Skip to main content

Lepe Dnevna soba razsvetljavo Ideje

Osvetlitev Dnevna soba

Dnevne sobe zahteva tri vrste razsvetljave: okolice, nalogo, in naglas. Svetloba okolja zagotavlja soba s splošno razsvetljavo, naloga razsvetljave usmerja svetlobo na določenih delovnih conah, in naglas luči poudarjajo določene predmete. Znotraj teh osnovnih zahtev je svet možnosti. Ali želite nekaj zabave, kot je ta prostor Jonathan Adler, ali kaj bolj umirjeno, pa je skoraj neomejene zaloge dnevna soba razsvetljave ideje za vsak okus in nastavitev.

Robustna Izbor

Mešanica različnih vrst razsvetljave, ki se nahaja na različnih mestih v prostoru, je bistvenega pomena za ustvarjanje ustreznega dnevno sobo sistema razsvetljave. Medtem ko je prva stvar, ki jo pogosto videli v tej sobi v Londonu Cheyenne Terasa je osrednja izjava svetilka, obstajajo tudi tri namizne svetilke, ena talne svetilke, pet pot luči, in poudarek luč na stropu na strani okna za soba. Vsi skupaj ustvarjajo večplastna in robusten sistem razsvetljave, brez senc.

Dva v enem

Ko gre za režijske (okolice), razsvetljavo, to je vedno dobra ideja za uporabo dveh različnih vrst. V tem elegantno dnevno sobo Su Hodges notranjosti, pot luči zagotavljajo večino svetlobe (ki je razširil po stropu), medtem ko je prehodno visi stalnica poudarja, da je sedenje v sredini prostora.

več tekme

V veliki sobi, ena režijske stalnica morda ne bo dovolj. V večini primerov, pot luči so dobra rešitev, vendar če vgradna svetila ni za vas obstaja še ena možnost. Razmislite visi več napeljave po prostoru, kot oblikovalec Kari Wilbanks naredil tukaj. So ključnega pomena za ta videz delo je, da se držijo z dokaj preprostimi napeljave, ki imajo čiste silhuete, in jim visi na mreži in ne v naključnih mestih po vsej strop.

Stropna Accent

Osvetlitev po obodu stropa lahko zagotovi naglas svetlobe, kot tudi edinstveno podrobnosti niso skupne za večino bivalnih prostorov. Ne le, da so naglas luč v tem prostoru od Creative West arhitektov poudarjajo arhitekturne podrobnosti stropa, vendar dodaja pridih elegance do tega zapletenega prostora. Ko gre za dnevna soba osvetlitev ideje, ne bojte se, da razmišljati zunaj polja.

Razmislite Arc

Ni stropne luči? Ni problema! Še vedno lahko ustvarite osrednji vir svetlobe z lok talne svetilke. Loka o tovrstnih svetilk so na splošno precej visoka, kar zagotavlja, da ne bo nihče Naleteli njihovo slišal pri hoji pod, vendar je menil, umestitev je še vedno pomembno. Imejte v mislih, da sta ti dve svetilki zelo moderno in najboljše delo v sodobnih okoljih.

kiparske sconces

Naredite drzno izjavo z edinstvenimi sconces. Sodobne sconces v tem prostoru, ki ga Disc notranjosti so nastavljivi, ki omogoča uporabniku, da spremenite velikost, pa tudi, če je svetloba usmerjena. Še bolj pomembno pa je, da zagotavljajo edinstveno, kiparsko element, ki določa sodobno ton za prostor.

Vgrajen Accent

Vključno naglas luči v vgrajenem police je odličen način za poudarjanje posebnih predmetov in dodatki. V tej sobi od Juliette Byrne, je oko takoj opozoriti na zažarele policah, kar za svetlo in lepo goriščno steno.

vizualni Balance

Čeprav je lepo, da so končni mizo na obeh koncih kavč, to ni vedno mogoče (ali bolje). Če je temu tako, lahko še vedno vizualno uravnotežen naloga razsvetljave z uporabo namizno svetilko na eni strani in talne svetilke na drugi strani, kot je prikazano v tej foto dovoljenjem Barbara Brown Photography. Na ta način ljudi, ki sedijo na obeh straneh kavč dobili enako količino svetlobe.

Zmešaj in poveži

Dnevne sobe zahtevajo veliko različnih svetlobnih virov, vendar ni pravilo pravi, imajo vse, da se ujemajo. Obvestilo v tem prostoru, ki ga SFA oblikovanja, ki so lestenec in sconces klasična, vendar namizne svetilke so moderno. Mešanje starih in novih, je odličen način, da bi sobo pravega občutka značaja in osebnosti, tako da ne bo strah, da se pomešajo stilov in obdobij.

Hang izjavo vpenjal

Dnevna soba z visokimi stropi lahko težko za okraševanje in svetlobo. Da bi večina visokim stropom menijo, velik osrednji stalnica v vzletno-obvestila slogu. Ključ do visi napeljave v prostorih z visokim stropom je zagotoviti, da so dovolj nizke, da se počutim kot oni del prostora in vam ni treba, da sev vratu poiskati in jih vidim. Sputnik lestenec v tej dnevni sobi Robert Dana oblikovanje je dovolj velika in dovolj nizka, da se počuti kot del sedenje.

Povečajte prostor in funkcija

Česanje svetlo stalnica s stropnim ventilatorjem je lahko odličen način za povečanje prostora in funkcije. Medtem ko so stropni ventilatorji zagotovo ni tako priljubljena, kot je bilo nekoč, v toplejših podnebjih so včasih potrebni. Namesto, da poskuša pretiravajte in namestitev tako režijske luči in ventilatorje, menijo, dva v enem možnosti za povečanje prostora. V tem sredi stoletja sodobne sobe so staromodna ventilatorji stropni prilegajo prav.

Poudarite arhitekturne Podrobnosti

Poudarite arhitekturne podrobnosti z vgradno ali traku razsvetljavo. V tej dnevni sobi in K2 Design, so izvrstno kasetiran stropi stopnjevalo s poudarjeno razsvetljavo, ki zahteva pozornost svojih lepih podrobnosti.

Zaupaj svojim instinktom

Ko gre za dnevna soba osvetlitev najbolj pomembna stvar je, da imajo malo zabave in zaupajo svoje stilistične instinktom. Medtem ko so luči v tej sobi Jonathan Adler vsi malo divji, delajo skupaj lepo, kot del te zabave, eklektična sobi.

You may also like