Skip to main content

4 måter å krydre opp spisestue til lavpris

Formelle spiserom kan fort bli trist og utdatert. Siden de fleste av oss spiser de fleste av våre måltider på kjøkkenbordet, er det lett å overse denne plassen når det er tid renovere.

Heldigvis trenger du ikke et stort budsjett å oppdatere spisestue. Her er fire enkle måter å gran opp en formell spisestue og har dine gjester ooh-ing og aah-ing, uten å bryte bank.

Legge til aksent vegg

Enten du male en vegg en dristig ny farge, eller velge en moderne vri på tapet, og legger til en aksent vegg vil umiddelbart oppdatere utseendet på spiseplass. Pluss, siden både maling og tapet er ganske rimelig, og programmet er lett å fullføre, er dette prosjektet en enkel måte å lage et samlingspunkt uten å foreta noen store renoveringer.

Start med å velge hvilken vegg til aksent. Vanligvis vil aksent vegg være den første veggen du ser når du kommer inn i rommet: veggen som er lengst fra døren. Ideelt sett vil det også være en vegg som ikke har noen dører eller vinduer, slik at din nye aksent vegg virkelig skiller seg ut, uten forstyrrelse.

Ikke vær redd for å gjøre en uttalelse: aksent vegger er ment å være iøynefallende! Nå er tiden inne til å spille med utskrifter og mønstre, for å legge til et par metalliske aksenter, eller til å opprette en gallerivegg ved hjelp av noen familiebilder. Alt går, så lenge du sørge for å kontrastere aksent veggen fra resten av rommet.

gå eklektisk

Koordinerende hvert element i spisestuen kan bli kostbart. Ikke vær redd for å bruke eklektisk design for å mikse og matche ulike stiler, produserer-even tidsperioder. Gjør gir mer frihet til å ha et design sammen som fungerer i budsjettet.

Når det er sagt, er det et par ting du kan gjøre for å bidra til å sikre at design er fortsatt sammenhengende. Husk: fremfor alt, bør plassen være funksjonell. Lag en plan for design før du begynner, og gjøre ditt beste for å holde funksjonen i forkant. Ikke vær redd for å redigere som du går. Hvis det er aldri så mange designelementer til stede at det blir vanskelig å identifisere funksjonaliteten ved første øyekast, er det beste alternativet for å fjerne mindre nødvendige brikkene til funksjonalitet blir klar igjen.

Du vil også være lurt å holde rommet enhetlig. Arbeidet med å finne noen små detaljer-farger, former, mønstre, at du kan gjenta i ulike aspekter av designen. Dette sikrer alle designelementer føler tilsiktet, snarere enn måfå kastes sammen.

Tenk uttalelse belysning

Den enkleste måten å gran opp spisesalen på et budsjett er å handle ut din grunnleggende lampen for uttalelse belysning funksjonen. Fra store anheng til unike lysekroner, er det ingen feil estetisk. Det er lurt å velge et stykke som føles autentisk til din sans for stil. Når det er sagt, er det noen funksjonelle råd som du bør følge for å sikre at ligaen fungerer med rommet.

Først vurderer proporsjonene i rommet. Det er lurt å ta hensyn til størrelsen på tabellen, og andelen av rommet ditt selv. Hvis din formelle spisestuebordet plass til 10 personer, kan det være lurt å se på en rad med matchende anheng. Men hvis rommet bare plass til familien på fire, kanskje en enkelt lysekrone vil gjøre utslaget. Som regel bør lampen dekke 2/3 av bordet.

I tillegg må du passe på å lag din belysning slik at den eneste kilden til lyset er ikke så enkelt ligaen. Tenke på å legge på en eller annen omgivende lys i form av dempet belysning, samt et par aksent oversikten for å lyse opp noen mørke hjørner. Siden spiserom handler om atmosfære, kan du også ønsker å se på belysning som er i stand til å bli satt på en dimmer.

Ikke glem tilbehør

Accessorizing et rom er som å sette kirsebær på toppen av en sundae. Det gjør hele forskjellen. Du trenger ikke å gå gale, siden målet er fortsatt å oppdatere spisesal på et budsjett, men legge noen finpuss går langt.

Prøv å bruke plassen klokt. Ingen ønsker rot, spesielt i et område som er ment å holde mange mennesker på en gang. En stor buffet er vakker, men fungerer bare hvis plassen tillater. Hvis du ikke har mye plass til å jobbe med, er en bedre innsats for å velge mindre tilbehør som en enkel, floral midt eller en antikk bar kurven.

Endelig har det gøy med det! Ditt hjem skal gjenspeile hvem du er og hva du liker, så ikke vær redd for å sette rommet med din personlighet. Stopp på et garasjesalg og plukke opp noen dekorative glassflasker, eller male kongler med barna for å fylle en glassbolle som midtpunktet. Uansett hva du velger, vil du elske å se din formell spisestue forvandle hvis du har det gøy å gjøre det.

Gi din formell spisestue en make trenger ikke å bryte banken. Vi har kommet opp med fire enkle måter å gran opp din spisesalen på et budsjett. Etter at du gir disse ideene en prøve, invitere noen venner over på middag og se hva de legger merke til om det nye utseendet.

 

You may also like