Skip to main content

Creative Office Decor ötletek hogy maximalizálja a termelékenységet

Creative Office Decor ötletek hogy maximalizálja a termelékenységet

Nem titok, hogy a környezet te játszhat fontos szerepet, hogyan érzi magát, de nem tudja, hogy ez is, hogy ha nagyobb munkahelyi produktivitást?

Mint kiderül, van egy csomó hihetetlenül egyszerű és gazdaságos dekoráció trükkök segítségével integrálható az irodai  , hogy majd úgy érzi, több energiával, inspirálja és motiválja, hogy azon a napon, még a rettegett délután pangás.

És a szépség a legtöbb ilyen tippeket, hogy azok is alkalmazható szinte bármilyen irodai kicsi vagy nagy, otthon vagy idegenben. Szóval, nem számít, a belső körülmények, akivel együtt dolgozik, próbálja egy, kettő vagy mind a nyolc ezeket a gondolatokat, hogy hozzon létre egy boldogabb, egészségesebb és termelékenyebb munkaterületet.

Teljes méret Lighting

Optimalizálja a világítás az egyik legegyszerűbb módja, hogy növeljék az energia- és csökkenti a szem megerőltetése, hogy jön próbál olvasni alacsony fény. Ha meg tudja, maximalizálja a természetes fény, akivel együtt dolgozik a lehető legnagyobb mértékben kihasználva a puszta, szellős ablak kezelések helyett a nehéz és átláthatatlan. De még ha az ellenőrzést a természetes fény van korlátozva, választó fényes fehér izzók egy nagy különbség a napi energia tartalékokat.

Decluttered minimalizmus

A minimalista esztétika nem több, mint hogy a helyet keresni mindenféle elegáns és hívogató; ez is megkönnyíti a dolgokat tenni. Zsúfoltság körül az irodájában a kockázattal jár, hogy úgy érzi, túlterheltek, és sokkal nagyobb terhelésnek vannak kitéve, mint amennyi szükséges. Tehát, célja, hogy az irodai egyszerű és áttekinthető, egy kilégzés indukáló hangulattal, minden egyes nap.

inspiráló színek

Színes tele van termelékenységi potenciál, ezért használja önfeledten. Tudományos vizsgálatok bővelkedik hirdeti közvetlen befolyása a színes mindkét hangulat és a termelékenység. Kékes színű serkentik az elmét, sárga árnyalatai inspirálja a kreativitást és a zöld indukálja érzéseit pihenés, de persze ez változhat egyénenként. Határozza meg a színek úgy találja személyesen stimuláló és beépítik őket, ahol csak lehet.

élénkítő illatok

A legfontosabb, hogy tartózkodik stimulált összes élő hosszú nap, hogy megbizonyosodjon arról sem érzékeit elhanyagolt, ami azt jelenti kifizető elme az illatok wafting keresztül a teret. A borsmenta általánosan használt energiával és frissíteni, segítve koncentráció, míg a citromos illatok felemelje és a stressz. És ha aggódsz akkor felejtsd el, hogy fújja ki a illatos gyertya, illóolaj diffúzor egy nagy-és ultra-biztonságos módja annak, hogy a szagot játék erős.

élénk zöld

Ahogy az emberek, mi a természetes lények, amelyek komolyan szenved, ha nincs elég természet a mi napról-napra. Szerencsére ez egy egyszerű probléma leküzdésére. Hozzátéve lomb a munkaterület hozza a jó érzést keltő vibrafon, miközben megtisztítja a levegőt  , és  ez több lehetőséget kínál, hogy testre és növeli a belső tér dekoratív edények és vázák.

Motivációs üzenetek

Amikor úgy érzi, bla és lélektelen, ez nehéz lemorzsolódás ki a legjobb munkát. Ez lehetővé teszi azt is, hogy felejtsük el, hogy miért olyan keményen dolgozik, hogy kezdődik. Hozzáadása egy pár darab, hogy bemutassa a kedvenc motivációs üzenetek, hogy egy komoly hatással van a napi teljesítmény. És ezekben a napokban olyan sok különböző tipográfiai stílust, nyomatok és fényképek közül lehet választani, hogy te köteles megtalálja a tökéletes darabot (vagy kettő), hogy illeszkedjen a képzelet.

Gyakorlati (és szép) Storage

Az egyik legnagyobb bűnösöket mögött a termelékenység-Zap káosz ez egy végtelenül teli asztal egyszerűen nem rendelkező megfelelő otthon mindent rajta. Tartalmaz takaros tároló dobozok ház ilyeneket író-, papírok, mielőtt ők dolgozták fel, és különböző irodaszerek majd azonnal, hogy a tér tűnnek szervezett, és ez az egész sokkal könnyebb ez így is maradjon.

Inspiráló Vision Board

A corkboard jellemző napi teendőit biztosan segít a termelékenység elöl, de hozzá céljaik formájában fényképek és üzenetek növeli energiát termel tízszeres. Próbáld meg a parafa tábla egy Vision Board jellemző a dolog, amit leginkább úgy, mint elérni a közeli és távoli jövőben, és néz, mint a napi motivációs szint növelése.

 

You may also like