Skip to main content

Fantastiske sort / hvide spisestuer, der arbejder med deres monokrome magi

En integreret plads til enhver familie middag, spisestuen er en vital – men ofte overset – del af hjemmet. Påfyldning rummet mellem stue og køkken, er det ofte virker som design mellemled, ikke føre. Brug monokrom interiør stikord kan give din spisestue forgrunden. Drop en erklæring lysekrone over midten af ​​dit spisebord, der markerer stedet for at spise og latter. Shape rummet med usædvanlig buede stole, rundt om et bord i et moderne finish. Mal væggene i film noir nuancer til at skabe stemning i dit hjem centrum for underholdende. Tag et kig på vores top tredive spisestuer at blænde i sort og hvid.

cirkulære vedhæng lys grønne vase sort og hvid spisestue

En cirkel markerer stedet, hvor familien kommer sammen. Denne lyse og hvide værelse gør en erklæring lysekrone, geometriske ultra moderne spisestuestole og popper leve grønne funktioner.

forskelligt vinklet trægulv sort og hvid spisestue

Gør dine design tidskoder subtil, ved hjælp af teksturerede materialer i din spisestue. Denne rene design skaber diagonale riller i sin trægulv, Cubbies i sine silikone stole og tonet glas i en kollektiv udstilling af hængende mini vedhæng lys.

poleret gulv chiffon gardiner monokrom spisning værelse

Enhver belysning guru ved, at Panton VP6 lys er virksomheden. Disse unikke spisestue vedhæng kan nemt understregning et farvetema, og denne sorte poleret trægulv, hvid chiffon gardin og pæon bundt combo er ingen undtagelse.

indrammet udskrifter pod stole monokrom spisning værelse

En monokrom overflade behøver ikke at være strengt sort og hvid. Dette værelse har skandinaviske stil stole i trækul og et væld af sepia prints at matche vinflasker og en pendant til køkkenet.

beton søjle slå belysning monokrom spisestue

En Semi pendel tilføjer drama og kunst til måltiderne. Lav en indgang til din spisestue med klassiske hvide-børstet gulve, ren møbler og en lavthængende lys i en usædvanlig form.

stencil lysekrone flisegulv monokrom spisestue

Forskellige materialer kan kombinere til at skabe et rum, ikke kollidere med det. Denne lille samling af ruskind stole og et edderkoppespind lysekrone matche farverne i køkkenet og samtidig skabe visuel fokus. En gryde med grøn tilføjer flair.

halvt kontor halv spisestue monokrom spise plads

Spisning områder behøver ikke altid at være prangende. Denne træbord med trækul bjælker fungerer som en læsning, morgenmad, studere og spisebordet, som tynde trækul reoler linjer vægge.

minimalistisk kamera belysning spisestue monokrom

Hold det klassiske i enkle monokromer. En flok af tre kamera lyser stråle op to sorte og hvide paneler i denne blok-farvede moderne køkken design.

hvide lanterne sorte vægge monokrom spisning værelse

Infunderes dit alrum med en smag af Østen, med et par gigantiske kinesiske lanterner. Omgivet af smarte sorte vægge og lofter, en multi-rillet gulv og flet sukkerrør stole tilføje karakter og tekstur.

lys træbord og gulv sort og hvid spisestue

Ønsker du at blande det victorianske med et moderne spiseplads? Brug grundlæggende hvide vægge, to dramatiske fløjl stole og matchende cylindriske vedhæng afspejles gennem et spejl.

hvide franske vinduer monokrom spiseplads

Scandinavian spisestuer kan gøre en monokrom design udseende lys, lys og åben. Et par franske vinduer, hvidmalet gulv og popper af sort kabinet gør denne fælles køkken og spiseplads en kok drøm.

hovedet koniske lanterner betongulv monokrom spisning

Få mest ud af en langstrakt spiseplads, ved at designe i sort og hvid. Et betongulv binder nødstedte sorte spær, hvide pod stole og to dramatiske cylindriske lysekroner i et rum perfekt til underholdende.

træben potteplanter moderne sort og hvid spiseplads

Små popper af træ gør sort og hvid varmere. De stoleben og bleg trægulv af denne klassiske spise kig stjæle showet midt potter af klatre grøn.

blanding af hængende lys monokrom spisning værelse

Spisning på bachelor pad aldrig set bedre. En vifte af sorte vedhæng dingle over en sort og hvid bord, som en minimalistisk stue og køkken område gøre sig knappe.

vandret vedhæng lys sort og hvid spise område

Allerede en fan af hvide køkkener? Placer popper af sort i sort Cubby stole, loft-indsat lys og en stor monokrom abstrakt at gøre din spiseplads sort og hvid.

origami lys poleret gulv sort og hvid spiseplads

Keep it simple med en hvid origami lys over din tabel. Denne funktion område til morgenmad, frokost og middag, mens en vase med blomster forsøger at strække til sin højde. En sort træ design funktion tilføjer karakter.

 

You may also like