Skip to main content

10 gyönyörű módjai otthoni irodai

Mindannyian ismerik a kifejezést „Tidy iroda, rendezett elme”, és ez valójában inkább igaz legyen. Ahogy elindult, hogy kezeljék projektek, határidők és egyéb elemeket a to-do lista az irodában, egy tiszta, polírozott munkaterület csak javítja a termelékenységet. Megszabadulni a rendetlenséget enyhíthetik szorongó érzéseket is, így elsősorban a munka helyett a takarítás.

Annak megakadályozása érdekében zűrzavar kiépítése és megtartani minden a helyén, ez segíthet, hogy egyes szervezeti rendszerek, mielőtt még leülni az asztalán. Legyen szó akár egy iratszekrény, kosarakban vagy egy hihetetlenül zseniális módon megszervezni, hogy soha nem tekinthető, ezek a gondolatok ösztönzik majd, hogy otthoni irodai egyszer és mindenkorra. Ez lesz, hogy úgy érzi, sokkal nyugodtabb és kész arra, hogy megbirkózzon a projekt, hogy jön az utat.

Stock Up on íróasztal kiegészítők

Amikor elindult, hogy megszervezzék a hivatal, van egy hely, ahol meg kell kezdeni, az asztalon. Ez az a hely, ami a látótávolság ahogy dolgozik, és máris sokkal jobban érzem magam, ha keres szervezett. A legjobb módja, hogy az, hogy vásárolni a különböző asztali kiegészítőket, amelyek nem csak vizuálisan kellemes, de egyúttal a gyakorlati cél. Ebben irodai tartozó Kristin Fancy dolgok, az íróasztal van szerelve egy csésze tollak, egy töltőállomás és egy doboz cetlik.

Hozd Rengeteg polcrendszerek

Polcok gyors és könnyű, hogy be a hivatal, amely igen nagy szükség van foltok rejtjük dolgokat, ha nincs a szekrényben, vagy a fiókok. Az  ebben az irodában  készült több mint tervező Joanna Whittaker a  Whittaker Interiors , fehér polcok nézd elegáns és ajánlatot foltok áruház magazinok, könyvek és még egy vágott vagy két .

Tervezz előre

Persze, mindannyian valószínűleg naptárak a mi számítógépek komplett pop-up emlékeztetőket, de van valami, hogy azt mondta az is nyomon követni a menetrend a valódi, élő naptárak nyitjára az irodájában. Az irodájában, Melissa George a  polírozott Habitat  kifejlesztett egy  három hónapos szárazon törölhető naptár rendszer  , ami egyaránt dekoratív és praktikus. Úgy ül mellett egy polc, hogy tartja rengeteg hivatali Nélkülözhetetlen is.

Elemek rendezéséhez Cubbies

Jessi Russell  egy vezető stylist Stella & Dot, úgyhogy természetesen szüksége van sok hely tárolni a leltár és egyéb lényeges az ő otthoni iroda. Azáltal, hogy a  klasszikus polcrendszer mely számos cubbies , ő is szervez, és megjeleníti a pékáru  és  csináld stílusosan. Ha van elég hely az irodában, választhat egy polc cubbies hogy valóban elérni a szervezet céljait.

Nagyon sok olyan tálca

Elsie az  A Beautiful Mess  egy profi, amikor létre  egy otthoni iroda  , amely nem csak on-trend, de az is hibátlanul szervezett. Itt a fonal és kézműves árukkal szolgálnak színes dekorációval, amikor ők jelennek meg a nyílt, míg a többi irodai kellékek is szépen élj tonna fehér tárolórekeszek. A ládákat, akkor lehet, hogy ezt ugyanolyan szintű szervezet saját irodája, és a bónusz pontokat, ha még címke a kukák.

Fájl It Away

Bár lehet érezni egy kicsit régimódi, egy fájl az asztalon egy nem-agy lehet elrejteni az összes ilyen papírokat, amelyek elhúzódó körül a munkaterületet. Ebben a  minimal-elegáns irodai  tartozó Teri a  The Lovely fiókos , fehér asztal fájl illeszkedik tökéletesen a fehér asztal és geometriai grafikát, és ez szolgál a rejtekhely mindazoknak papírokat.

Mix dekoráció és szervezése

Igen, akkor teljesen összehozni szervezés és dekorációval. Nincs semmi, ami azt mondja, hogy nem tudja, hogy szervezet nézel, amely bizonyítottan a  Diana irodájában  a  204 Park . Polcon a sarokban, az ő könyveit rávilágított mellett dísztárgyak, mint vázák és drágakövek , játszik szépen a többi dekor a nőies irodában.

Adjon Spots Magazinok és Inspiráció

A magazinok, könyvek, újságkivágások és véletlen darab papírt minden jön össze fellépni ihletet az irodában, és akkor nekik hely élni is. Belsőépítész  Vanessa Francis  létre neki  home office  , hogy praktikus és inspiráló, és a beépített polcrendszer könyvek és magazinok és Ötletkollázs hogy ül mögötte a számítógép, készen arra, hogy inspirálja őt nem számít, mit dolgozik. Plusz, hogy a világítótestet elég elképesztő.

Telepítse szekrények

Ha van egy tágas iroda és a költségvetés munka, megfontolja a bank szekrények nagyban javítja a szervezet. Ebben a  hip irodai  tartozó Nikki Mihalik az  Akula Kreative  által tervezett Caroline Cressey a  Rookery tervezése , fehér szekrény, hogy az elemeket ki a rivaldafénybe, míg más irodai kellékek jelennek egyszerű látvány fölé tiszta kukák.

Hozzon létre egy Command Center

A parancsnoki központ közelében a bejárat vagy a konyhában hihetetlenül kényelmes, és akkor hozza, hogy ugyanazt a kényelmet be a hivatal is. Hozzon létre egy „harci állomás”, amely magában foglalja a nyomtatót, a corkboard, a fájlok és a naptár és ezt tartják az alap műveletek az irodájában. Pavan a  Belső Love Affair  készített csak egy ilyen terület a saját  otthoni iroda , és tette meg az elegáns és szép is.

 

You may also like