Skip to main content

Kortárs Vibráló Home Office Ötletek

Kortárs Vibráló Home Office Ötletek

Akár otthonról dolgozik minden nap, vagy rutinszerűen munkát találni a következő haza az irodából, az otthoni iroda könnyen válhat az egyik szoba a házban, hogy töltik a legtöbb időt. Mert az, hogy ez nagyon fontos, hogy a tervezési a szoba legyen magával ragadó és energetizáló. Így nem számít, hogy hogyan érzi magát a munkát meg kell csinálni, miközben ott van, a design a tér segít emelje a szellemek, és hajt, hogy a siker. Van számos módon, hogy hozzon létre egy helyet, amely inspirálja a kreativitást és a hajtás. Színek , minták, és a művészet minden jó helyen kezdeni. Vagy ha, amire szüksége van egy csendes helyet, hogy összegyűjti a gondolatait és a fókusz, a tér segítségével erre is. A nyugtató, semleges színpalettaés minimalista bútorokkal fokozza a zen és optimalizálja a munkafolyamatot. Bármi legyen is a munka stílusa, van egy szoba, amely segít, hogy a legjobb. És győződjön meg róla, itt van néhány mesés inspiráló ötleteket díszítésére az otthoni iroda.

Az otthoni iroda jellemzően nem ez a legnagyobb helyiség a házban. De ez nem jelenti azt, hogy nem érzed, minden szobában van szüksége, hogy nyújtsa ki. Ha egy fal minden van az irodában, adj magadnak egy helyet az íróasztalon, amely átfogja az egész falat. Így soha nem fogod érezni, ha korlátozódik csupán a terület körül a széket.

Az Office Nook

Ha nincs elég hely áll rendelkezésre, így az otthoni iroda egy egész szobát magának, akkor meg kell találni a módját, hogy beilleszkedjen a dekoráció egy másik szobába. Ennek egyik módja, hogy miközben meghagyja az irodahelyiségek saját helyet és a személyiség, hogy meghatározza a terület festékkel. Ebben a teremben, az egész iroda feketére van festve, míg a többi helyiség egy világosszürke. Ez segíti az iroda, mint különálló miközben továbbra is scene-lopás design elem a nagyobb szoba.

Stílusos tárolása otthoni munkavégzés

A törekvés a nagyobb tárolási otthon soha nem korlátozódik csak az irodában. De ez egy olyan hely, ahol a szóban forgó mutatkozik leginkább nehezedik nyomás. A jó hír az, hogy nem csak a tároló áll az irodában, de egy kis kreativitás akkor lehet, hogy egy feltűnő jellemzője, hogy tartsa a fájlokat, miközben az irodában egy hűvös és elegáns megjelenés.

Ebben az ipari megjelenésű tér, az otthoni iroda kapott egy hűvös, modern érzi egy geometriailag kialakított polcrendszer elrendezésben. A polcok tökéletes ellentéte a szüreti asztal és szék a század közepére. Az anyagok keveréke és korszakok segíti hozzá a varázsát a kis irodában.

Egy szemet gyönyörködtető Feature Fal

Soha ne becsüld alá a hatalmát mintákat. A megfelelő minták, jól alkalmazható, lehet hogy az élet majdnem minden hely nem számít, milyen alakja vagy mérete. Tehát, ha az otthoni iroda egy kicsit a kis oldalon, de nem akarja, hogy úgy érzi, mint otthon a saját beépített szekrényben, jazz dolgokat egy kicsit erős adag mintát.

Itt egy rövid jellemző fal sportos tapéta fekete-fehér csíkozású már kész is van erre a vékony otthoni munkaterület menni a következő szintre. Még így is, ezt a helyet bölcsen tartózkodik hagyta, hogy a funkció fal egyedül. Ehelyett kisebb durran minta szőtt az egész teret a szakterületen, és tároló dobozok. A kiegészítő megjegyzések mintás segít megtartani a kamat fog, miközben az összefüggésben a falra.

Hivatal az egész csapat

Otthoni irodák gyakran közös terek, miért nem teszi mindenki teret kapjon? Még hogy csak egyetlen fal munkát, ezt a helyet kínál szobában két teljes munkaállomásokon elragadó fa gabona mintás székek. A meleg színek a szék kitűnjön a többi iroda – tette többnyire szürke árnyalatokban -, hogy egy kis energiát, hogy ez a derűs munkatér.

stílusos Symmetry

Ezt a helyet úgy megosztott iroda koncepció egy lépéssel tovább munkaterületet célja egy lenyűgöző értelemben a szimmetria. Az azonos székek azok rózsa arany lábak egy csodálatosan színes kiindulási pont, hogy a két munkahelyen. Felszerelése tároló, világítás, könyvek, sőt a művészet a beépített konzolon ez 1-fal irodaterület a bizonyság, hogy a hatalom a hatékony és eredményes design.

A Work-In Art Gallery otthon

Az egyik legszebb dolog a home office, hogy valóban lehet, amit csak akarsz, hogy legyen. És ha szereted a művészet, akkor semmit sem meggátol fordult az iroda a saját maga személyes művészeti galéria. Ezt a helyet egy gyönyörű példája a falak viszont egy irodai térbe, hogy inspirálja a kreativitást és energiával tölti fel a fejében. Miközben egy nagyon békés és mediációs érzést, ezt a helyet egyesít számos színes műalkotások egy galéria falán , amely két fal. Ez is egy jó megoldás, ha megvan számos műalkotást, amit nem tudtak dolgozni korrétegbe a többi szoba.

A Bright Pop Color

A szín az egyik közvetlen módon való hatása a belső környezetet oly módon, hogy biztos, hogy hatással lehet rád viszont. A kulcs, hogy megtalálja a megfelelő egyensúlyt a színek szeretsz megteremtése érdekében a teret, hogy szükség van. Az otthoni iroda lehet, hogy nem kell tölteni az azonos élénk színek, mint a nappali vagy a családi szobák, de még azt is részesülnek egy pillanatra szín, amely a teljes területen ki.

Ezt a helyet egy tanulmány az otthoni irodai kialakítás semleges színpaletta. A hűvös falak és a padló egészíti ki a meleg fa hangok az íróasztal, polcok és székek. Mi hozza össze az egészet, de a fényes pop sárga , hogy jön a kabinet. Anélkül, ellenállhatatlan a többi helyet, csak egy pillanatra ez a mosoly-indukáló árnyékban elég energiával az egész szobát, átalakítja az egyébként szokásos otthoni iroda.

Megy Big Color

Másrészt, akkor mindig megy a nagy, színes, amely az egyik falat, vagy akár egy egész szobát a kedvenc árnyékban. Ez a gyönyörű, hűvös kék árnyalat csak arról szól minden, hogy ez a szoba igényeinek. Vele, az építészet, a fal lesz minta, és a fal egészének egy vászon a szakmában igazán pop.

Egy kis szín Everywhere

Egy másik módja, hogy menjen a hozza szín az otthoni iroda terjedni körül. Ahelyett, hogy csak egy darab, vagy egy árnyalattal, próbálja hozza a színét minden tájáról, rétegződés kis durran, hogy hozzon létre egy nagy vizuális hatás. Ez a tér kapja a egyensúlyozás csak jobb, a színek elterjedt az egész helyiség egy eklektikus és vonzó hely a munkát.

A fény-teli Hivatal

Az egyik legszebb és legegészségesebb dolog, amit tehetünk magadnak egy otthoni iroda, hogy magát a teret, rengeteg természetes fény. Még ha nincs lehetőség falhossza ablakok minden oldalon, az iroda és a hangulat csak akkor részesülhetnek a beáramló napfény. Továbbá, ha a szünet ideje tekercs körül, semmi sem jobb, mint vesz egy pár percet, hogy álmodozás közben Kinézek az ablakon.

Szoba saját magának

Ha szüksége van a szobában, hogy magad, ha dolgozik, de nincs hely, hogy elférjen egy külön otthoni iroda, akkor mindig gondolni hogy az elválasztó magad. Ez az otthon irodaterület Carves ki egy szóközt minden saját és körbefutó üvegfalak komplett ajtó. Ez egy innovatív megoldást kérdések helyet, hogy sok otthoni irodák befut.

 

You may also like