Skip to main content

Csodálatos fekete-fehér étkező, amely a fekete-fehér varázslatot nyújtja

Szerves hely minden családi vacsora, az étkező egy fontos -, de gyakran figyelmen kívül hagyott – része a haza. Kitölti a teret nappali és konyha, gyakran jár a tervezési közvetítő, nem vezethet. Használata monokróm belső jeleket tud adni étkező előtérbe. Dobd el a nyilatkozatot csillár közepe felett az asztal, a jelölést a helyszínen evés és nevetés. Alakja a teret szokatlanul ívelt szék, egy asztal körül a kortárs kivitelben. Festeni a falakat a film noir árnyalatával hangulatot otthonában központja a szórakoztató. Vessen egy pillantást a felső harminc étkezők, hogy kápráztató fekete-fehér.

kör medál fény zöld váza fekete-fehér étkező

Egy kör jelzi a helyet, ahol a család jön össze. Ez a könnyű és fehér szobában nyilatkozatot tesz csillár, geometriai ultra modern étkező székek és durran élő zöld jellemzői.

másképp szögben fa padló fekete-fehér étkező

Tedd tervezési útmutatók finom, használatával textúrázott anyagok az ebédlőben. Ez a tiszta kialakításnak diagonális vájatok a fából készült padló, cubbies annak szilikon székek és színezett üveg kollektív kijelző lóg mini függesztett lámpák.

padlóra sifon függönyök monokróm étkező

Bármilyen világítás guru tudja, hogy Panton VP6 fények az üzletet. Ezek az egyedi étkező medálok könnyen aláhúzás témát egy szín, és ez a fekete csiszolt fa padló, fehér sifon függöny és a bazsarózsa csokor kombó sem kivétel.

keretes nyomatok pod szék monokróm étkező

A fekete-fehér kivitelben nem kell szigorúan fekete-fehér. Ez a szoba skandináv stílusban székek faszén és számos szépia nyomatok egyeztetni borosüvegek és egy medál a konyhába.

betonoszlop verte világítás monokróm étkező

Félig medál fény hozzáteszi dráma és a művészet étkezések. Készíts egy bejárat az Ön étkező klasszikus fehér csiszolt padló, tiszta bútorok és alacsonyan lógó lámpa szokatlan formában.

stencil csillár kövén monokróm étkező

Eltérő anyagok együttesen olyan szobában, nem ütköznek vele. Ez a kis összeállítás velúr szék és egy pókháló csillár egyezik a szín a konyhában, míg létre vizuális hangsúly. A fazék zöld hozzáteszi hangulattal.

fél irodai fele étkező monokróm étkezési hely

Étkező területek nem kell mindig feltűnő. Ez fából készült asztal faszénnel gerendák működik olvasás, reggeli, tanulmány és étkező asztal, vékony faszén polcok vonalak a falakat.

minimalista kamera világítás étkező monokróm

Tartsd meg a klasszikus egyszerű monokrómok. Egy rakás három kamera világít felsugárzásra két fekete és fehér panelek ebben a blokkban színű modern konyha kialakítása.

fehér lámpa, fekete falak monokróm étkező

Éltesse étkező egy kis ízelítőt a keleti, egy pár gigantikus kínai lámpás. Körülvett elegáns fekete falak és a mennyezet, több hornyolt padló és fonott nád szék karaktert ad és textúráját.

világos fából készült asztal és a padló fekete-fehér étkező

Szeretne keverék a viktoriánus korabeli étkező tér? Használja az alap, fehér falakkal, két drámai bársony székek és megfelelő hengeres medálok tükröződik egy tükör.

fehér francia ablakok monokróm étkezővel

Skandináv étkezők tehet egy monokróm design megjelenés világos, tiszta és nyitott. Néhány francia ablakok, fehérre festett padló és durran fekete szekrény, hogy ez a közös konyha és étkező tér szakács álma.

fejjel lefelé kúpos lámpák betonon monokróm étkezési

Hozza ki a legtöbbet egy hosszúkás étkező tér, a tervezés, fekete és fehér. A betonon kötődik szomorú fekete szarufák, fehér pod szék és két drámai hengeres csillárok térbe tökéletes szórakoztató.

fa lábakkal cserepes növények modern fekete-fehér étkező

Kis durran fa Fekete-fehér melegebb. A szék lába és halvány fa padló a klasszikus étkező megjelenés ellopni a show közepette edények clambering zöld.

keverék lógó lámpa monokróm étkező

Az étkezés a legénylakásom soha nem nézett ki jobban. Egy sor fekete medálok lógnak, mint egy fekete-fehér tábla, mint egy minimalista nappali és a konyha meg magukat szűkös.

vízszintes medál fény fekete-fehér étkezőben

Már egy rajongó fehér konyha? Hely durran fekete fekete Cubby székek, mennyezeti lámpák ki és egy nagy fekete-fehér absztrakt, hogy az étkező tér fekete és fehér.

origami fény polírozott padlón fekete-fehér étkező

Legyen egyszerű, fehér origami fényt az asztalnál. Ez a terület funkciók reggeli, ebéd és vacsora közben egy váza virágot igyekszik nyújtani a magassága. Egy fekete fa kialakítás jellemző karaktert kölcsönöz.

 

You may also like