Skip to main content

Kako izbrati Perfect jedilnica preprogo

Kako težko pa je res, da izberejo jedilnico preprogo ? To je ena od prvih reakcij, ki jih dobite od lastnikov stanovanj, ki še niso začeli nakupovanje za eno. Vendar so kmalu spoznali, da je res veliko težje, kot se zdi, in to je veliko več kot zgolj estetiko. Izbira pravega jedilnico preprogo vključuje pošteno količino prostora, razumevanje vaših potreb in seveda, da je, da so nedosegljiva ravnotežje med obliko in funkcijo vseh nas kasneje.

Danes smo poskušali, da bi ta izbira veliko lažje in veliko manj Zmešati, ki ste jih kaže v pravo smer z nekaj pametnimi “preprogo nakupovalnih” nasvetov. S prazniki bi s tem nekaj neverjetno obravnava, je to prav gotovo pravi čas za nakupovanje za to elegantno in praktično jedilnico preprogo ste vedno želeli. Torej, zakaj čakati?

1. Dimenzioniranje Up jedilnici

Podobno kot v primeru picking pravico jedilno mizo ali dnevna soba kavč, je dobra ideja, da dejansko izmeriti velikost vašega jedilnico in obstoječo jedilno mizo, preden se začne brskati po številnih odeje so na voljo. Preprogo mora biti vsaj 24-28 centimetrov večja od velikosti jedilno mizo prilagodili jedilna miza stoli so kot dobro. Večja jedilnica z več prostora med stenami in tabele vam omogoča, da se odločijo za še večjo preprogo, ki presega te minimalne zahteve.

Razmik je ravno prav, v jedilnici s preprogo

Kdo pravi, jedilnica preproge morajo biti enostavno in dolgočasno

2. vgradnja v z Ambiance

Če želite, da pokažejo, da je lep trdega tla v jedilnici pri dodajanju preprogo z njim, nato pa zapusti nekaj prostora med preprogo in stene v prostoru je popoln kompromis. To je tudi prednostna pogled v najbolj ekskluzivnih jedilnice, in to zagotovo prispeva k ambientu nastavitev. Razmislite slog jedilnico, obliko vašega jedilno mizo in obstoječo opremo v prostoru, preden izberete slog samega preprogo. Ne pozabite, da je ni težko in hitro pravilo , ki pravi, da kvadratni jedilna miza deluje samo s kvadratno preprogo in okrogla miza gre z okroglo eno!

Belo in modro preprogo dopolnjuje slog plaži v jedilnici popolnoma

Nekonvencionalen dogovor v jedilnici omogoča preprogo sijaj preko

3. Enostaven za čiščenje

To morda ne zveni kot pomemben majhno stvar, ko dejansko kupujejo preprogo, a kmalu boste spoznali, da za preprogo, ki je lažje čiščenje bo preživeti v sijoč kolega z debelo vezavi, ki zahteva veliko vzdrževanja. Sintetični, v zaprtih prostorih, na prostem preprogo z ravno vezavi je varna in stabilna možnost v jedilnim prostorom z veliko prometa, medtem ko je bolj formalno jedilnico, ki se občasno uporablja bi lahko gostil več visoko vzdrževanja preprogo. Preproge iz naravnih vlaken, so tudi zelo enostaven za čiščenje, zaradi česar je vredno dodatno testo boste porabili za vložitev moštvo.

Stanovanje vezavi preprogo dodaja preprost vzorec in slog v jedilnici

Multi barve preprogo pritegne vašo pozornost takoj

4. Začnite s preprogo!

Medtem ko smo govorili prej o nakupovanju za preprogo, ki ustreza shemo slog in barvo vaših obstoječih jedilnico prostora (ali odprta načrt bivalni prostor), nasprotno pristop, za tiste, ki v celoti redecorating svoje jedilnico je velika možnost, kot tudi. Začnite s preprogo v jedilnici in počakajte, da se povezujejo različne elemente, ki jih dodate na nastavitev po tem. To vsekakor omogoča nakupovanje za novo jedilnico preprogo veliko bolj racionalno z jasno vizijo, kaj si želite in kaj bo delo v jedilnici.

Jedilnica to je barvno shemo in iztočnico iz lepo preprogo

Obrtnik slog jedilnico s čudovitim območje preprogo

5. Vzorec in Hues

Pogovor o izbiri novo preprogo, in večina od nas prvi govori o barvo, vzorec in stroškov. Tako je; bolj bistvene lastnosti, kot so velikost, material, vezavi in ​​vzdrževanje vedno zadaj za očitne estetiko. To je razumljivo, težnja, vendar smo ponovno predlagamo, da se najprej iti skozi prvih nekaj osnovnih korakov, preden skakanje v barvo in vzorec. Trdne barvne preproge in overdyed odeje so trenutno vroč trend, in vam omogočajo, da preprosto dodate barvo v nevtralno, sodobni jedilnici. Klasične sredozemske odeje z maroško-zgleduje vzorcev ali sodobnih mojstrovin z abstraktnimi odtisov prišel naslednji na vrsti.

Fabulous overdyed preprogo v briljantno vijolično pred njim kažejo tukaj

Barvit način za sidranje eklektično jedilnico

6. razmejitev v Style

Bilo je veliko priložnosti, ko smo govorili o počasnem propadu izključno jedilnico, in večina sodobnih domovih zdi, da samo želijo casual jedilnico prostor, ki sedi zraven kuhinje v dnevno sobo. Lepa in barvita preproga je odličen način za opredelitev in razmejitev na tem področju, da je zelo razločno identiteto, in to brez večjih obnov, trajna oprema, ali celo pretirane stroške. Prav tako vam omogoča, da ustvarite otok eksotičnih, izrazito slogu v večji dnevni prostor, ki je očitno moderno.

Vintage mozaik preprogo za jedilni prostor v odprto načrt bivalni prostor

Enostaven način, da dodate barvo naglas v jedilnico

7. Lifestyle izbira!

Kako pogosto uporabljate jedilnico? Ali vidite dejavnost le med prazniki, ali je napolnjena s prijatelji, družino in goste, skoraj vsak vikend? Tisti, ki uporabljajo svoje jedilnico zmerno lahko odločijo za puhasto, udobno videza preprogo v beli ali svetlejše odtenke sive ali smetane. To je dober pristop tudi v domovih, kjer je jedilnica, ki se uporabljajo več kot domači pisarni ali otroškega študijski sobi ali obrti sobi. Če ste nakupovanje za preprogo za to majhno jedilnico, ki se bo redno uporabljajo, ali če preprosto ne more obdržati svoje pawed prijatelja od preprogo, cenejša in čvrst izbira je pot naprej.

Sodobna jedilnica z brizganjem modro siva in svetlo obarvano preprogo

Pliš Delos preprogo za prehodno jedilnico

 

You may also like