Skip to main content

Hvordan vælger den Perfect Dining Room Rug

Hvor svært kan det virkelig være at vælge en spisestue tæppe ? Det er en af de første reaktioner, du får fra husejere, der endnu ikke er begyndt shopping for en. Men de snart indse, at det er faktisk en hel del vanskeligere end det ser ud, og det omfatter meget mere end blot æstetik. At vælge den rigtige spisestue tæppe involverer en hel del planlægning, en forståelse af dine behov, og selvfølgelig at undvigende balance mellem form og funktion, at vi alle er ude efter.

I dag forsøger vi at foretage dette valg meget lettere og langt mindre forvirrende ved at pege dig i den rigtige retning med et par smarte ‘tæppe shopping tips. Med feriesæsonen bringer med det nogle utrolige tilbud, dette er absolut det rigtige tidspunkt til at shoppe for at stilfuld og praktisk spisestue tæppe du altid har ønsket. Så hvorfor vente?

1. Dimensionering op i spisestuen

Meget gerne i tilfælde af at vælge de rigtige spisebord eller stue sofa, er det en god ide at faktisk måle størrelsen på din spisestue og din eksisterende spisebord, før du begynder at bladre gennem de mange tæpper på tilbud. Tæppet skal være mindst 24-28 inches større end størrelsen af ​​spisebordet til at rumme spisebord stole samt. En større spisestue med mere plads mellem væggene og tabellen giver dig mulighed for at vælge en endnu større tæppe, der går ud over dette minimumskrav.

Mellemrum det lige højre i spisestuen med tæppe

Hvem siger spisestue tæpper skal være almindeligt og kedeligt

2. Montering i med Ambiance

Hvis du ønsker at fremvise denne dejlige hårdttræ gulve i spisestuen samtidig med at tilføje et tæppe til det, og derefter efterlader noget plads mellem tæppet og væggene i rummet er det perfekte kompromis. Dette er også den foretrukne udseende i de mest eksklusive spisestuer, og det helt sikkert tilføjer til atmosfære af indstillingen. Overvej stilen i spisestuen, formen på dit spisebord og den eksisterende indretning i rummet, før du vælger den stil af selve tæppet. Husk, at der er ingen hårde og usmidige reglen , der siger en firkantet spisebord fungerer kun med et firkantet tæppe og et rundt bord går med en rund én!

Hvid og blå tæppe supplerer stranden stil af spisestuen perfekt

Utraditionel arrangement i spisestuen lader tæppet skinne igennem

3. Let at rengøre

Dette lyder måske ikke som en vigtig lille ting, når faktisk køber tæppet, men snart vil du indse, at et tæppe, der er lettere at rengøre holder længere end en skinnende modstykke med en tyk vævning, der kræver masser af vedligeholdelse. En syntetisk, indendørs-udendørs tæppe med en flad vævning er en sikker og robust løsning i en spiseplads med masser af trafik, mens en mere formel spisestue, der lejlighedsvis bruges kunne være vært for et mere high-vedligeholdelse tæppe. Tæpper fremstillet af naturlige fibre er også temmelig let at rengøre, hvilket gør det værd at den ekstra dej, du bruger på at bringe en hjem.

Flad væve tæppet tilføjer simpelt mønster og stil til spisestuen

Multi farvet tæppe trækker din opmærksomhed med det samme

4. Start med Rug!

Mens vi talte tidligere om shopping for et tæppe, der passer til den stil og farvesammensætning af din eksisterende spiseplads (eller åben planløsning), en modsat tilgang til dem, helt redecorating deres spisestue er en stor mulighed så godt. Start med tæppet i spisestuen og lad det binde sammen de forskellige elementer, som du føjer til indstillingen efter det. Dette definitivt gør shopping til en ny spisestue tæppe meget mere strømlinet med en klar vision om, hvad du ønsker, og hvad der vil arbejde i spisestuen.

Spisestue tager det farveskema og cue fra den dejlige tæppe

Craftsman stil spisestue med en smuk område tæppe

5. Mønster og farvetoner

Tal om at vælge en ny tæppe, og de fleste af os først tale om farve, mønster og omkostninger. Det er rigtigt; de mere væsentlige aspekter som størrelse, materiale, vævning og vedligeholdelse altid tage et bagsæde til de åbenlyse æstetik. Det er en forståelig tendens, men vi endnu en gang foreslå, at du først gå igennem de første par væsentlige skridt før hoppe ind i farve og mønster. Ensfarvede tæpper og overdyed tæpper er i øjeblikket en hot tendens, og de giver dig mulighed for nemt at tilføje farve til den neutrale, moderne spisestue. Klassiske Middelhavet tæpper med marokkansk-inspirerede mønstre eller nutidige mesterværker med abstrakte prints kommer næste i rækken.

Fabelagtig overdyed tæppe i strålende lilla stjæler showet her

Farverige måde at forankre den eklektiske spisestue

6. afgrænse i stil

Der har været masser af lejligheder, hvor vi talte om den langsomme død af den eksklusive spisestue, og de fleste nutidige boliger ser ud til kun ønsker en afslappet spiseplads, der sidder ved siden af ​​køkkenet af den levende område. En smuk og farverig tæppe er den perfekte måde at definere og afgrænse dette område, giver det en tydelig identitet, og gøre det uden større renoveringer, fast inventar eller endda urimelige omkostninger. Det lader dig også oprette en ø af eksotisk, distinkt stil i en større stue, der er klart moderne.

Vintage patchwork tæppe for spiseplads i åben planløsning

En nem måde at tilføje accent farve til spisestuen

7. et valg af livsstil!

Hvor ofte bruger du spisestuen? Er det se aktivitet kun i feriesæsonen, eller er det fyldt med venner, familie og gæster næsten hver weekend? Dem, der bruger deres spisestue sparsomt kan vælge en fluffy, hyggeligt udseende tæppe i hvide eller lysere nuancer af grå eller creme. Dette er en god tilgang også i hjem, hvor spisestuen bruges mere som et hjem kontor eller børnenes læsesal eller håndværk værelse. Hvis du er ude efter et tæppe til at lille spiseplads, der vil blive brugt regelmæssigt, eller hvis du bare ikke kan holde din pawed ven væk fra tæppet, en billigere og robust valg er vejen frem.

Moderne spisestue med et stænk af blåt grå og en let farvet tæppe

Plush Delos tæppe til overgangsordningen spisestue

 

You may also like