Skip to main content

A legjobb tippek díszítő Home Office

Tehát van egy otthoni iroda. Gratulálunk! Sok ember sokáig a külön helyet a saját otthonukban, ahol tudnak koncentrálni, és leküzdjék a tennivalók. Ennek ellenére, az ötlet egy otthoni iroda és a valóság, amely egy nagyon eltérő lehet. Irodával a házban olyan barátságos munka a szentélybe az életterét. Hogyan tartja az irodai zen? Ha azt szeretnénk, hogy hozzon létre egy hely, ahol akkor valóban élvezni dolgozik, amely integrálja kényelmesen a többi a ház vagy lakás (és az élet), meg kell gondolni a különböző lehetőségek díszítésére egy otthoni iroda.

Lehet, hogy nem gondolja, hogy létrehoz egy esztétikai élvezni az irodában kell egy top munka-magánélet prioritás. De a díszítő otthoni iroda módon szeretsz valójában elég erős. Ha élvezni a teret, meg akarja tartani azt rendezett, és ez is segít élvezni a munkát. A házimunka megcélozza az irodában – még ha ez hol laksz – sokkal könnyebb, ha kap, hogy menjen a hely, amely kellemes az Ön számára.

Ezt szem előtt tartva, érdemes üzembe néhány munkát a díszítő az otthoni iroda. Annak érdekében, hogy a kezdéshez, most már felfelé kerekítve néhány felső alábbi tippeket.

Legyen szervezett

Ez nem titok. Otthoni irodák kaphat rendetlen – gyors. Annak érdekében, hogy a cölöpök sakkban, a kísértés, hogy a raktárból a szervezeti rekeszek, fiókok, stb Jelenleg mintegy egymillió nagy lehetőséget a piacon, hogy segítsen megőrizni az otthoni iroda csúcsformában. Az egyetlen probléma az, hogy ez az egész túl könnyű, hogy egy csomó őket haza anélkül, hogy azokat végrehajtó.

Mielőtt elkezdené állattartási fel fiók szervezők és irattartók, átgondolni, hogyan valójában  szervezni. Milyen jól működik az Ön számára a többi a házban? Ha már az a szokása, hogy felismerje a bevételek és tartani a dolgokat digitálisan, miért vesz egy iratszekrény otthoni irodában? Ha van egy kedvenc tollat, hogy mindig, hogy miért vesz egy tollat csésze? Nem kap szívja be a hivatali szervezete hype. Ön rugalmasan létrehozhatja a saját munkaterületet. Csináld úgy, hogy működni fog az Ön számára hosszú távon. Ne felejtsük el, a díszítő otthoni iroda oly módon, hogy nem érzi túl steril sokkal könnyebb, ha már elkerülni felhalmozódó halom rekeszek, mappák és a szervezők.

Emeli a gondolkodás

Még a legkisebb otthoni irodában lehet teljesen tele nagy dekoráció és szervezeti megoldásokat. A trükk az, hogy kitalálni. Maximalizálja a függőleges alapterületét akasztás art szeretsz, hozzátéve lebegő polcok vagy telepítése szekrények fel a falra. A magassága a fal egy eszköz, ha a díszítő otthoni iroda. Ne félj, hogy játékos, amit akkor lefagy. Nyílt szekrények lehet egyenlő részre praktikus és szórakoztató. Töltsük az hasznos kukák mellé színes könyveket, vagy értelmes tchotchkes. Soha ne felejtsük el, hogy az otthoni iroda csak, hogy –  a tiéd . Akkor használja a teljes magassága a fal, mint a vászon bármilyen inspirálni fogja vezetni, és a termelékenységet.

Cut kábel rendetlenséget

A mi digitális korban, az egyik legrosszabb dolog a hivatalok minden tech rendetlenséget halmozódik. Valószínűleg kell a számítógépet és a nyomtatót, de ez nem jelenti azt, hogy meg kell bámulni a kusza kábelek egész nap. Vegyünk néhány lépést tartani az otthoni iroda mentes vezeték sűrűjébe. Vágott egy lyukat a hátsó vonzó mezőbe. Az útválasztó és egyéb szükséges tech élhet ott zsinórok táplált ki hátul. Fel kell szerelni egy elosztóra alatt vagy a hátán az asztalon. Használja kábelkötegelő és parancs horgok összetűzés semmilyen zsinórok, hogy kap-e dugva, hogy elosztót, és etetni őket végig a hátán a bútorokat, ha ők szem elől. Meg fogsz lepődni azon, ahogy egyszerűen eltávolítja a szálka zsinór teszi az irodai érzem tiszta és világos.

Legyen világosság

Az irodák hírhedt éles világítás – pontosabban, fénycsövek. Miért irodák gyakran választják a steril, hideg világítás, hogy érzi magát, mint te a mikroszkóp alatt? Mert tudják, hogy az egyik alapvető munka elv: Megfelelő világítás megkönnyíti a munkát. Már törzs szemünk bámult képernyők a nap nagy részében. Ne, hogy rosszabb korlátozásával világítás az irodában. Használja a természetes fényt, amennyire csak lehetséges, de győződjön meg róla, kiegészítésére, ha ez elmarad. A jól megvilágított irodában egy boldog, produktív.

Érezd magad otthon

Az iroda egy kiterjesztése a ház vagy lakás. Meg kell nézni, és úgy érzi, mint egy. Díszítsd az azonos témákat, amit használnak a házban, és bele elemeket szeretsz. Semmi sem behajtani. Ha egy növény szerető, takaró otthoni iroda zöld. Ha Hygge az Ön hangulattal, adjunk hozzá egy plüss szőnyeg és egy hangulatos dobja a szék. Ne fogja vissza magát csak azért, mert ez egy munkaterületet. Nem lesz termelékenyebb egy szobában, hogy hozza meg az öröm, hogy miért nem tesz egy kis odafigyeléssel teremthetünk egy irodában, hogy úgy érzi, mint otthon?

Kezdés díszítő otthoni iroda

Szeretné tudni, hogy a legjobb módja annak, hogy díszíteni az irodában? Kiindulva. Ez tényleg ilyen egyszerű. Majd ösztönösen tudja a lényeget: egy asztal, egy szék, egy lámpa. Onnan, élvezni a folyamat találni darab szereted, hogy inspirálja a legjobb munkát. Díszítő egy otthoni iroda időt vehet igénybe. De van az egész életét a munka, így megéri a fáradságot!

Milyen módon integrálta az irodában az otthonába? Van más ügyes trükk, amit szeretne megosztani?

You may also like