Skip to main content

10 Kreative Ideer til Dining Room Walls

Vores spisestue vægge er den ene plads i vores hjem, der giver os kreativ licens til at gøre noget helt uventet. Selv den mindste af spisestuer kan håndtere mønstret tapet og mørke væg farver. Ja, din spisestue deles med familie og gæster, men oftest det sidder tom. Den gode nyhed er, at fordi din spisestue ikke bruges 24/7, kan du være mere kreativ med farver og indretning. Vi elsker idéen om at gøre vores spisestuer et sted, hvor vi ønsker at bruge mere tid. Her er 10 af vores foretrukne ideer til at skabe din drøm spisestue med kreative væg inspirationer:

1. Varm op din spisestue med regenereret træ

Det er en udfordring at varme op et åbent spiseplads eller bringe karakter til en almindelig plads. Regenereret træ accenter er on-trend lige nu, og kan centrere en åben spiseplads med farve og tekstur. For en almindelig spisestue, et træ accent væg tilføjer en tiltrængt arkitektonisk element.

2. Metallic tapet tilføjer glam til en neutral spisestue

Hvis du gerne vil beholde din spisestue ser neutralt, tekstur og mønster er hemmeligheden til at holde det interessant. Metallic print tapet i moderne og grafiske mønstre bringe lys ind i rummet og fremhæve dine lysarmaturer. Selv de mest neutrale eller minimalistiske værelse har et glimt af metalliske accenter, så længe du holder din farvepalet enkel.

3. Fremhæv arkitektoniske detaljer med farver

Spisestue indbygget ins giver dig mulighed for at tilføje smukke accent farver uden at male nogen vægge. Ingen indbyggede kabinetter? Intet problem! Kina kabinetter, overskabe og endda reoler kan tilpasses med farver. Du ønsker at vælge en accent farve, der popper fra kabinet til virkelig vise det frem. Drys din accent farve rundt i lokalet med dækketøj og billeder til et professionelt designede stil.

4. Tilsæt farve til din spisestue vægge med gardiner

Det er ikke altid muligt at male din spisestue vægge. Uanset om du er en lejer, eller du bare ikke har tid til at tackle en maling projekt, kan gardiner give dig den farve, du har brug for. Udskriv eller mønstrede gardiner kan tilføje en masse farve til din spisestue, hvilket giver dig masser af accent farver til din udsmykning palet. Den bedste tip til anvendelse gardiner til at dekorere en væg er at være generøs med dem – betyder dette tilføje et ekstra sæt til stangen til at udfylde væggen. Hvis du gerne vil bruge din spisestue gardiner som et knudepunkt, installere en draperier stang meget bredere end dit vindue og fylde den ekstra plads med ekstra gardiner.

5. Jazz op din afslappet  d ining værelse med striber

Vi elsker striber, især på væggen. Fed vandrette striber kan gøre en lille spiseplads ser større og give illusionen af ​​arkitektoniske detaljer. Du ønsker at holde dine striber enkel med et par farver, især hvis du har en lille spisestue. Artwork i en stribet Spisestuen ser bedst, når det er simpelt og stor – lille eller optaget kunstværk bliver tabt i en mur af striber.

6. Bland farver og mønstre til at fastsætte en kedelig spisestue

Vær ikke genert over at blande mønstre og farver, når du dekorere din spisestue. Du har flere kreative muligheder for de mindst anvendte værelser i dit hjem, så vær frygtløs i dine valg. Hvis du ønsker at blande mønstre (som striber og blomster), men ønsker ikke at gå overbord, kan en monokromatisk farvepalet hjælpe. Udsmykning i forskellige nuancer af samme farve giver dig en subtil farvepalet og er imødekommende for enhver form for mønstre inden for denne farvepalet – det bedste fra begge verdener.

7. En realistisk foto vægmaleri åbner en lille spisestue

Et foto vægmaleri på din væg kan gøre din spisestue ser ud som om den går på evigt. En beroligende strand scene vægmaleri giver gæsterne en afslappende udsigt til at nyde med middag. Forkæl din væg vægmaleri som en accent væg, trækker farver til din udsmykning palet. 

8. Vær ikke bange for fed farve på din spisestue vægge

Vi elsker fed farve, og din spisestue er det perfekte sted at vise det frem. Ligesom et pulver værelse, kan din spisestue håndtere din yndlingsfarve nemt. Hvis du ikke er klar til at forpligte sig til at male hver væg i din foretrukne fed farve, lad de arkitektoniske detaljer i din spisestue være din guide. Stol skinner, wainscoting og væg støbning Giv let adskilles pauser i væg farve. Hvis din spisestue ikke allerede har væg detaljer, der arbejder med to-tonet vægge, overveje at tilføje støbning eller en simpel stribe adskille de to farver.

9.   Opret drama med din spisestue loft

Vi ved, at vores spisestuer har fire vægge, men vidste du, at der er en femte væg til at dekorere? Dit spisestue loft er en vigtig del af din udsmykning planen. En lysekrone er ofte omdrejningspunktet for din spiseplads, at lægge alle øjne på dit loft. Du kan drage fordel af denne ekstra væg ved at tilføje en accent farve, regenereret træ eller endda tapet. Loftet er din tomt lærred.

10. Fed tapet + stor accent farve = spisestue rockstar

Vi elsker spisestuer med at ”wow-faktor.” Det er nemmere end du tror at skabe en fantastisk moderne spisestue i dit hjem med tapet og farve. En af de nemmeste måder at skabe en erklæring om din spisestue vægge er tapet med en grafisk mønster. Sorte, grå og hvide mønstre give dig en klar palet for at tilføje en levende accent farve. En simpel farvepalet giver din tapet til at skinne og din accent farve til at spille en støttende rolle.

You may also like