Skip to main content

Spisestue Design Idéer – Sådan Design en lille spiseplads

Spisestue Design Idéer - Sådan Design en lille spiseplads

Bare fordi dit hjem ikke har plads til en fuld, formelle spisestue betyder ikke, du kan stadig ikke skabe en stor plads til underholdende. Arbejde med en lille spiseplads kan være hård, men med lidt planlægning og omtanke, kan du gøre næsten enhver mængde af kvadratiske optagelser arbejdet for dig.

Tro ikke os? Hold rulning. Vi har bragt dig vores bedste tips til, hvordan man designer en lille spiseplads uden at forlade det at føle alt for trange. Læs videre for at se, hvilke ideer vil virke bedst i dit eget hjem. Med vores hjælp, kan du skabe et rum, der føles lige så målrettet og indbydende.

Definer rummet

Det første skridt til at skabe ethvert rum er at definere det. Hvis din spiseplads er en del af et andet rum som køkkenet eller stue, du vil ønsker at gøre det klart, at dette rum har sit eget formål. Dette vil bidrage til at gøre den funktion af rummet krystalklart, hvilket er afgørende for enhver succesfuld interiør design projekt.

Med hensyn til, hvordan man kan trække det ud, der er et par måder til jord et rum i sig selv. Du kan tilføje en hængende lysarmatur som den på billedet ovenfor, hvilket også vil bidrage til at bringe mere visuel interesse ind i rummet. Alternativt kan du vælge at indarbejde et område tæppe under spisebordet. Ved hjælp af en eller begge af disse metoder er beslægtet med en prikken over i’et, der vil hjælpe din spiseplads føles som en komplet tanke snarere end bord og stole, der blev netop sat ud i rummet.

Vær kreativ med siddepladser

Nogle gange, når du arbejder med små rum, behøver du ikke har den luksus at følge en traditionel layout. Mens en normal formel spisestue typisk vil omfatte et langt bord foret på begge sider med stole, behøver det ikke at se på den måde. Du har friheden til at være kreativ med siddepladser og for at finde et arrangement, der fungerer godt for dig.

Med det i tankerne, tænke ud af boksen. Er din spiseplads i en akavet hjørne, der kunne drage fordel af afrundede sæder i stedet for den traditionelle rektangel eller kvadrat? Kunne du bruge bænke i stedet for stole til at fylde mindre samlet? Hvis du er virkelig i stramme kvartaler, vil du drage fordel af multifunktionelle sæder, der fungerer som opbevaring?

Vælg lette møbler

I indretning, er det vigtigt at overveje andel, eller forholdet i størrelse mellem alle objekter i rummet. Selv om dette kan lyde vag, det betyder bare, du skal gøre en indsats for at kilde objekter, der ser passende størrelse for værelset, snarere end stykker, der føler sig som de har været proppet i eller er ved at drukne i åbne rum.

I små rum, du ønsker at overveje lette møbler, hvilket betyder, at det ser lys i form af den visuelle vægt. Generelt betyder vælger møbler, der har ben. At være i stand til at se lys komme igennem møblerne, snarere end at have det lukket og sidder tungt på jorden, giver en illusion af at have mere plads.

Hold det hyggeligt

Endelig skal du huske, at Spisestuer er intime rum. De er rum beregnet til folk til at sidde og snakke i timevis, mens du nyder et godt måltid. Små rum i sagens natur føje til denne følelse af intimitet, så der er ingen grund til ikke at omfavne det. For at få mest muligt ud af din lille spiseplads, bør du gøre en indsats for at gøre det føles behagelig og hyggelig.

Det indlysende svar på, hvordan at gøre dette er ved at bringe i tekstiler. Tilføj nogle puder til din siddepladser og, hvis du har mulighed for, nogle pyntepuder som dem der er vist ovenfor. Ud over det, kan det rigtige tilbehør også bringe en følelse af hygge i rummet. Tænk på at investere i nogle beroligende væg kunst eller få en dejlig omdrejningspunktet for den tabel, der kan blive et omdrejningspunkt.

You may also like