Skip to main content

Okrasitev Nasveti za romantične Spalnica

Okrasitev Nasveti za romantične Spalnica oblikovalskih idej

Dodajanje romantičen pridih v vaši spalnici ni nujno, da pomeni presežek ruffles ali roza (razen, če je vaš idealen za romantičen videz), vendar to ne pomeni, mehke teksture, okrasne dotakne in splošno razkošno vibe.

Tukaj je devet sob, ki dokazujejo, kako priti romantično slog pravico.

Bogato okrašen strop fiksiranja

Eden od načinov, da dodate instant romance s svojo spalnico, je s čudovitim, bogato okrašen strop stalnica, kot so zlato obarvani lestenec je prikazan tukaj. Uporaba obesek luči,-boben v obliki odtenki in lepe posteljne svetilke na druge načine za dodajanje romantično sijaj na vašo spalnico. Če ima vaš režijske svetlobe dimmer stikalo, da je še bolje, po vsem, romantični stil je vse o delitvi romantične trenutke s svojim partnerjem.

Roza ali rdečimi poudarki

Čeprav preveč rdeče obarva spalnico kričeča in preveč rožnato lahko saharin sladek, na dotik rdeče, roza ali tako dodaja romance na sicer nevtralno barvno shemo. Poglej za nekaj naglasov v rose rdeče ali šminka roza-blazin, kretnjo odeje, majhne pohištvo, cvetje, ali Senčniki za svetilke so vse možnosti.

Pobarvaj To Romantična

Čeprav ni jasno definiran romantična barvna shema, ki jih na splošno boste želeli, da se držijo z nežne barve in precej omejeno paleto. Kremasto bela, blush roza, whispery siva in pastelno breskev se običajno uporabljajo v romantičnih sobah, čeprav so vedno brezplačno nadomestiti ali dodate svoje najljubše barve. Še vedno zelo svetle ali temne odtenke niso najbolje ujemajo z romantično slogu, tako da če so tiste barve, ki zahtevajo, da ti, ki jih uporabljajo kot poudarki, ne pa kot glavno paleto vaši spalnici je.

romantična Posteljnina

Romantična spalnica je mehka spalnico, in nikjer je, da je bolj očitna kot na postelji. Naborki postelja krilo, debela odejo ali prevleke, mehke liste in veliko Shams, blazine, in vrgel blazine vključite svoje postelje v romantično raj za dva. Za dokazilo, vzemite pogled na lepo posteljo prikazan tukaj. Mehka, dobrodošlico in le malo pretirana: popolnoma romantično.

Gorgeous vzglavja

Če želite dodati samo en romantičen pridih vaši spalnici, da je bogato okrašen vzglavja. Plush oblazinjenje, razkošno obliko, barvo nekaj izrednega, in glamurozen stil bi vzglavja prikazano tukaj zmagovalca, vendar pa so skoraj neskončne možnosti. Zapomnite si, da bi vaša romantična vzglavja, da poda izjavo; preprosta lesena vzglavja dela za veliko drugih stilov okrasitev, ne pa tole.

posteljo z baldahinom

Nekaj ​​stvari, ki pravijo, romance, kot je na posteljo z baldahinom. Ali vam je ljubše polno krošnjami, ki obdaja celotno posteljo, ali pa samo namig krošnjami takega tistega prikazano tukaj, nekaj je nedvomno čutna o svileno tkanino draped okrog spalnih prostorih. Lahko celo ustvarite svoje preproste krošnjami-le začasno velik vezenje obroča s stropa nad glavo postelji, nato pa priložite Prozoren tkanine na koš s sponkami ali posnetkov. Razporedi tkanino v ljubek draperije po vzglavju svoje postelje je, in voila, imate lep pogled prikazan tukaj.

starine

Nimate, da okrasite vaše celotno sobo v starin za romantičen stil, in ne celo uporabiti prave starine, vendar boste želeli vsaj košček ali dva z nesporno starem slogu, bogato okrašen čar. Pojdi z razkošno izrezljane postelji, kot je prikazano tukaj, ali izberite starinski stransko mizo ali predalnik, da svojo spalnico romantično vibe.

svetlobna veriga

String luči, ne samo za praznike. Saj ne bi rad, da zaviti svojo spalnico v svetlih barvah ali utripanja žarnice, ampak en sam niz bele svetlobe je zelo romantično. Ovijte luči okoli podu ali vzglavja ali jih vezavi preko palice za zavese, okvir vrat, ali celo po stropu nad posteljo. Dobili boste mehko sijaj podobno svečah ne da bi morali skrbeti ognja ali dima. Zelo lepa.

ovčje kože met

Oglejte si posteljo prikazan tukaj, da vidite, kako čutne in vabi pridih ovčje kože, resnično ali umetno, lahko. Debele in oh-tako-mehka na koži; ko postaviti ovčje kože nad svojo posteljo, ali po tleh, ni nobenega dvoma, da je vaša spalnica mesto romantike.

You may also like