Skip to main content

Hogyan válasszuk ki a tökéletes Étkező Szőnyeg

Milyen nehéz lehet, hogy tényleg az választhat egy étkező szőnyeg ? Ez az egyik első reakciók kap a lakástulajdonosok, akik még nem kezdtek vásárolni egyet. De hamar rájönnek, hogy ez valóban sokkal trükkösebb, mint amilyennek látszik, és ez sokkal több, mint puszta esztétika. A helyesen megválasztott ebédlő szőnyeg jár egy szép összeg a tervezés, hogy megértsük a szükségleteit, és persze, hogy a megfoghatatlan egyensúlyt forma és a funkció, hogy mindannyian után.

Ma próbálja meg, hogy ez a választás sokkal könnyebb és sokkal kevésbé zavaró mutatva a helyes irányba, néhány okos „szőnyeg vásárlás” tippeket. Az üdülési szezon így vele néhány hihetetlen foglalkozik, ez egészen biztosan a megfelelő időben, hogy az üzlet, hogy stílusos és praktikus étkező szőnyeg mindig is szeretett volna. Szóval, miért várnánk?

1. mérte fel a Étkező

Hasonlóan esetén kiválaszthatja a megfelelő asztal vagy nappali kanapén, ez egy jó ötlet, hogy ténylegesen mérni a méretét az ebédlő és a meglévő asztal előtt böngészni a sok szőnyegek kínálnak. A szőnyeg legyen legalább 24-28 centi nagyobb, mint a méret a étkezőasztal elhelyezésére az étkezőasztal székekkel is. Egy nagyobb étkező több helyet falai között, és a táblázat segítségével választhatja még nagyobb szőnyeg, amely túlmutat ezt a minimális követelményt.

Távtartó csak jobb az ebédlőben rug

Aki azt mondja, ebédlő szőnyegek kell sima és unalmas

2. a beilleszkedés Ambiance

Ha azt szeretnénk, hogy bemutassa, hogy a szép parketta az étkezőben hozzátett egy szőnyeg rá, majd némi teret hagyva a szőnyegen, és a falak a szoba tökéletes kompromisszum. Ez is az előnyös megjelenés a legexkluzívabb étkezők, és ez határozottan növeli a hangulat a beállítást. Tekintsük a stílus az ebédlő, az alakja a étkezőasztal és a meglévő dekor a szoba kiválasztása előtt a stílus a szőnyeg is. Ne feledjük, hogy nincs kemény és gyors szabály , mely szerint egy négyzet alakú asztal csak akkor működik, egy négyzet alakú szőnyeg és egy kerek asztal megy kerek egy!

Fehér és kék szőnyeg kiegészíti a strand stílus az étkező tökéletesen

Szokatlan elrendezés az ebédlőben lehetővé teszi a szőnyeget ragyog rajta

3. Könnyen tisztítható

Ez nem hangzik fontos a kis dolog, ha ténylegesen vásárol a szőnyeg, de hamarosan rá fogsz jönni, hogy a szőnyeg, hogy könnyebben tisztítható túlélnek egy fényesebb megfelelője egy vastag szövésű, hogy az igények sok karbantartást. A szintetikus, külső-belső szőnyeg lapos szövésű egy biztonságos és stabil lehetőség az étkező bő forgalom, míg a formális ebédlő alkalmanként használják tudná fogadni egy nagy karbantartást szőnyegre. Szőnyegek készült természetes szálak is elég könnyen tisztítható, így megéri az extra tésztát töltesz során egy otthon.

Lapos szövés szőnyeg hozzáteszi egyszerű minta és a stílus az ebédlőbe

Multi színű szőnyeg felhívja a figyelmet azonnal

4. Kezdjük a szőnyeg!

Miközben beszélgettünk korábban a vásárláskor a szőnyeg, amely illeszkedik a stílus és színvilág a meglévő étkező tér (vagy nyitott terű nappali), ellenkező megközelítést azoknak teljesen felújítással az étkező egy nagy lehetőség is. Kezdje a szőnyeg az ebédlőben, és hagyjuk, hogy összekösse a különböző elemeket, hogy adjunk a beállítás után. Ez határozottan teszi a vásárlást egy új étkező szőnyeg sokkal egyszerűbb egy világos jövőkép, hogy pontosan mit akar, és mi fog működni az ebédlőben.

Étkező veszi színséma és végszó a szép szőnyeg

Craftsman stílus étkező egy gyönyörű területen szőnyeg

5. Minta és árnyalatokat

Beszélje választotta új szőnyeg, és a legtöbben először beszélni színe, mintája és a költség. Úgy van; A fontosabb szempontok, mint a mérete, anyaga, szövése és karbantartása mindig a hátsó a nyilvánvaló esztétika. Ez egy érthető tendencia, de akkor ismét javasoljuk, hogy először megy át az első néhány alapvető lépést, mielőtt beugrott színe és mintázata. Egyszínű szőnyegek és overdyed szőnyegek jelenleg egy forró trend, és lehetővé teszi, hogy könnyen hozzá színt a semleges, modern étkező. Klasszikus mediterrán szőnyegek marokkói ihletésű minták vagy kortárs remekművek absztrakt nyomatok következő a sorban.

Mesés overdyed szőnyeg ragyogó lila ellopja a show itt

Színes módon rögzíteni az eklektikus ebédlő

6. Ismertesse a stílus

Voltak bőven alkalmak, amikor beszéltünk a lassú eltűnése a kizárólagos étkező, és a legtöbb modern otthonok úgy tűnik, hogy csak szeretne egy alkalmi étkező tér, amely mellett ül a konyhában, a nappaliban. Egy szép és színes szőnyeg a tökéletes módja annak, hogy meghatározza és ismertesse ezen a területen, hogy ez egy egyedi identitását, és ezt anélkül, nagyobb felújítás, állandó berendezési sőt szélsőséges költségeit. Azt is lehetővé teszi létrehozni egy sziget egzotikus, külön stílus egy nagyobb élettér, amely egyértelműen a modern.

Vintage patchwork takaró az étkező tér nyitott terű nappalival

Egy egyszerű módja, hogy adjunk kiemelő színt az ebédlőben

7. A Lifestyle választás!

Milyen gyakran használja az ebédlőben? Vajon tevékenységet lát csak az ünnepek alatt, vagy ez tele barátok, a család és a vendégek szinte minden hétvégén? Azok, akik használják az ebédlőben takarékosan választhat egy bolyhos, barátságos megjelenésű szőnyeg, fehér vagy világosabb árnyalatú szürke vagy tejszín. Ez egy jó megközelítés szintén az otthonokban, ahol az étkező használják inkább, mint egy otthoni iroda vagy gyerekek tanulmányi szobában vagy kézműves szobában. Ha vásárolni egy szőnyeg hogy a kis étkezővel, hogy fog használni rendszeresen, vagy ha egyszerűen csak nem tudja tartani a mancsol barátja távol a szőnyeg, egy olcsóbb és erős választás az út.

Kortárs étkező egy csepp kék, szürke és világos színű szőnyeg

Plüss Delos szőnyeg az átmeneti étkező

 

You may also like