Skip to main content

Hvordan Design en liten spisestue plass

Bare fordi hjemmet ikke har plass til en full, formell spisestue betyr ikke at du fremdeles kan ikke lage en flott plass for underholdende. Arbeide med en liten spiseplass kan være vanskelig, men med litt planlegging og forethought, kan du gjøre nesten et beløp av arealet jobben for deg.

Ikke tro oss? Hold rulling. Vi har tatt deg våre beste tips om hvordan å designe en liten spiseplass uten å forlate den følelsen altfor trangt. Les videre for å se hvilke ideer som fungerer best i ditt eget hjem. Med vår hjelp, kan du skape et rom som føles like målrettet og innbydende.

Definer plass

Det første trinnet for å skape en hvilken som helst plass er å definere det. Hvis spiseplass er en del av et annet rom som kjøkken eller stue, du kommer til å ønske å gjøre det klart at dette rommet har sin egen hensikt. Dette vil bidra til å gjøre funksjonen av plassen krystallklare, noe som er avgjørende for en vellykket interiørdesign prosjekt.

Som for hvordan å trekke den av, det er et par måter å bakken en plass for seg selv. Du kan legge til en hengende lysarmatur som den på bildet over, som også vil bidra til å bringe mer visuell interesse inn i rommet. Alternativt kan du velge å innlemme et teppe under spisebordet. Ved hjelp av en eller begge av disse metodene er beslektet til en siste finishen som vil hjelpe din spiseplass føler meg som en komplett tanke i stedet for bord og stoler som nettopp ble satt ut i rommet.

Vær kreativ med sitteplasser

Noen ganger når du arbeider med små mellomrom, trenger du ikke har råd til å følge en tradisjonell layout. Mens en vanlig formell spisestue vil typisk omfatte et langbord foret på begge sider med stoler, det trenger ikke å se på den måten. Du har frihet til å gjøre noe kreativt med sitteplasser og å finne en ordning som fungerer godt for deg.

Med det i tankene, tenke utenfor boksen. Er din spiseplass i en vanskelig hjørne som kan ha nytte av avrundet sitteplasser i stedet for den tradisjonelle rektangel eller kvadrat? Kan du bruke benker i stedet for stoler til å ta opp mindre plass generelt? Hvis du er virkelig på trange plasser, vil du ha nytte av multifunksjonell sitteplasser som fungerer som lagringsplass?

Velg lyse møbler

I interiørdesign, er det viktig å vurdere forhold, eller forholdet i størrelse mellom alle objekter i verdensrommet. Selv om det kan høres vagt, det betyr bare at du bør gjøre en innsats til kilden gjenstander som ser riktig størrelse for rommet, i stedet for brikker som føler at de har blitt stappet i eller drukner i åpent rom.

I små rom, vil du vurdere lyse møbler, noe som betyr at det ser lys i form av visuelle vekten. Vanligvis betyr dette velger møbler som har ben. Å kunne se lyset kommer gjennom møbler, heller enn å ha det stengt av og sitter tungt på bakken, gir en illusjon av å ha mer plass.

Hold det koselig

Til slutt, husk at spiserom er intime områder. De er områder ment for folk å sitte og snakke i timevis mens du nyter et godt måltid. Små mellomrom iboende legge til at følelsen av intimitet, så det er ingen grunn til ikke å omfavne den. For å få mest mulig ut av din lille spiseplass, bør du gjøre en innsats for å gjøre det føles behagelig og koselig.

Det åpenbare svaret for hvordan du gjør dette på er ved å bringe i tekstiler. Legg noen puter til sitteplasser, og hvis du har muligheten, noen pynteputer som de vist ovenfor. Utover det, kan riktig tilbehør også bringe en følelse av kos inn i rommet. Tenke på å investere i noen beroligende vegg kunst eller å få en fin midtpunktet for tabellen som kan bli et samlingspunkt.

You may also like