Skip to main content

Amazing črnobeli jedilnice, ki delajo Njihova Enobarvno Magic

Sestavni prostor za vsako družinsko večerjo, jedilnica je ključnega pomena – vendar pogosto prezrte – del doma. Polnjenje prostora med bivalni prostor in kuhinja, pogosto deluje kot oblikovanje posrednik, ne vodi. Uporaba enobarvne notranje poteze lahko vaše jedilnico ospredje. Spusti izjavo lestenec nad sredino vašega jedilno mizo, ki označuje kraj za jesti in smeh. Oblikovati prostor z nenavadno ukrivljene stoli, okoli mizo v sodobnem konča. Barve sten v filmskih noir odtenkih ustvariti vzdušje v središču vašega doma za zabaven. Oglejte si naše najboljših trideset jedilnicah, da bleščanja v črni in beli barvi.

krožna stranska svetloba zelenja vaze črno belo jedilnica

A znamke krog mestu, kjer je družina pride skupaj. Ta svetloba in bela soba naredi izjavo lestenec, geometrijske ultra moderno jedilnico stoli in pops živih zelenih funkcij.

drugače kotne lesena tla črno-belo jedilnica

Naredite svojo oblikovanje znamenja subtilna, s pomočjo teksturiranih materialov v jedilnici. Ta čista oblika ustvarja diagonalne utore v svojem lesena tla, Cubbies v njenih silikonskih stoli in tonirana stekla v kolektivni prikaz visi mini obesek luči.

polirani tla šifon zavese Enobarvno jedilnica

Vsak razsvetljava guru ve, da so Panton VP6 luči poslovanja. Te edinstvene jedilnica obeski zlahka podčrtaj barvno temo, in to črno polirani lesena tla, bele Šifon zavese in potonika kup combo ni nobena izjema.

okvirjem natisne Pod stoli črno-belo jedilnico

Monokromatska zaključek ni treba biti strogo črno-belo. Ta soba se ponaša skandinavske slog stole v oglje in številne sepia odtisi se ujemajo steklenic vina in obesek za kuhinjo.

betonski steber utrip razsvetljavo enobarvne jedilnica

Pol Obesek luč dodaja dramo in umetnost obroka. Naredite vhod za vašo jedilnico s klasično belo-brušeno tla, čisto pohištva in nizko viseče luči v nenavadno obliko.

matrice lestenec lončene tla enobarvni jedilnica

Različni materiali se lahko združujejo ustvariti prostor, ni v nasprotju z njim. Ta majhna montaža semiš stolov in pajkova mreža lestenec ujemajo barve kuhinje, medtem ko ustvarja vizualno ostrino. Lonec zelene dodaja pridih.

pol urad pol jedilnica enobarvni prehranjevanje prostor

Dining območja nimajo vedno, da je neokusen. Ta lesena miza z ogljem grede deluje kot branje, zajtrk, študija in jedilnico mizo, kot tanke oglje regali linije sten.

minimalističen fotoaparat osvetlitev jedilnica enobarvni

Naj bo klasika na preprost monochromes. Kup tri kamere sveti žarek do dveh črnih in belih plošč v tem bloka barve modernem oblikovanju kuhinj.

bela Luč črne stene Enobarvno Jedilnica

Napolni svoj jedilnico z okusom Vzhoda, s parom gigantskih kitajskih luči. Obdan z gladkih črne stene in strope, multi-utorom tla in protja trsa stoli dodati značaj in teksturo.

lahka lesena miza in tla črno-belo jedilnica

Želite mešanica Viktorijanski s sodobnim jedilnim prostorom? Uporabljati osnovne bele stene, dve dramatične žamet stoli in ujemajoče cilindrične obeski odražajo skozi ogledalo.

bela francoska okna Enobarvno jedilnico

Skandinavske jedilnice lahko enobarvne oblikovanje videz lahka, svetla in odprta. Nekaj ​​balkonska vrata, belo pobarvane tla in ata črne cabinetry bi to skupna kuhinja in jedilnica prostor kuharja sanje.

z glavo navzdol stožčaste luči betonska tla enobarvni jedilnico

Izkoristite podolgovate jedilnim prostorom, ki jih za načrtovanje v črni in beli barvi. Betonska tla veže stiski črno špirovci, bele strok stole in dve dramatične valjastih lestenci v vesolje kot nalašč za zabaven.

lesene noge lončnice moderno črno-belo jedilnico

Mali pops iz lesa, da črno-beli topleje. Na stol noge in bledo lesena tla te klasične jedilnico videz ukradel šov sredi lončkih Clambering zeleno.

Zmes viseče svetilke Enobarvno Jedilnica

Dining v diplomirani pad nikoli videti bolje. Množica črnih obeski visijo nad črno in belo mizo, kot minimalističen bivalni prostor in kuhinjo lahko sami malo.

horizontalno obesek svetlo črno in belo Jedilni prostor

Že ljubitelj belih kuhinj? Kraj pops črne v črnih cubby stoli,-stropnih vstavi luči in veliko črno-bele abstraktne, da bi vaš jedilni prostor, črni in beli barvi.

origami svetlo polirani tla črno-belo jedilnico

Naj bo enostavno z belo origami svetlobe nad vašo mizo. To območje funkcije za zajtrk, kosilo in večerjo, medtem ko vazo z rožami poskuša raztezajo na njeno višino. Črna lesena zasnova funkcija dodaja značaj.

 

You may also like