards med mer hardscape enn softscape. Plantene som trives i dette klimaet inkluderer vann-messig sukkulenter og kaktuser.

En Midcentury Moderne hus i Indian Canyons nabolag Palm Springs’, tegnet av arkitektene William Krisel og Stan Sackley, på mottatte oppdateringer via Monty Collins Interior Design bringe det inn i det 21. århundre. Denne terrassen har en klassisk kost-feid finish. Den hvite plate patio sett er Richard Schultz Topiary kolleksjon for Knoll og er tilgjengelig i andre farger.

Vann-Wise Design

Vann-Wise Design

Farger og materialer som brukes inni er fortsatt ute for å koble de områder av denne Arizona hjem. verftet utformet av Coffman Studio, har syre ferdig betong terrasser og pumper, en rustet metall ildsted, fet gul og aqua vegger, rusticated stål planters, dekorative gress, sukkulenter, og et deksel for filtrert skygge.

Det er Simon slapper av på syntetisk plenen.

midcentury Roots

 midcentury Roots

Et nytt hus med en Midcentury Modern innflytelse sitter på en Los Angeles bakketopp der en historisk Lloyd Wright (sønn av Frank Lloyd Wright) strukturen ble bygget og senere flyttet til Colburn School. Designet og konstruert av Bonura Building, inkluderer stor bolig en geometrisk basseng og en konkret uteplass med rene, horisontale linjer.

Strømmet på plass

Elevation Arkitekter tegnet hjem, gårdsplass, og landskapet for denne sjarmerende moderne hus i Healdsburg, California. Betongplatene ble helt på plass og syrevasket. Disse striper av grønt bunndekke er Elfin timian, som vokser raskt, forblir kompakt, og kan bli tråkket på. Terrassen er innrammet med hvit, grå og svart ert grus.

Det sømløs overgang

Sømløs overgang uteplass

Midten av det 20. århundre konseptet med å utforme en sømløs overgang fra innendørs til utendørs er en som har vedvart og alltid ser moderne. Utformingen er mest fornuftig med en-etasjes hus, slik at beboerne å gå ut av åpne skyve glass eller franske dører og inn i en hage med liten innsats og flytte frem og tilbake med letthet. For en glatt, jevn overgang, ingenting slår betong, spesielt dersom de materielle og farge inne og ute er de samme eller i det minste ut til å være.

Dette Seattle hjem bygget på 1950-tallet ble ombygd av Lane Williams Architects, og har to store skyvedører som åpner hiet og spiserom til samme nivå uteplass.

Palm Springs Patio

Palm Springs Patio

En dårlig 1980 ombyggingskostnader for en Alexander hjem i Palm Springs ble skrellet bort av H3K Design-Renovasjon å avsløre sine Midcentury Moderne røtter. En mest konkrete bakgård inneholder et bål som er i flukt med bakken, siden det er en sjelden brukt funksjon. På null-nivå, kan en bar eller ekstra spisebord plasseres over gropen for en fest, med ilden av, selvfølgelig.

Nice Pads

Syre-vasket naturlig-grå strømmet-in-place betongklosser

Syre-vasket naturlig-grå strømmet-in-place betongputer er interplanted med en blanding av timian, Scotch, og irsk mose bakken dekker. Designet av Falling Waters Landskap, terrassen, i Kensington området i San Diego, har IPE innebygde sitteplasser, arkitektoniske planters, og en brann gropen med en bord-skjema finish.

nordvest Modern

Nordvest Modern patio

Med mørke arkitektoniske funksjoner som en sink tak, stål innlegg, utepeis kledd i Choctaw sandstein, en svart stein finish på basseng overflater, og svart granitt på kantene ned til vannlinjen, en ren, lys-farget patio var fornuftig å WA Design Arkitekter. The Berkeley-baserte firmaet brukte betong med hvit Portland sement for denne spesialdesignede uteplass i Saratoga, California.

farget Betong

Farget betong patio

Frihånds fargede plater av betong som ligner store skifer veidekke blir separert ved grus kanaler i denne patio design av Stout Build-Design. utformingen ligger i Playa Del Rey, California, har tørke-tolerant landskaps, en innebygd brann gropen med sitteplasser, og en innebygd grill.

ekko Shapes

ekko Shapes

De geometriske figurer av denne ombygd hjem er gjentatt i betong terrasse og basseng surround, som også blander innendørs med utendørs. En gruppe prosjekt som inkluderte Key Residential, Pool miljøer, Jason Osterberger Tegninger og Randy Angell Designs, uterom inkluderer en lineær peis og ildsted som strekker seg til den arkitektoniske fontenen.

Mod Patio og Wall

Mod Patio og Wall

Noe annet enn en ren, glatt betong patio ville se opptatt og konkurrere med andre interessante elementer av dette verftet, som amøbe / Swiss-ost vegg og fargerike utemøbler. Landskapet for Oregon bolig er designet av Anita Van Asperdt av LandCurrent og blander moderne detaljer med omkringliggende skråning.

Flytende Behandler med erte Grus

Flytende Behandler med erte Grus

Jevnt plassert betong pumper blir senket inn i en seng av ert grus for en blanding av teksturer. Betong utleggere kan kjøpes eller støpt på stedet og gjort i diverse former og størrelser.

Small-Space Solution

 Small-Space Solution

Fordi byhus og terrasse boliger har begrenset uteareal, er det fornuftig å ha utendørs gulv som er enkel og lett å gå på. Selv i et lite tun, San Francisco-baserte Bella Vita Garden Design fagmessig innlemmet planting senger for golden fat kaktus, skulpturer og andre sukkulenter. En lav mur tillater utsikt over de nærliggende fjellene.

Ut av Sør-Afrika

En betonggårdsplass er designet av LevEco Architects of South Africa med et deksel laget av IsoPine, som er et komposittmateriale polystyren. Som mange moderne hjem, er betonggulv på samme nivå som innendørs, og skaper en sømløs overgang til verftet.

 

You may also like