Skip to main content

4 Ways Spice Up Your Trpezarija na proračun

Formalne jedilnice lahko hitro postane sivo in zastarela. Ker je večina od nas jesti večino naših obrokov za kuhinjsko mizo, to je enostavno spregledati ta prostor, ko je čas Prenova.

Na srečo, ne potrebujete veliko proračun za posodobitev vaše jedilnico. Tukaj je štiri preproste načine za smreka formalno jedilnico in imajo svoje goste ooh-ing in aah-ing, ne da bi poškodovali banke.

Dodajte naglas steno

Ali vas barve steno drzno novo barvo, ali pa se odločijo za sodobno prevzemu na ozadje, dodaja naglas zid bo takoj osvežite videz jedilnim prostorom. Plus, saj sta barva in ozadje precej dostopne, in uporaba je enostavna za izvedbo, ta projekt je preprost način, da ustvari kontaktno točko, ne da bi opravil vse večje prenove.

Začnite z izbiro, ki zid na naglas. Značilno je, da bo poudarek stena prvo steno, ki jo vidite ob vstopu v sobo: zid, ki je najbolj oddaljen od vrat. Idealno bi bilo, bo tudi zid, ki nima vrat ali oken, tako da je vaš novi naglas zid resnično izstopa, brez vdora.

Ne bojte se, da poda izjavo: naglas stene so mišljeni kot privlačna! Zdaj je čas, da se igrajo z vzorci in vzorci, dodati nekaj kovinski poudarki, ali celo, da ustvarite galerijo steno s pomočjo nekaj družinskih fotografij. Kaj gre, dokler se prepričajte, da kontrast svoj naglas steno od ostalega prostora.

Pojdi eklektična

Usklajevanje vsak element v jedilnici lahko dobite drago. Ne bojte se uporabiti eklektično zasnovo, da se premeša in se ujemajo različne sloge, izdeluje, tudi časovna obdobja. S tem omogoča več svobode, da dajo design Zborovanje, ki deluje v svoj proračun.

To je dejal, obstaja nekaj stvari, ki jih lahko storite, da bi zagotovili, da vaš design je še vedno povezana. Ne pozabite: predvsem je treba prostor ostati funkcionalna. Naredite načrt za oblikovanje, preden začnete, in naredite svoje najboljše, da bo funkcijo v ospredju. Ne bojte se, da urediti, kot greš. Če je kdaj toliko oblikovni elementi prisotni, da postane težko opredeliti funkcije na prvi pogled, vaš Najbolje je, da se odstranijo manj potrebne dele, dokler funkcionalnost postane spet jasno.

Prav tako boste želeli poskrbeti za enotno. Delo na iskanje nekaj majhnih podrobnosti-barve, oblike, vzorce, ki jih lahko ponovi v različnih vidikih svojega modela. To zagotavlja vse vaše oblikovnih elementov občutek namerno, ne pa naključno vrgli skupaj.

Razmislite izjavo razsvetljavo

Najenostavnejši način, da smreka svoj jedilnico na proračun je za trgovino iz svoje osnovne luči koledarjev za funkcijo izjava razsvetljave. Od velikih obeski, do edinstvene lestenci, ni narobe estetsko. Boste želeli izbrati kos, da se počuti verodostojno svoj občutek za stil. To je dejal, obstaja nekaj funkcionalne nasvetov, ki jih morate slediti, da se zagotovi vaš stalnica deluje s sobo.

Prvič, upoštevati razmerja v prostoru. Boste želeli, da se upošteva velikost mizi, in deležih svoji sobi sam. Če je vaša formalna jedilnica miza sedeži 10 ljudi, ki jih morda želeli videti v vrsti ujemajočih obeski. Ampak, če je prostor sedeži le svojo štiričlansko družino, morda eno lestenec bo naredil trik. Praviloma bi vaša svetilka pokriva 2/3 mizi.

Poleg tega se prepričajte, da plast svojo razsvetljavo, tako da je edini vir svetlobe ni, da en sam stalnica. Razmislite o dodajanju v nekaterih ambientalno svetlobo v obliki vgradno razsvetljavo, plus nekaj naglas napeljave posvetliti vse temne kotičke. Ker jedilnice so vsi približno ambient, boste morda želeli videti v razsvetljavo, ki je sposoben, da se dajo na dimmer.

Ne pozabite na dodatno opremo

Accessorizing sobo je kot dajanje češnja na vrhu sladoled. To naredi vse razlike. Ni potrebe, da gredo nor, saj je cilj še vedno posodobite jedilnico na proračun, vendar dodaja nekaj končna dotakne gre daleč.

Poskusite uporabiti svoj prostor pametno. Nihče ne želi nered, še posebej na območju, ki je pomenilo, da ima veliko ljudi naenkrat. Velik bife je lepo, vendar deluje le, če prostor dopušča. Če nimate veliko prostora za delo z, bolje staviti je, da se odločijo za manjše dodatkov, kot navadno, cvetlični osrednji ali starinsko bar košarico.

Končno, zabavajte se z njim! Vaš dom mora odražati, kdo ste in kaj vam je všeč, zato se ne bojte, da napolni sobo s svojo osebnostjo. Stop v garaži prodajo in poberem nekaj dekorativnih steklenic, ali barve storže s svojim otrokom, da izpolnite stekleno skledo kot jedro. Karkoli boste izbrali, boste radi videli svoj formalni jedilnica preoblikovanje, če imate zabavno početje.

Dajanje svojo formalno jedilnico preobrazba ni treba prekinil banke. Smo prišli do štirih preprostih načinov za smreka vaše jedilnico na proračun. Ko daš te ideje poskusiti, povabi nekaj prijateljev na večerjo in videti, kaj opaziš svoj novi videz.

 

You may also like