Skip to main content

10 kreative ideer for Dining Room Walls

Våre spisestue veggene er det en plass i vårt hjem som gir oss kreative lisens til å gjøre noe helt uventet. Selv den minste av spiserom kan håndtere mønstret tapet og mørke veggfarger. Ja, spisestuen deles med familie og gjester, men oftest sitter tom. Den gode nyheten er at fordi spisestuen ikke er i bruk 24/7, kan du være mer kreativ med farger og innredning. Vi elsker tanken på å gjøre våre spisestuer et sted hvor vi ønsker å bruke mer tid. Her er 10 av våre favoritt ideer for å skape drømme spisestue med kreative vegg inspirasjon:

1. Varm opp din spisestue med gjenvunnet tre

Det er en utfordring å varme opp en åpen spisestue plass eller bringe karakter til et vanlig rom. Gjenvunnet tre aksenter er på trend akkurat nå, og kan sentrere en åpen spiseplass med farge og tekstur. For en vanlig spisestue, legger en tre aksent vegg en sårt tiltrengt arkitektonisk element.

2. Metallic tapet legger glam til en nøytral spisestue

Hvis du ønsker å holde spisesalen ser nøytral, tekstur og mønster er hemmeligheten for å holde det interessant. Metallisk print bakgrunn i moderne og grafiske mønstre bringe lys inn i rommet og fremheve dine lysarmatur. Selv de mest nøytrale eller minimalistiske rommet har et glimt av metalliske aksenter, så lenge du holder din fargepalett enkel.

3. Merk arkitektoniske detaljer med farge

Spisestue innebygde moduler gi deg muligheten til å legge til vakre aksent farger uten å male noen vegger. Ingen innebygd skap? Ikke noe problem! Kina skap, hutches og selv bokhyller kan tilpasses med farger. Det er lurt å velge en aksent farge som kommer fra kabinettet for å virkelig vise det fram. Dryss din aksent farge rundt i rommet med bord sengetøy og skisser for en profesjonelt utformet stil.

4. Legg farge til spisestuen vegger med gardiner

Det er ikke alltid mulig å male spisestue vegger. Enten du er en leietaker eller du bare ikke har tid til å takle en maling prosjekt, kan draperier gi deg den fargen du trenger. Skriv ut eller mønstrede gardiner kan legge mye farge til spisestuen, og gir deg rikelig med aksent farger for dekorere palett. Den beste spissen for anvendelse av draperier for å dekorere en vegg er å være raus med dem – dette betyr at tilsetning av et ekstra sett til stangen for å fylle ut veggen. Hvis du ønsker å bruke spisestue draperier som et samlingspunkt, må du installere et draperi stang mye bredere enn vinduet ditt og fylle den ekstra plassen med flere gardiner.

5. Jazz opp tilfeldig  d ining rom med striper

Vi elsker striper, spesielt på veggen. Fet horisontale striper kan gjøre en liten spiseplass ser større og gi illusjon av arkitektoniske detaljer. Det er lurt å holde striper enkelt med noen få farger, spesielt hvis du har en liten spisesal. Kunstverk i en stripete spisestue ser best ut når det er enkelt og store – små eller opptatt kunstverk blir borte i en vegg av striper.

6. Bland farger og mønstre for å fikse en kjedelig spisestue

Ikke vær sjenert om å blande mønstre og farger når du dekorere spisestuen. Du har flere kreative muligheter for de minst brukte rommene i ditt hjem, så vær uredd i dine valg. Hvis du ønsker å blande mønstre (som striper og blomster), men ønsker ikke å gå over, kan en monokromatisk fargepalett hjelpe. Dekorere i ulike nyanser av samme farge gir deg en subtil fargepalett og er imøtekommende for alle typer mønstre innenfor denne fargepalett – det beste fra begge verdener.

7. En realistisk bilde veggmaleri åpner opp en liten spisesal

Et bilde veggmaleri på veggen kan gjøre spisestuen ser ut som om det går på evig. En beroligende strand scene veggmaleri gir gjestene en avslappende utsikt å nyte med middag. Unn veggen veggmaleri som en aksent vegg, trekke farger for dekorere palett. 

8. Ikke vær redd for fet farge på spisestue vegger

Vi elsker fet farge, og spisestuen er det perfekte stedet å vise det fram. Som et pulver rom, kan spisestue håndtere din favorittfarge enkelt. Hvis du ikke er klar til å forplikte seg til å male alle vegger i din favoritt fet farge, la de arkitektoniske detaljene i spisesalen være din guide. Stol skinner, brystpanelet og vegger støping gir lett separeres brudd i veggen farge. Hvis spisestuen ikke allerede har vegg detaljer som jobber med to-tonet vegger, vurdere å legge støping eller en enkel stripe som skiller de to fargene.

9.   Lag drama med spisestue taket

Vi vet at våre spiserom har fire vegger, men visste du at det er en femte veggen for å dekorere? Spisestuen taket er en viktig del av din dekorere plan. En lysekrone er ofte midtpunktet for din spiseplass, setter alle øyne på taket. Du kan dra nytte av den ekstra vegg ved å legge en aksent farge, gjenvunnet tre eller tapet. Taket er din tomt lerret.

10. Fet tapet + stor aksentfarge = spisestue rockstar

Vi elsker servering rom med at “wow-faktor”. Det er enklere enn du tror å lage en fantastisk moderne spisesal i hjemmet ditt med tapet og farge. En av de enkleste måtene å lage en uttalelse på spisestue veggene er tapet med grafisk mønster. Svart, grå og hvite mønstre gi deg en klar palett for å legge en levende aksent farge. En enkel fargepalett gjør bakgrunnsbilde til å skinne og aksent farge å spille en birolle.

You may also like