Skip to main content

10 Ustvarjalne ideje za stene jedilnica

Naša jedilnica stene so v našem domu eno mesto, ki nam daje ustvarjalno dovoljenje, da narediš nekaj povsem nepričakovanega. Tudi najmanjših jedilnice zmorem vzorčasto ozadje in temne stenske barve. Ja, je vaša jedilnica deliti z družino in gosti, najpogosteje pa sedi prazna. Dobra novica je, da zato, ker je vaša jedilnica ne uporabljajo 24/7, ste lahko bolj kreativni z barvo in opremo. Radi imamo zamisel, da bi naše jedilnice kraj, kjer želimo, da preživijo več časa. Tukaj je 10 naših najljubših idej za ustvarjanje svoje sanje jedilnico z ustvarjalnimi stenske navdihov:

1. Warm up vašo jedilnico s predelan les

To je izziv, da se ogreje odprt jedilni prostor ali bi znak za golo sobo. Predelanih lesa poudarki so na trend zdaj in lahko center odprt jedilni prostor z barvo in teksturo. Za navadne jedilnico, les naglas zid dodaja prepotrebno arhitekturni element.

2. Kovinski ozadje dodaja glam v nevtralni jedilnico

Če želite, da bodo vaši jedilnica videti nevtralen, teksturo in vzorec je skrivnost, da ostane zanimiva. Kovinski tisk ozadje v sodobno in grafični vzorci prinašajo luč v sobi in izpostaviti svoje razsvetljavo. Celo najbolj nevtralna ali minimalistično Soba je kanček kovinskimi poudarki, tako dolgo, kot boste obdržali vaše barvna paleta preprosta.

3. Poudarite arhitekturne podrobnosti z barvo

Jedilnica zgrajena-ins vam priložnost, da dodate lepe barve naglas, ne da bi slikal vse stene. Ne vgrajen v omarah? Ni problema! Kitajska omare, hutches in celo knjižne police se lahko meri z barvo. Boste želeli, da izberete barvo, naglas, ki pops iz cabinetry, da ga res pokažejo. Potresemo vaš naglas barvo okoli sobi z namizno perilo in umetnine za profesionalno zasnovani slogu.

4. Dodajte barvo vaših sten prostora jedilnico z zavesami

To ni vedno mogoče slikati svoje jedilnico stene. Ali ste na najemnika ali pa preprosto nimajo časa za reševanje projekta barve, lahko zavese vam barvo, ki jo potrebujete. Natisnite ali potiskane zavese lahko dodate veliko barve za vašo jedilnico, ki vam daje veliko naglas barv za okrasitev paleti. Najboljši nasvet za uporabo zavese okrasite steno je biti radodaren z njimi – to pomeni dodajanje dodatnega niza na palico, da izpolnite steno. Če želite uporabiti svoje jedilnico zavese kot kontaktna točka, namestite draperije palico veliko širši od okna in izpolnite dodaten prostor z dodatnimi zavesami.

5. Poživite vaša športna  d vanju soba s črtami

Ljubimo proge, še posebej na steni. Krepko vodoravne črte lahko majhna jedilnica prostor videti večji in daje iluzijo arhitekturnih detajlov. Boste želeli, da vaše proge enostavno z nekaj barvami, še posebej, če imate majhno jedilnico. Umetnine v črtasto jedilnico izgleda najbolje, ko je to enostavno in velika – majhna ali zaposlen umetniško delo izgubi v steni črtami.

6. Mix barve in vzorci, da se določi dolgočasno jedilnico

Ne bodite sramežljivi o mešanju vzorcev in barv, ko okrasite svojo jedilnico. Imate več ustvarjalnih možnosti za najmanj uporabljajo prostore vašega doma, tako da bo pogumen v svojih odločitvah. Če želite, da se pomešajo vzorce (kot črtami in florals), vendar ne želite, da pretiravajo, lahko monokromatska barvna paleta pomaga. Okrasitev v različnih odtenkih iste barve vam subtilno barvno paleto in sprejem za vse vrste vzorcev v tej barvni paleti – najboljše iz obeh svetov.

7. realno sliko zidana odpira majhno jedilnico

Fotografija zidana na vaši steni lahko vaš jedilnico videz, kot da gre v nedogled. Blagodejen plaža scene zidana gostom nudi sproščujoč razgled, da uživajo z večerjo. Privoščite si stene zidana kot naglasom steno, vleče barve za okrasitev paleti. 

8. Ne bojte se krepko barve na vaših jedilnica stene

Ljubimo drzno barvo, in vaša jedilnica je idealno mesto, da se pokažejo. Kot sobo v prahu, lahko vaš jedilnica ročaj svojo najljubšo barvo enostavno. Če niste pripravljeni, da se zavežejo, da slikarstvo vsako steno v vaši najljubši krepko barvo, naj arhitekturne podrobnosti o vaši jedilnico vaš vodič. Stol ograje, opaže in stenske letve dajejo zlahka ločiti prelome v barvi stene. Če vaša jedilnica še nimate podrobnosti stenske, ki delajo z-dvema napeta stene, razmislite o dodajanju brizganje ali preprosto črto, ki ločuje dve barvi.

9.   Ustvarjanje drame s svojo sobo strop jedilnico

Vemo, da imajo naše jedilnice štiri stene, ampak ali ste vedeli, da je peta zid za okraševanje? Vaša jedilnica strop je pomemben del vašega okrasitev načrta. Lestenec je pogosto osrednja točka za jedilnim prostorom, s čimer vse oči na vaš strop. Lahko izkoristijo to dodatno steno z dodajanjem barve naglas, predelane lesa ali celo ozadje. Zgornja meja je vaša prazno platno.

10. krepko ozadje + velik barvni poudarek = jedilnica Rockstar

Ljubimo jedilnice s tem “wow faktor.” To je lažje, kot si misliš, da ustvarite osupljivo sodobno jedilnico v vašem domu s ozadje in barve. Eden izmed najlažjih načinov za ustvarjanje izjavo o vaših sten prostora jedilnico je ozadje z grafičnim vzorcem. Črni, sivi in ​​beli vzorci vam jasno paleto za dodajanje žive barve naglas. Preprost barvna paleta omogoča vaše ozadje, da zasije in svoj naglas barvo, da igrajo podporno vlogo.

You may also like