Skip to main content

Moderne Hjem Exteriors bygget for moderne livs

Moderne Residences fylt til randen med moderne stil

Moderne Residences fylt til randen med moderne stil

Vi elsker tradisjonelle, eldre boliger-det blir sagt, det er ingenting som et vakkert designet moderne hjem bygget for et moderne liv. Tenk rene linjer, store vinduer, og nydelige uterom lures ut med tørke-resistente hager eller fornøyelige fasiliteter fra svømmebasseng til utendørs dekk. Enda bedre, boliger som disse kommer i et bredt spekter av stiler og materialer som passer enhver smak. For å få hovedpunkt, se våre beste eksempler på moderne hjem-hver og en er en fantastisk utstilling av moderne arkitektur.

Modern Ranch House Med en europeisk Vibe

Modern Ranch House Med en europeisk Vibe

Dette 4000 kvadratmeter, moderne ranch stil hjem er en vanlig samlingssted for eiernes barn og barnebarna, ifølge Paige Elise Interiors. Det var viktig for huset å ha en varm, men slanke europeisk vibe. En av funksjonene som sjekker ut den boksen er glass foran inngangen. Det gjør tilholds mer innbydende ved å bringe en bit av den utendørs innsiden. Steinmurer er en gammeldags preg som øker dempe klage samtidig som de i hjemmet med personvernet. Ingen hjem er komplett uten vakre landskaps. Her tørke-resistente sukkulenter og busker innfødte til regionen grønne ting opp.

Energieffektiv Modern River Home

De beste moderne boliger er lurt ut med energisparende funksjoner, som denne nydelige eksempel ved Stephen B. Jacobs Group. Denne elegante bolig er i nærheten av Connecticut elven og karakteren av omgivelsene ble holdt i tankene under bygging. For eksempel tar huset fordel for solfylte dager med hoved fasader dekket i ekspansive vinduer mot sør og vest. Utvendige vegger er også sterkt isolert for å øke hjem energieffektivitet. Til slutt, hva er poenget med å eie et hjem hvis du ikke gjør det meste ut av ditt uterom? Her er et basseng inkludert for kjøling av, og en øvre dekk utenfor soverommet tilbyr fremragende utsikt over elven.

Custom Modern Home Bygget for dagliglivet

Her er en moderne australske bolig ved Custom stylet Homes. Sizable vinduer lar sollyset til å belyse hver kvadrattomme av interiøret er mellomrom i løpet av dagen. Dens Skillion tak, som skråner mot baksiden, er et klassisk eksempel på moderne arkitektur. Foran fasade kombinerer en mashup av eksteriør teksturer, inkludert murverk og ytterkledning. Vi elsker tømmer finér døra, som speil trappen vist gjennom en andre etasje vindu. Legg merke til minimal landskaps avbrutt av en naturstein støttemur. Det utfyller hjemmet rene linjer og industri-inspirert eksteriør.

Moderne Betong Beachfront Villa Bygget for Flooding

Arkitekter kan få mektige kreativ med betong. Denne moderne villaen deles av Glamping Hub er en pitch-perfekt eksempel. Fordi strukturen er så nær havet, ble det bygget av betong og andre materialer som tåler flom. Vidt Vinduer og en søt andre nivå dekk gir fantastisk utsikt over vannet.

Moderne boliger bygget for partene

Mange moderne hus er all virksomhet i front og partiet i ryggen som dette eksempelet ved Custom stylet Homes. Alle de bakre vinduene har en uhindret utsikt over det store svømmebassenget. Selv glass gjerdet rundt funksjonen er gjennomsiktig. Utvendig belysning øker utendørs nytelse uten å ødelegge stemningen.

Modern Home Made of Fair-Faced Betong

En one of a kind hjem etter Gottesman Arkitektur viser hvor vakker minimalisme kan være i bolig-design med sin bruk av fair-faced betong. Legg merke til hvordan huset gjør det meste av tomten er minimal skråning. Halvparten av eiendommen fungerer som en hage, som vist i front, mens den andre halvparten er vist til høyre er reservert for en 65-fots lange svømmebassenget.

Tiny Modern Home Perfekt for utendørs nytelse

Små hus lastet med moderne fasiliteter kan være vår favoritt type moderne hjem. Slå øynene til denne uimotståelige lille fristed oppdaget på Glamping Hub. Wee rustikk-inspirerte bolig er i ett med naturen. Legg merke til hvordan den fusjonerer med sine omgivelser takket være en romslig takterrasse med innebygd LED-lys og store glass skyvedører som forvandler interiøret til en åpen plass.

Eldre Hjem forvandlet til en moderne bolig

Eldre boliger kan bli ombygd til levelig moderne boliger som dette tidligere saltbox-stil bolig. Perioden husene som disse er kjent for sine skråtak og trerammer. Teamet på Joshua Zinder arkitektur og design holdt noen av de ytre sin nostalgiske elementer, som shiplap inspirert ytterkledning, som ligner tre planker. Den nye Skillion taket ser ikke bare moderne, men også skaper mer brukbare innvendig plass. Lining vegger med vinduer er en annen moderne funksjon. Legg merke til plasseringen av vinduene i første etasje; de maksimere naturlig lys uten mister personvern.

Klassisk Shingle stil hjem med en moderne vri

Fans av tradisjonelle hjemme strukturer vil sette pris på dette moderne vri på den klassiske singel-stil kyst bolig deles av Betsy Wentz, eieren av Studio B Interior Design. Over hovedinngangen er vinduer som spenner to etasjer, belyse interiøret foajé og trapp. Ta en god titt på den vist i veranda, og du vil merke flere vinduer fôr i første etasje.

Rustikk og moderne Feriehus

De beste helgen hjem skal føles som å invitere hideaways, som denne moderne eksempel ved Justin Krzyston på Stone Design og Bygg. Gulv til tak vinduer som vises på venstre side og baksiden av hjemmet åpne interiøret til den store utendørs. To utendørs dekk og frodig landskap genuint skape en ekstraordinær miljø perfekt for avslapning. Utendørs belysning er viktig for enhver moderne bolig landskapet. Her, strategisk plassert LED-lys gir en veiledende glød for gangvei og dekk.

Oppdatert Mid-Century Modern Home

Midten av århundret era sette tonen for moderne hjem design. Så vi ville være remiss hvis vi ikke har et fantastisk eksempel fra den ikoniske perioden. Dette Palm Springs hjem ble nylig oppdatert av Mr. James dommer for å reflektere moderne smak. Først vaskerom, som lå ute, var flyttet inne. Deretter ble verftet plass utvidet for friluftsliv med en gass ildsted. Deretter gating eiendommen med en moderne slat tre gate og frostet vinduer slo opp fortauskant appell.

Beskjeden Modern Home Bygget for Country Living

Beskjedne hjem kan også ha en moderne vibe. Dette moderne landsted ved Rising Sun Construction har energieffektive vegger med skum isolasjon. Et hjørne dekk og terrasse utenfor soverommet maksimerer utendørs nytelse. Begge består av værbestandige sedertre innlegg med slitesterk husdyr fekting.

Moderne Landscaping for en Modern Ranch House

Planter og trær som arbeidet med et moderne hjem flotte utseende er en viktig ingrediens for å øke hjem nytelse. FormLA Gartner laget denne menings landskapet fylt med planter som vil trives i denne moderne ranch husets bestemt region.

You may also like