Skip to main content

Utrolig Black & White spiserom som arbeidet deres monokrom magi

En integrert plass for en familie middag, er spisestuen en viktig – men ofte oversett – en del av hjemmet. Fylle plassen mellom stue og kjøkken, det virker ofte som design mellommann, ikke lede. Ved hjelp av svart-hvitt interiør pekepinner kan gi spisestuen fremtredende. Drop en uttalelse lysekrone over midten av spisebordet, markerer stedet for å spise og latter. Forme plass med uvanlig buede stoler, rundt et bord i en moderne finish. Male veggene i film noir nyanser for å skape stemning i hjemmet ditt senter for underholdende. Ta en titt på våre topp tretti spiserom som dazzle i svart og hvitt.

sirkulære anheng lys grønne vase svart og hvitt spisestue

En sirkel markerer stedet hvor familien kommer sammen. Denne lette og hvite rommet gjør en uttalelse lysekrone, geometriske ultra moderne spisestoler og spretter av levende grønne funksjoner.

annerledes vinklet tregulv sort og hvitt spisestue

Gjør din designelementene subtile, ved å bruke teksturerte materialer i spisesalen. Dette rene utformingen skaper diagonale riller i sin tregulv, cubbies i dens silikon stoler og tonet glass i en felles fremvisning av hengende mini hengelamper.

polerte gulv chiffon gardiner monokrome spisestue

Enhver belysning guru vet at Panton VP6 lysene er virksomheten. Disse unike spisestue anheng kan lett understrek et fargetema, og denne svarte polerte tregulv, hvit chiffon gardin og peon haug combo er intet unntak.

innrammet utskrifter pod stoler monokrome spisestue

En monokrom ferdig trenger ikke å være strengt svart og hvitt. Dette rommet har skandinaviske stil stoler i kull og en rekke sepia utskrifter å matche vinflasker og en pendant til kjøkkenet.

betong søyle takt belysning monokrome spisestue

En Semi anheng lys legger drama og kunst til måltidene. Gjør en inngang for spisestue med klassiske hvite-børstet gulv, rene møbler og en lavthengende lys i en uvanlig form.

sjablong lysekrone flislagt gulv monokrome spisestue

Ulike materialer kan kombineres for å skape et rom, ikke kolliderer med det. Denne lille montering av semsket skinn stoler og et spindelvev lysekrone matche fargene på kjøkkenet mens skape visuell fokus. En pott av grønn legger teft.

halv kontor halv spisestue monokrome spiser plass

Spise områder trenger ikke alltid å være prangende. Dette trebord med trekull bjelker virker som en lesning, frokost, studere og spisebord, som tynne kull hyller linjer veggene.

minimalistisk kamera belysning spisestue monokrom

Hold det klassiske i enkle monochromes. En haug med tre kamera lyser strålen opp to svarte og hvite paneler i denne blokken-farget moderne kjøkken design.

hvit lanterne svarte vegger monokrome spisestue

Fylle opp ditt spisestue med en smak av Østen, med et par gigantiske kinesiske lykter. Omgitt av glatte sorte vegger og tak, en multi-rillet gulv og kurv stokk stoler legge karakter og tekstur.

lys trebord og gulv sort og hvitt spisestue

Ønsker å blande den viktorianske med en moderne spiseplass? Bruke grunnleggende hvite vegger, to dramatiske fløyelsstoler og matchende sylindriske anheng reflekteres gjennom et speil.

hvite franske vinduer monokrome spisestue

Scandinavian spiserom kan gjøre en ensfarget design ser lys, lys og åpen. Et par franske vinduer, hvitmalt gulv og spretter av svart kabinettet gjør denne felles kjøkken og spisestue plass en kokk drøm.

opp ned koniske lanterner betonggulvet monokrome servering

Få mest mulig ut av en langstrakt spiseplass ved utforming i svart og hvitt. Et betonggulv binder distressed svart sperrene, hvite pod stoler og to dramatiske sylindriske lysekroner inn i et rom perfekt for underholdende.

treben potteplanter moderne svart og hvitt spisestue

Små spretter av tre gjør svart og hvitt varmere. Stolben og blek tregulv av denne klassiske spise titt stjele showet midt potter av klatrer grønt.

blanding av hengende lys monokrome spisestue

Servering på bachelor pad aldri sett bedre ut. En rekke sorte anheng dingle over en svart og hvitt bord, som en minimalistisk stue og kjøkken området gjør seg knappe.

horisontal anheng lys sort og hvitt spise området

Allerede en fan av hvite kjøkken? Plasser spretter av svart i svart cubby stoler, tak-inn lys og en stor svart-hvitt abstrakt å gjøre spiseplass svart og hvitt.

origami lys polert gulv sort og hvitt spisestue

Hold det enkelt med en hvit origami lys over bordet. Dette området funksjoner for frokost, lunsj og middag, mens en vase med blomster prøver å strekke til høyden. En svart tre designelement legger karakter.

 

You may also like