Skip to main content

4 måder at krydre din spisestue på et budget

Formelle spisestuer kan hurtigt blive kedelig og forældet. Da de fleste af os spiser de fleste af vores måltider på køkkenbordet, er det nemt at overse denne plads, når det er tid renovere.

Heldigvis behøver du ikke et enormt budget til at opdatere din spisestue. Her er fire nemme måder at fikse op en formel spisestue og have dine gæster ooh-ing og aah-ing, uden at sprænge banken.

Tilføj en accent væg

Uanset om du male en væg en fed ny farve, eller vælge en moderne tage på tapet, tilføjer en accent væg vil straks opdatere udseendet af din spiseplads. Plus, da både maling og tapet er ganske overkommelige, og anvendelsen er let at gennemføre dette projekt er en enkel måde at skabe et samlingspunkt uden at foretage nogen større renoveringer.

Start med at vælge hvilken væg til accent. Typisk vil accent væg være den første væg, du ser ved ankomsten til værelset: den mur, der er længst væk fra døren. Ideelt set vil det også være en mur, der ikke har nogen døre eller vinduer, så din nye accent væg virkelig skiller sig ud, uden indtrængen.

Vær ikke bange for at afgive en redegørelse: accent vægge er beregnet til at være iøjnefaldende! Nu er det tid til at lege med prints og mønstre, for at tilføje et par metalliske accenter, eller endda at oprette et galleri væg med nogle familiebilleder. Alt er tilladt, så længe du sørge for, at kontrast din accent væg fra resten af ​​rummet.

gå eklektisk

Koordinering hver element i din spisestue kan få dyrt. Vær ikke bange for at bruge eklektisk design til at blande og matche forskellige stilarter, fremstiller-selv tidsperioder. Doing giver mulighed for mere frihed til at sætte et design sammen, der virker i dit budget.

Når det er sagt, er der et par ting, du kan gøre for at hjælpe med at sikre, at dit design forbliver sammenhængende. Husk: først og fremmest bør pladsen forblive funktionelle. Lav en plan for dit design, før du begynder, og gør dit bedste for at holde funktionen på forkant. Vær ikke bange for at redigere som du går. Hvis der er nok så mange design elementer til stede, at det bliver vanskeligt at identificere funktionaliteten ved første øjekast, din bedste chance er at fjerne mindre nødvendige stykker indtil funktionalitet bliver klar igen.

Du vil også ønsker at holde rummet forenet. Arbejdet med at finde et par små detaljer-farver, former, mønstre, som du kan gentage i forskellige aspekter af dit design. Dette sikrer alle dine designelementer føler forsætlig, snarere end tilfældigt kastet sammen.

Overvej erklæring belysning

Den enkleste måde at fikse op din spisestue på et budget er at handle ud din grundlæggende lysarmatur om en redegørelse belysning funktion. Fra store pendler til unikke lysekroner, er der ingen forkerte æstetiske. Du ønsker at vælge et stykke, der føles autentiske til din sans for stil. Når det er sagt, er der et par funktionelle stykker af råd, som du bør følge for at sikre din armatur arbejder med rummet.

Overvej først proportioner i rummet. Du ønsker at tage højde for størrelsen af ​​dit bord, og proportionerne på dit værelse selv. Hvis dit formelle spisebordet plads til 10 personer, kan du ønsker at se nærmere på en række af matchende vedhæng. Men, hvis rummet kun pladser din familie på fire, måske en enkelt lysekrone vil gøre det trick. Som hovedregel bør dit lysarmatur dække 2/3 af bordet.

Derudover skal du sørge for at lag din belysning, så den eneste lyskilde er ikke så enkelt stativ. Tænke på at tilføje nogle omgivende lys i form af forsænket belysning, plus et par accent inventar til at lyse op nogen mørke hjørner. Da spisestuer handler om stemning, kan du også ønsker at se nærmere belysning, der er i stand til at blive sat på en lysdæmper.

Glem ikke tilbehør

Accessorizing et værelse er som at sætte den cherry oven på en sundae. Det gør hele forskellen. Ingen grund til at gå amok, da målet er stadig at opdatere din spisestue på et budget, men tilføjer et par finpudse går en lang vej.

Prøv at bruge din plads klogt. Ingen ønsker rod, især i et område, der er beregnet til at holde masser af mennesker på én gang. En stor buffet er smuk, men fungerer kun, hvis pladsen tillader. Hvis du ikke har meget plads til at arbejde med, en bedre chance er at vælge mindre tilbehør som en enkel, blomstermotiv eller en antik bar vogn.

Endelig har det sjovt med det! Dit hjem skal afspejle, hvem du er og hvad du kan lide, så du skal ikke være bange for at indgyde rummet med din personlighed. Stop på et loppemarked og hente nogle dekorative glasflasker, eller male kogler med dine børn til at fylde en glasskål som en centerpiece. Uanset hvad du vælger, vil du elske at se dit formelle spisestue forvandle hvis du har det sjovt gør det.

Giver din formelle spisestue en makeover behøver ikke at bryde banken. Vi er kommet op med fire nemme måder at fikse op din spisestue på et budget. Når du giver disse ideer en chance, invitere nogle venner over til middag og se, hvad de mærke til ved dit nye look.

 

You may also like