Skip to main content

Hvordan velge den perfekte Dining Room Rug

Hvor vanskelig kan det egentlig være å velge en spisestue teppe ? Det er en av de første reaksjonene du får fra huseiere som ikke har startet shopping for en. Men de snart innse at det er faktisk mye vanskeligere enn det ser ut, og det innebærer mye mer enn bare estetikk. Velge riktig spisestue teppe innebærer en god del planlegging, en forståelse av dine behov, og selvfølgelig den unnvikende balanse mellom form og funksjon som alle av oss er ute etter.

I dag forsøker vi å gjøre dette valget mye enklere og langt mindre forvirrende ved å peke deg i riktig retning med noen smarte ‘rug kjøpe tips. Med høytiden bringe med seg noen utrolige avtaler, er dette definitivt den rette tid til å handle for det stilig og praktisk spisestue rug du alltid ønsket. Så, hvorfor vente?

1. Dimensjonering opp spisestuen

Mye som i tilfellet med å plukke de riktige spisebordet eller stue sofaen, er det en god idé å faktisk måle størrelsen på spisestuen og eksisterende spisebord før du begynner å bla gjennom de mange tepper på tilbudet. Teppet må være minst 24-28 inches større enn størrelsen på spisebordet for å imøtekomme de spisebord stoler også. En større spisesal med mer plass mellom veggene og bordet kan du melde deg på en enda større teppe som går utover dette minstekravet.

Avstand det akkurat i spisesalen med rug

Hvem sier spisestue tepper trenger å være vanlig og kjedelig

2. Montering i med en atmosfære

Hvis du ønsker å vise frem det vakre parkett i spisesalen mens du legger et teppe til det, så la litt plass mellom teppet og veggene i rommet er den perfekte kompromiss. Dette er også den foretrukne titt i de mest eksklusive spisestuer, og det definitivt legger til en atmosfære av innstillingen. Vurdere stilen av spisestuen, formen på spisebordet og den eksisterende innredningen i rommet før du velger stilen på teppet selv. Husk at det er ingen hard-og-rask regelen som sier at en firkantet spisebord fungerer bare med en firkantet teppe og et rundt bord går med en runde ett!

Hvitt og blått teppe utfyller stranden stil av spisestuen perfekt

Ukonvensjonelle ordning i spisesalen lar teppet skinne gjennom

3. Enkel å rengjøre

Dette høres kanskje ikke ut som en viktig liten ting når du faktisk kjøper teppet, men snart vil du innse at et teppe som er lettere å rengjøre vil overleve en blankere motstykke med en tykk veve som krever mye vedlikehold. En syntetisk, innendørs-utendørs teppe med en flat veve er en trygg og solid alternativ i en spiseplass med mye trafikk, mens en mer formell spisestue som er noen ganger brukt kan være vert for en mer high-vedlikehold rug. Tepper laget av naturlige fibre er også ganske lett å rengjøre, noe som gjør det vel verdt den ekstra deigen du bruker på å bringe en hjem.

Flat veve teppe legger enkelt mønster og stil til spisestuen

Multi farget teppe trekker oppmerksomheten umiddelbart

4. Start med Rug!

Mens vi snakket tidligere om shopping for et teppe som passer stilen og fargevalget på eksisterende spiseplass (eller åpen stue), en motsatt tilnærming for de helt redecorating deres spisestuen er et flott alternativ også. Start med teppet i spisestuen og la den binder sammen de ulike elementene som du legger til innstillingen etter det. Dette definitivt gjør shopping til en ny spisesal rug mye mer strømlinjeformet med en klar visjon om hva du ønsker og hva som vil fungere i spisesalen.

Spisestue tar det fargevalg og signalet fra den vakre teppet

Håndverker stil spisestue med et nydelig område rug

5. Mønster og Hues

Snakk om å velge en ny teppet, og de fleste av oss først snakke om farge, mønster og kostnader. Det er riktig; de mer viktige aspekter som størrelse, materiale, veve og vedlikehold alltid ta en backseat til de åpenbare estetikk. Det er en forståelig tendens, men vi nok en gang foreslå at du først gå gjennom de første viktige skritt før hopping i farge og mønster. Solid fargede tepper og overdyed tepper er i dag en hot trend, og de lar deg enkelt legge farge til nøytral, moderne spisesal. Klassiske middelhavs tepper med marokkansk-inspirerte mønstre eller moderne mesterverk med abstrakte bilder kommer neste i køen.

Fabulous overdyed teppe i strålende lilla stjeler showet her

Fargerik måte å forankre den eklektiske spisestuen

6. avgrense in Style

Det har vært nok av anledninger når vi snakket om langsom død av den eksklusive spisestuen, og de fleste moderne boliger synes å bare vil ha en uformell spiseplass som sitter ved siden av kjøkkenet i stuen. En vakker og fargerik teppe er den perfekte måten å definere og avgrense dette området, gir den en tydelig identitet, og gjøre det uten store renoveringer, fast inventar eller ublu kostnadene. Det kan du også lage en øy av eksotisk, distinkt stil i en større stue som er tydelig moderne.

Vintage lappeteppe teppe for spiseplass i åpen planløsning

En enkel måte å legge til aksentfarge til spisestuen

7. en livsstil valg!

Hvor ofte bruker du spisestuen? Betyr det ser aktivitet bare i løpet av ferien, eller er det fylt med venner, familie og gjester nesten hver helg? De som bruker sin spisestue med måte kan melde deg på en lun og koselig utseende teppe i hvitt eller lysere nyanser av grått eller krem. Dette er en god tilnærming også i hjem der spisestuen er brukt mer som et hjemmekontor eller barnas studierom eller håndverk rom. Hvis du kjøper et teppe for at små spiseområde som kommer til å bli brukt regelmessig, eller hvis du rett og slett ikke kan holde pawed venn bort fra teppet, er en rimeligere og solid valg veien videre.

Moderne spisestue med en skvett av blå grå og en lys farget teppe

Plush Delos teppe for overgangs spisestue

 

You may also like