Skip to main content

11 Eco-Friendly Stenske enote, ki prinašajo Ustvarjalnost v vašo dnevno sobo

Oblikovanje popoln dnevni sobi je vse o ugotovitvi, da je idealno ravnovesje med obliko, funkcijo in izmuzljivega “it” faktor. Pri izbiri prave odtenke in dekorativnih kosov je bistven del vsega, police in omare, da spravite nered in pomagajo ustvariti popolno vozlišče za vse vaše zabave potrebe so prav tako nujno potreben. Združevanje trend elegantno, okolju prijazno pohištvo in prilagodljive stenske enote, ki ponujajo svobodo kompozicije je sistem B_Green dan od Alf skupine obljublja, da spremenijo vzdušje vaši dnevni sobi za vedno! Izdelane iz edinstvenega “Eco Wood” , ti izključni enote dodate tako teksturo in vzorec prostoru.

11 Eco-Friendly Stenske enote, ki prinašajo Ustvarjalnost v vašo dnevno sobo

V zadnjih nekaj mesecih se je prihod nekaterih omamljanje modularnih stenske enote in snazzy zaslonov dnevna soba, ki se izkažejo homeowner v oblikovalec in bi mu omogočala pričarati precej vsako sestavo po svoji izbiri. B_Green nadaljuje ta trend inovacij in prilagojene dekor rešitve s svojimi bazami, navaden ročajev skladiščne enote in ekskluzivnih kosov takih kot sedem . Te posamezne module je mogoče kombinirati na modne nizke omare, zložene police, čudovito knjižne police in stenske sisteme, ki združujejo različne odprtih in zaprtih policah.

Prilagodljive dnevna soba stenske enote z knjižne police in zabavne konzole

Fabulous razsvetljava obrne stenske police v showstopper

Gorgeous eko les oblikuje eleganten in trajnostnih police za shranjevanje

Več Sedem enote uporabljajo za oblikovanje stilsko sestavo

Odprta in zaprta stenske enote in baze oblikujejo zabavni enoto in dan sistem

Smart soba enote B_Green življenjske ponujajo svobodo kompozicije

Preproste, ravne linije, čist dizajn in ročajev fronte zagotoviti, da vsaka od enot popolnoma ujema z elegantno, sodobnem slogu, da je veliko dnevne sobe zdi, da objem. Vsestranski sistem vam omogoča, da v celoti izkoristijo vertikalnega prostora na ponudbo, in lahko celo izvesti nekaj teh enot v kuhinjo, da bi zagotovili, da je oblikovanje skladnost med različnimi področji v dnevni prostor odprtega tipa. Odlična izbira za tiste, ki si želijo oblikovati brezhibno dom!

Lepa in ergonomsko dnevna soba dan sistem iz Alf

Eleganten uporaba sive in zelene v dnevni sobi

Občutljivo vzorec in teksturne lepota povečati privlačnost stenskih enot

Hot pink poživi ustvarjalno dnevna soba steno enoto

You may also like