Skip to main content

9 Home Office ötletek a legtermelékenyebb tér Mégis

A távoli munkahelyek, szabadúszó karrier, és a munkáltató a rugalmasság, egyre több és több ember választotta ki a kilenctől ötig egy fülkében. Ehelyett ők tartózkodik otthon.

Kivágása munkahely figyelemelterelés, zsúfolt irodában, és ami a legfontosabb, az ingázási idők, akik lehet kapni az interneten, és kap munkát anélkül, hogy elhagyná a házat általában boldogabb és termelékenyebb. És senki nem ítéli őket tartózkodó pizsamában már 10:00, vagy mit esznek ebédre. Bonus.

De egyre produktív munkaórák igényel helyet, amely lehetővé teszi azt.

Ha nem szereted a helyet, amelyben dolgozni, őszintén, akkor nehezen megy be oda. És mindannyian tudjuk, hogy ez elég nehéz kapok munkát végzett az első helyen, nem igaz?

Itt vannak a 9 home office ötletek a legtermékenyebb tér még:

Találja meg a megfelelő helyet

Kiválasztása a megfelelő helyet az otthoni irodának tűnhet, mint egy nem-agy, de egy pillanatra, hogy fontolja meg minden lehetőséget. Nyilvánvalónak tűnhet, hogy a legkisebb vagy a kevésbé használt hálószobában, de a nagyobb, naposabb vendég hálószoba a jobb választás? Tud-e a helyiség kettős feladatot, ha ritkán vendégek marad meg?

Ha van a luxust, egy nagy otthon, az is fontos, hogy fontolja meg, ha nem, vagy nem akarja, hogy egy nagy forgalmú területen. Ha koncentrálsz legjobb, míg zaj közepette és az aktivitás, a szoba le a nappali egy jó választás. A csendes-keresők, egy tartalék hálószoba a folyosón kellene nyújtania a béke és a magány.

Mindent a kész

Akkor nem tegye ezüst a mosókonyha, így nem számítanak az irodában, teljesnek addig, amíg teljesen tele toll, papír, borítékok, és az egyre fontosabb töltőket. Minél kevesebb alkalommal egy nap el kell menni keres valamit, annál jobb.

De hé, ne felejtsük el, hogy tartson szünetet. Nincs ok arra, hogy a csomagolás egy ebédet, igaz?

Embrace természetes fény

Az emberi lények vannak programozva, hogy úgy érzi, boldogabb (és remélhetőleg lásd a termelékenység növelése) hatására a természetes fény. Vegyünk bármilyen ablak hely van, és hangsúlyozzák, hogy az elrendezés az otthoni iroda. Ha elegendő hely áll rendelkezésre, megtöri a kabin-szabványok és úszó az asztalon fekszik a fal, párhuzamosan az ablakhoz. Akkor kell elhelyezni, hogy élvezze a kilátást anélkül, hogy belépne a vakító fény.

és mesterséges

Minden ablak a világon nem ad elég fényt, ha sötét van kint, így nem hagyhatja figyelmen kívül a hangulatot és a praktikum kiemelő világítás. Ez is egy nagyszerű lehetőség, hogy a stílus az irodai világítás dekorációval. A hozzáadott feladat lámpa, asztali lámpa, és a padló lámpa lehet kombinálni, hogy hozzon létre egy széles hangulatok. Tökéletes téli munka, ha még nem túl korán kelő akár előtti napon.

Store dolgokat, ahogy tárolja a dolgokat

Az egyik dicsőséges részein dolgozó otthoni iroda, hogy nincs vállalat által kiadott fém iratszekrény plopped a munkaterületen. Azonban akkor is kell egy hely, ahol tárolni a fontos iratokat. Keresse elegáns, de praktikus tárolási megoldásokat. Magazin állványok jó azoknak, akik szeretnék tartani a dokumentumokat függőleges. Ha egy papírkötegelő, mint én, egy egyszerű bin tartja cölöpök látszó valamivel szervezett és szándékos.

Legyen nyugodt

Pinterest nagy irodai ihletet, de hogy a legtöbb, amit látsz egy csipet sót. A nap végén, a függvény messze felülmúlják formában. Semmi sem szól ez oly világosan, mint a kiválasztás munkaszéke. Nem kell, hogy menjen a terjedelmes, fekete bőr, de meg kell bizonyosodni arról, hogy a választott nyújt nagy háttámlával és elősegíti a jó testtartás – Chic műanyag vagy fa szék nem fogja vágni, hogy erre a feladatra.

Mentsd el a nyak (nem, tényleg) tartva a tetején a számítógép szemmagasságban. Majd kissé lefelé a képernyőn, miközben az fedelek részben zárt és harci fáradtság. Rengeteg olyan elegáns lehetőségek monitor és laptop áll, hogy megadja a lökést, amire szükség van.

Zölddé válni

Nem titok, hogy egy növény vagy két tehet egy nagy különbség minden szobában otthonában. Válassz ki néhány alacsony karbantartási növények, amelyek jól megélnek az irodai környezetben. Pozsgások általában egy biztonságos választás, valamint a klasszikus, mint a kígyó, vagy gumi növények.

Ön szokásos virág vevő? Összeszedi pár az étkező asztal csokor, és add hozzá a váza vagy annak közelében az asztalon.

Get kényelmes

Sweatpants a hivatalos ruházati otthon dolgozik, nem igaz? De egyre kényelmesebb több, mint ruhák és íróasztal szék. Ha az irodai hely elég nagy, akkor vegye fel a leolvasást szék vagy kanapé meghozatalának hívások vagy vesz szünetek.

Ha azt várod, hogy a látogatók az irodában, kijelöli néhány helyet nekik is. Will úgy dönt, hogy egy informális beállítás, a fent leírt módon, vagy ragaszkodni egyszerű szék felé helyet az íróasztalon? Akárhogy is, amely létrehozta az irodai elhelyezésére is van, és az Ön által meghívottak be a hivatal megköveteli gondolta, hogy hogyan fogja használni a teret.

Legyen tiéd

Csak azért, mert otthon nem azt jelenti, hogy az otthoni iroda nélkül kell személyes érinti. Fényképeket a család, inspiráló idézetek, vagy grafikát, és értelmes csecse fortélyait is, hogy a hivatal úgy érzi, jobban megközelíthető és saját.

You may also like