Skip to main content

10 Kreatív Ötletek Ebédlő Walls

A ebédlő falai egy helyet az otthonunkban, hogy megadja nekünk a kreatív licenc csinálni valami teljesen váratlan. Még a legkisebb étkezők képes kezelni mintás tapéta és sötét fal színeket. Igen, az ebédlő közös család és a vendégek, de leggyakrabban ül üres. A jó hír az, hogy mivel az ebédlő nem használják 24/7, akkor lehet kreatív, színes és dekorációval. Szeretjük a gondolat, hogy mi étkezők egy hely, ahol azt akarjuk, hogy több időt tölteni. Íme 10 olyan ötletet létrehozása álmod étkező kreatív fali inspirációk:

1. Melegítsük fel étkező regenerált fa

Ez egy kihívás, hogy felmelegedjen a nyitott étkező tér, vagy hogy karakter egy egyszerű szobában. Regenerált fa ékezetek on-trend most, és középre nyitott étkező tér szín és textúra. Egy sima étkező, fa akcentussal fal hozzáteszi igen szükséges építészeti elem.

2. Metallic tapéta egészíti glam semleges étkező

Ha azt szeretné, hogy az Ön étkező keres semleges, textúra és a mintázat a titka, hogy érdekes. Metál nyomtatott tapéta modern és grafikai minták fényt a szobába, és jelölje ki a lámpatestek. Még a leginkább semleges vagy minimalista szoba előnyeit egy halvány fémes árnyalatok, amíg tartod a színpaletta egyszerű.

3. Jelölje ki az építészeti részletek, színes

Étkező beépített modulok megadja a lehetőséget, hogy adjunk elég jelölőszín festés nélkül minden fal. Nincs beépített szekrények? Nem probléma! Kína szekrények, akol és még könyvszekrények testreszabható színű. Azt akarja, hogy válasszon egy kiemelő színt, amely megjelenik a szekrény, hogy valóban azt mutatják ki. Megszórjuk a kiemelő szín bárhol szoba terítőket és grafikát egy professzionálisan megtervezett stílusban.

4. Adjon színt a étkező falát kendők

Ez nem mindig lehetséges, hogy festeni a falakat étkező. Akár egy bérlő, vagy csak nincs ideje, hogy kezeljék a festék projekt, drapériák adhat a színt amire szüksége van. Nyomtatás vagy mintás függönyök is hozzá sok színt a étkező, így rengeteg kiemelő színek a díszítő palettán. A legjobb tipp segítségével drapériák díszítik a falat, hogy nagylelkű velük – ez azt jelenti, hogy újabb sor, hogy a rúd, hogy töltse ki a falra. Ha szeretné használni a étkező drapériák gyújtópontként, telepítsen egy drapéria rúd sokkal szélesebb, mint az ablak, és töltse ki az extra helyet további drapériák.

5. Jazz fel a hétköznapi  d ining szoba csíkokkal

Szeretjük csíkok, különösen a falon. Bold vízszintes csíkok is, hogy egy kis étkező tér meg nagyobb, és adja azt az illúziót az építészeti részleteket. Azt akarja, hogy tartsa a csíkok az egyszerű, kevés szín, különösen, ha van egy kis étkező. Artwork csíkos étkező néz ki a legjobban, ha ez egyszerű és a nagy – kicsi vagy foglalt mű elvész a falon lévő csíkok.

6. Mix színek és minták, hogy rögzítse egy unalmas étkező

Ne légy félénk körülbelül keverés minták és színek, ha díszíteni a étkezde. Van több kreatív lehetőséget a legkevésbé használt helyiségekben a haza, így félelem nélkül a döntéseket. Ha azt szeretnénk, hogy mix minták (mint a csíkos és virágos), de nem akar menni a vízbe, monokróm színpaletta segítségével. Díszítő különböző árnyalatai az azonos színű ad egy finom színpaletta és befogadására bármilyen típusú minták belül színpaletta – a legjobbat nyújtja.

7. A reális fényképet freskó nyit egy kis étkező

A fotó freskó a falon teheti étkező néz ki, ha megy a végtelenségig. Egy nyugtató strand jelenet falfestmény ad a vendégeknek pihentető kilátás élvezni a vacsorát. Kényeztesse falfestmény, mint az akcentus falat, húzza színek a díszítő palettán. 

8. Ne félj a merész szín a falakon étkező

Szeretjük merész színek és a ebédlő a tökéletes hely, hogy megmutassa. Mint egy mosdó, a étkező tudja kezelni a kedvenc színe könnyen. Ha nem vagy kész elkövetni, hogy a festészet minden falat a kedvenc színe vastag, hagyja, hogy az építészeti részleteket a ebédlő a vezetőd. Szék sínek, faburkolat és a fal formázó adnak könnyen elválasztható szünetek fal színe. Ha az ebédlőben már nem rendelkezik fal részletei, hogy a munka két tónusú falak, vegye fel öntvény, vagy egy egyszerű csík választja el a két szín.

9.   Készítsen dráma Ön étkező mennyezeti

Tudjuk, hogy a étkezők négy fal, de nem tudja, hogy van egy ötödik fal díszíteni? Az étkező mennyezeti fontos része a díszítő tervet. A csillár gyakran a fókuszpontja az étkező tér, amivel minden szemét a mennyezetre. Csak akkor veheti igénybe, hogy az extra fal hozzáadásával kiemelő szín, regenerált fa, vagy akár tapéta. A mennyezet az üres vászon.

10. Bold tapéta + nagy kiemelő szín = étkező rocksztár

Szeretjük étkezők azzal a „wow faktor”. Ez egyszerűbb, mint gondolnád, hogy hozzon létre egy lenyűgöző modern étkező otthonában tapéta és színét. Az egyik legegyszerűbb módja, hogy hozzon létre egy nyilatkozatot a ebédlőben falak tapéta grafikus minta. Fekete, szürke és fehér minták kapsz egy világos paletta hozzá egy élénk kiemelő színt. Egy egyszerű színpaletta segítségével a tapéta, hogy világítsanak, és a kiemelő színt támogató szerep hárul.

You may also like