Skip to main content

Elegantna Blue dnevna soba Ideje

Best Blue Dnevne sobe

Blue dnevne sobe prihajajo v vseh oblik in velikosti. Od tradicionalnih do modernih, da vse, kar je vmes, je modra barva, ki se razteza po vsej stilov, kot nobena druga. Dejstvo je, poleg nevtralnih, ni-grasscloth pokrita barva okrasite s kot modro. Torej, ali je vaš okus obrniti na svetlo in krepko, ali mehka in subtilna, ti modri dnevna soba ideje so prepričani, da zagotovi dovolj navdiha.

Sijajni in Dramatična

Celebrity oblikovalec Thom Filicia je znano, za ustvarjanje prostorov, ki so klasični še imajo neke vrste nepričakovanih voh, ki jih ločijo od množice. Ta modra dnevna soba v Greenwich, Connecticut ni nobena izjema. Eden od najbolj pomembnih stvari je tudi omeniti, da medtem ko je barva je zelo temno modra, ima sijajno površino, ki omogoča bolj razburljivo in živahno kot mat površino, da bi šlo. Razmislite to tehniko pri uporabi temne barve barve.

Classic in zadržan

Klasična dnevno sobo, kot je ta, ki ga je zasnoval Echelon meri občanov, je nastavitev idealen za tradicionalne in privezan Wedgwood modre stene. Ko seznanjene z belim stropom beadboard in lahkih Hickory tla barva bere skoraj kot nevtralno, vendar je še vedno daje dovolj globino poskrbeti za občutek robusten. Barva v kombinaciji z arhitekturnih detajlov v prostoru dokazujejo, da imajo lahko prostor tone osebnosti, preden je en sam kos pohištva postavi v.

Toplo in udobno

Ni boljšega barvna kombinacija kot modra in oranžna. Pri tem toplo in udobno modro dnevno sobo, oblikovalec Cory Connor uporablja temno, ampak vas senco kot primarne barve, nato pa ga naglašenih s priokusom zarjaveli oranžno. Z barvanjem vgrajeno knjižne police iste barve kot na-grasscloth pokriva stene, je ustvarila občutek intimnosti, in tam je občutek, da so obdana s tem topel in prijeten barve.

Čisto in sodobne

Kontrast je ključnega pomena v tem prehodnem dnevni sobi, ki ga Alice Burnham Interior Design. Temno modra grasscloth ozadje zagotavlja odlično kuliso za dva kosa sodobne umetnosti, medtem ko modro sredine stoletja sodobnih kavč pops proti hrustljavo belo opaže. Kljub uporabi več temnih blues, prostor ohranja svetlobo, zračen občutek zahvaljujoč obravnavanem uporabo bele in smetane.

Bohemian Casual

Na umirjanje barve morja in neba, so kot nalašč za Bohemian style sobe. V tem bivalne površine, skoraj vsak barva je odtenek modre barve, brez pravih barv naglas govoriti. Ta pogled Ton-on-tone je lahko težko pull off, ampak v tem primeru je velika okna in ogromno količino naravne svetlobe, ki prihaja skozi zagotavljajo odmor od samega razpon barv.

Vetrovi Beach Style

Designer Sabrina ALFIN ustvaril Vetrovi, plaža slogu umik s poroko solzne blues s peščenimi nevtralnih na tem območju San Francisco Bay doma. Slipcovered pohištvo pomaga posoditi vesoljskem sproščeno in priložnostno vibe, medtem ko naravni okraskov, kot so jute preprogo, pletene košare, in naplavljenega lesa naglasi pomoč prinese plaža temo doma.

Mehka in Subtilna

Občutljivi blues so super za dodajanje mehko eleganco klasičnih prostorov. Tukaj oblikovalec Christina Marie uporabimo mehko modro čopaste kavč v zelo podobnem odtenku kot stene ustvariti prijetno in pomirjujoče prostor.

Eclectic Električni Dnevna soba

temelji Texas oblikovalec Erin Williamson ustvarili drame v tem prostoru z globokim, skoraj električne odtenek modre. Pri čemer bambusa slogu etageres je naslikal enake barve kot stene, se skoraj zdi, da je treba zgraditi v in dati prostor občutek velike arhitekturne globine. Krema kavč praktično skoči ven iz stene, ki ustvarja dinamično kontaktno točko.

Miren in Cool

Blagodejno paleta mehkih modre, sive in bele naredi za pomirjujoče vzdušje v tem tradicionalno oblikovanega dnevno sobo. Tukaj je ekipa iz Digs Design Company uporabimo mehko odtenek modre barve na stenah in nato nanesemo na blago iste tonske kakovosti ustvariti videz.

Svež in prefinjen

Ljubitelji svež in prefinjeno prehodnem slogu lahko dobili točno to, kar želijo uporabljati temnejše odtenke modre barve. V tej veliki modri dnevna soba oblikovanje ekipa poudarki Et Podrobnosti uporablja Stiffkey Blue s Farrow in Ball na stenah, ki povečujejo bogastvo in značaj in lepo krasi arhitekturne podrobnosti. V kombinaciji z nevtralne barve pohištva in bogate lesena tla rezultat je tako osupljiva in prefinjena.

Cosmopolitan Chic

Pleskar showhouses so namenjeni za predstavitev projektne talente notranje opreme strokovnjaki, in v mnogih primerih pa jim daje priložnost, da ukriviti svoje mišice in imajo malo zabave. V tej sobi od Kips Bay dekorater Showhouse oblikovalec 2012 Brian del Toro uporablja privlačno kombinacijo temno zelenomodra in apna za ustvarjanje izrazit vpliv. Za razliko od mornarico ali indigo, raca ima toploto, ki dodaja domačnost za temne prostore.

funky Tradicionalni

Po oblikovalec Annie Lowengart, navdih za to modro dnevno sobo prišel iz antične tapiserija, podpisan v bogatih blues in toplih AMBERS. Risba na tem temelju je eleganten še funky dnevna soba rodil. Funkcija steno in vgrajeno v knjižne police so pobarvane v Farrow & Ball je kitajski Blue, ki dodaja toplino in malo igrivosti s tem izjemno raznolikem dnevno sobo.

Temno in Moody

Deep indigo je bogata in močna barva in glede na to, kako se je nekoč, da je lahko temno in muhasta, ali krepko in očarljiv. V tej sobi zasnoval Linda Burnside Interiors je malo obojega. Barva na stenah je precej temna in bogata, vendar ata, ki se uporabljajo na svetlobo barve pohištva in Draperija tkanine dodati občutek igrivosti.

subtilno Primorska

Svetle barve so idealne za odprte, zračne prostore, kot je ta odprt koncept dnevno sobo in kuhinjo, ki ga je zasnoval Schell Brothers Home Builders. Spominja na morje, barva zid je idealen za prostore skušajo dose obalne vibe. Dodatek pesek barve oblazinjenja, kamnitim ognjiščem in strop beadboard dokončanje obalno videz, ne da bi kičasto.

You may also like