Skip to main content

Étkező Design Ötletek – Hogyan tervezzünk egy kis étkező tér

Étkező Design Ötletek - Hogyan tervezzünk egy kis étkező tér

Csak azért, mert az otthoni nincs hely egy teljes körű, hivatalos étkező nem jelenti azt, még mindig nem tud létrehozni egy nagy tér a szórakoztató. Munka egy kis étkező tér lehet kemény, de egy kis tervezéssel és előrelátás, akkor lehet, hogy szinte bármilyen mennyiségben alapterületét munkát.

Nem hisz nekünk? Görgess tovább. Hoztunk Önnek a legjobb tippeket, hogyan tervezzen egy kis étkező tér elhagyása nélkül azt érzi túlságosan zsúfolt. Olvasson tovább, hogy melyik ötlet működnek a legjobban a saját otthonában. Segítségünkkel, akkor hozzon létre egy helyet, amely úgy érzi egyformán céltudatos és hívogató.

Határozza meg a helyet

Az első lépés, hogy létre olyan hely, hogy meghatározza azt. Ha az étkező tér része a másik szobában, mint a konyhában vagy a nappaliban, akkor fogsz szeretné világossá tenni, hogy ez a tér saját célját. Ez segít, hogy a funkció a tér kristálytiszta, ami elengedhetetlen a minden sikeres belsőépítészeti projektet.

Ami hogyan húzza le, van egy pár módja a föld a tér önmagában. Lehet hozzá egy lógó világítótestet, mint például az a fenti képen, ami szintén segít, hogy több vizuális érdeklődés a térbe. Másik lehetőség, hogy lehet választani, hogy bele egy területen szőnyeg alá étkezőasztal. Segítségével akár vagy mindkét módszer hasonló a simítás, amely segít a étkező helyet úgy, mint egy teljes gondolat helyett asztal és szék, hogy éppen meghatározott szobában.

Legyen kreatív ülő

Néha, ha dolgozik a kis terek, nem kell a luxust következő hagyományos elrendezést. Míg egy normális ebédlőbe jellemzően része egy hosszú asztal sorakoznak mindkét oldalán székekkel, nem kell nézni, hogy így. Ön szabadon, hogy kreatív ülő és találni olyan elrendezés, hogy jól működik az Ön számára.

Ezt szem előtt tartva, gondolkodni kívül a doboz. Az Ön étkező helyet egy kényelmetlen sarokban hasznot húzhat lekerekített ülőhelyek helyett a hagyományos téglalap vagy négyzet? Lehet használni padok helyett székek kisebb helyet az általános? Ha valóban szűk helyeken, azt részesülhetnek többfunkciós pihenő, ami egyben tároló?

Válasszon világos bútorok

A belső kialakítás, ezért fontos, hogy fontolja meg az arány, vagy a kapcsolat mérete közötti valamennyi tárgy a térben. Bár ez hangzik homályos, ez csak azt jelenti erőfeszítést kellene tennie, hogy forrást tárgyakat úgy néz megfelelő méretű a szoba, ahelyett, hogy darabokra érzem, hogy már töltött be, vagy fulladás a nyílt űrben.

A kis terek, azt szeretné, hogy világos bútorok, vagyis úgy néz ki, a fény szempontjából a vizuális tömege. Általában ez azt jelenti, hogy a választó bútorok lábai. A lehetőség, hogy a fény jön át a bútorokat, ahelyett, hogy zárva van, és ül erősen a földre, azt az illúziót kelti, hogy több helyet.

Tartsa otthonos

Végül ne feledje, hogy étkezők intim terek. Ők terek jelentette számára, hogy üljön, és beszélni órákig, miközben egy jó étel. Kis terek eleve hozzá, hogy az intimitás érzetét, így nincs ok, hogy nem ölelés. Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki a kis étkező tér, meg kell tenni annak érdekében, hogy azt érzi, kényelmes és barátságos.

A nyilvánvaló válasz, hogy hogyan teheti ezt meg, így a textil. Adjunk hozzá néhány párna a pihenő, és ha megvan a képessége, néhány díszpárna, mint amilyen a fent látható. Azon túl, hogy a megfelelő kiegészítőket is hozhat egyfajta kifinomúltság a térbe. Gondolj befektetés néhány nyugtató fal művészeti, vagy kapok egy szép központi helyet foglalt az asztalnál, hogy válhat egy fókuszpont.

You may also like