Skip to main content

Jedilnica design ideje – kako oblikovati Small jedilnim prostorom

Jedilnica design ideje - kako oblikovati Small jedilnim prostorom

Samo zato, ker vaš dom nima prostora za popolno, formalno jedilnico vas ne pomeni, še vedno ne more ustvariti velik prostor za zabaven. Delo z manjšim jedilnim prostorom je lahko težko, vendar z malo načrtovanja in gospodarja, si lahko skoraj katerokoli količino kvadraturo dela za vas.

Ne verjamete? Naj drsenje. Prikazana je naše najboljše nasvete o tem, kako oblikovati majhno jedilni prostor, ne da bi ga zapustili občutek preveč utesnjen. Berite naprej, da vidite, katere ideje bodo najbolje delujejo v svojem domu. Z našo pomočjo lahko ustvarite prostor, da se počuti enako namensko in vabi.

Določite prostor

Prvi korak pri ustvarjanju nobenega prostora, da ga opredeli. Če je vaš jedilni prostor je del drugega prostora kot kuhinjo ali dnevno sobo, boste želeli, da bi bilo jasno, da je ta prostor svoj namen. To bo pomagalo, da funkcijo prostora kristalno jasno, kar je ključnega pomena za vsako uspešno notranjo zasnovo projekta.

Kot je za kako ga snemite, obstaja nekaj načinov, da se zemlja prostor zase. Lahko bi dodali viseče luči koledarjev je, kot je ta na sliki zgoraj, kar bo tudi pomagalo, da bi bolj vizualno interes v prostoru. Lahko pa se odločite, da vključi območje preprogo pod jedilno mizo. Z eno ali obe od teh metod je sorodna s piko, ki bo pomagal vaš jedilni prostor počutim kot popoln misli namesto mizo in stoli, ki so bili samo določenim v sobi.

Bodite ustvarjalni s sedeži

Včasih, ko delate z majhnimi prostori, nimate razkošje sledi tradicionalno postavitev. Medtem ko bi normalno formalna jedilnica običajno vključujejo dolgo mizo prevlečena na obeh straneh s stoli, ni treba iskati na tak način. Imate svobodo, da se ustvarjalno s sedeži in najti dogovor, da dela dobro za vas.

S tem v mislih, da razmišljati zunaj polja. Je vaš jedilni prostor v neroden kot da bi imeli koristi od zaobljenega sedežev namesto tradicionalnih pravokotne ali kvadratne? Lahko uporabite klopi namesto stolov, da zavzamejo manj prostora na splošno? Če ste res v tesnih, bi imeli koristi od večnamenski sedežev, ki podvoji kot shranjevanje?

Izberite svetlo pohištvo

V notranje oblikovanje, je pomembno upoštevati delež ali razmerje v velikosti med vsemi predmeti v prostoru. Medtem ko se sliši nejasen, to samo pomeni, da je treba potruditi, da lahko pridobiva predmete, poglej ustrezne velikosti za sobo, namesto kosov, ki se počutijo, kot da ste bili polnjene ali se utaplja v odprtem prostoru.

V majhnih prostorih, želeli razmisliti svetlo pohištvo, kar pomeni, da je videti svetlobo v smislu vizualne teže. Na splošno velja, to pomeni, da se odločijo za pohištvo, ki ima noge. Biti sposoben videti svetloba prihaja skozi pohištva, namesto da zaprejo in močno sedel na tleh, ki daje vtis, da imajo več prostora.

Naj bo udobno

Nenazadnje, ne pozabite, da so jedilnice intimne prostore. Oni so prostori namenjeni za ljudi, ki sedi in govori ure in ure, medtem ko uživate dober obrok. Majhni prostori inherentno dodati, da ta občutek intimnosti, zato ni razloga, da ga ne sprejemajo. Da bi kar najbolje izkoristili svojo majhno jedilnim prostorom, morate potruditi, da bi se počutili udobno in prijetno.

Očiten odgovor, kako to storiti, je, ki jih prinaša na področju tekstila. Dodamo nekaj blazine za vaš sedenja in, če imate možnost, nekaj blazin, kot so prikazani zgoraj. Po tem, lahko prave dodatki prinese tudi občutek coziness v prostor. Razmislite o vlaganju v nekaj pomirjujočih stenske umetnosti ali dobili lepo osrednji element za mizo, da lahko postane osrednja točka.

You may also like