Skip to main content

4 Ways vértezze fel az ebédlő a költségvetést

Formai étkezők is hamar drapp és elavult. Mivel a legtöbb eszik a legtöbb ételeink a konyhaasztalnál, ez könnyen vezethet ezt a helyet, amikor ideje Modernizálás.

Szerencsére, nem kell egy hatalmas költségvetési frissítéséhez étkező. Íme négy egyszerű módon, hogy lucfenyő egy ebédlőbe, és a vendégek ó-ing és Ááá-nek, anélkül, hogy elszakadna a bank.

Add akcentussal fal

Akár festeni a falra egy merész, új színt, vagy választhatja a modern veszi tapéta, hozzátéve akcentussal fal azonnal frissíteni a kinézetét étkező helyet. Ráadásul, mivel a festéket és tapéta meglehetősen megfizethető, és az alkalmazás egyszerűen elvégezhető, ez a projekt egy egyszerű módja annak, hogy hozzon létre egy fókuszpont elvégzése nélkül minden nagyobb felújítások.

Először válasszon, amely fal akcentussal. Jellemzően a kiemelő fal lesz az első falat látsz amikor belép a szobába: a fal, ami a legtávolabb az ajtót. Ideális esetben ez is egy fal, amely nem rendelkezik ablakok, ajtók, úgyhogy az új akcentussal fal valóban kiemelkedik, behatolás nélkül.

Ne félj, hogy tegyen nyilatkozatot: kiemelő falak azt jelentette, hogy szemet gyönyörködtető! Most van itt az ideje, hogy játszani nyomatok és minták, hogy adjunk néhány fémes árnyalatok, vagy akár, hogy hozzon létre egy galéria falán segítségével néhány családi fotót. Bármi, amíg győződjön meg arról, hogy ellentétben az akcentusával fal a többi helyiség.

Ide eklektikus

Koordinálása minden eleme az ebédlőben kaphat költséges. Ne félj használni eklektikus design keverheted különböző stílusokat, gyárt, még időszakokban. Doing lehetővé teszi a nagyobb szabadságot, hogy egy tervezési, hogy együtt dolgozik a költségvetésben.

Igaz, van néhány dolog, amit tehetünk, hogy segítsen biztosítani, hogy a tervezési összefüggő marad. Ne feledje: mindenekelőtt a tér maradjon működőképes. Készíts egy tervet a design megkezdése előtt, és nem a legjobb, hogy a funkció az élvonalban. Ne félj szerkeszteni, ahogy megy. Ha vannak még oly sok design elemek jelen, hogy ez lesz nehéz azonosítani az alkalmassága első pillantásra, a legjobb megoldás az, hogy távolítsa el a kevésbé szükséges darabokat, amíg alkalmassága újra kitisztul.

Azt is szeretné tartani a szoba egységes. A munka találni néhány apró részletek, a színek, formák, minták, hogy megismételheti a különböző aspektusait a design. Ez biztosítja az összes design elemeket úgy érzi, szándékosan, hanem véletlenszerűen dobott össze.

Tekintsük nyilatkozat világítás

A legegyszerűbb módja annak, hogy lucfenyő fel a ebédlőben egy költségvetés a kereskedelem ki az alapvető világítótestet egy nyilatkozatot világítási funkciót. A nagy medálok egyedi csillárok, nincs rossz esztétikai. Azt akarja, hogy válasszon egy darab, hogy úgy érzi, hogy hiteles a értelme a stílus. Igaz, van néhány funkcionális darab tanácsot, hogy követnie kell, hogy biztosítsa a lámpatest működik a szobában.

Először is, úgy a helyiség arányai. Azt akarja, hogy figyelembe vegye a méret a táblázat, és az arányokat a szoba is. Ha a hivatalos étkező asztal ülések 10 fő, akkor érdemes keresni egy sor illő medálok. De, ha a helyiség egyetlen ülések a négytagú család, talán egyetlen csillár lesz erre a célra. Általános szabály, hogy a világítótestet kell terjednie 2/3 az asztalra.

Továbbá, győződjön meg róla, hogy réteg a világítást, így az egyetlen forrása a fény nem az egyetlen szerelvény. Gondolj hozzá néhány környezeti fény formájában süllyesztett világítás, plusz egy pár akcentussal felépítményekkel felcsillan bármilyen sötét sarkokban. Mivel étkezők szólnak hangulat, akkor is meg akarom nézni a világítást képes tenni egy halványabb.

Ne felejtsük el, tartozékok

Accessorizing egy szobában, mint amikor a cseresznye a tetején egy kis édességre. Ez teszi a különbséget. Nem kell őrülni, mert a cél továbbra is, hogy frissítse a ebédlő a költségvetést, de hozzá néhány simításokat hosszan lehetne.

Próbáld meg használni a helyet bölcsen. Senki nem akar rendetlenséget, különösen egy olyan területen, ami azt jelentette, hogy tartsa sok ember egyszerre. A bőséges svédasztalos gyönyörű, de csak akkor működik, ha a tér lehetővé teszi. Ha nincs túl sok lehetősége dolgozni, jobb megoldás az, hogy választani kisebb kiegészítők, mint egy egyszerű, virágos központi vagy egy antik bar helyezése.

Végül szórakozik vele! Az otthoni tükröznie kell, hogy ki vagy, és mit szeretne, így nem kell félni, hogy átjárja a szobát, a személyiség. Állj meg egy garázs eladó, és vegye fel néhány dekoratív üveg palackok, vagy festeni fenyőtoboz a gyerekek, hogy töltse egy üvegtál, mint egy központi. Bármit is dönt, akkor szeretem látni a hivatalos étkező átalakítani, ha szórakozni csinálja.

Amely a hivatalos étkező átalakítása nem kell megtörni a bank. Már jön négy egyszerű módon lucfenyő fel a ebédlőben a költségvetést. Miután így ezek a gondolatok egy próbát, meghív néhány barátot vacsorára, és mit feltűnik az új megjelenés.

 

You may also like