Skip to main content

Neverjetno Kmetija-Style Dnevna soba nasveti

Kmetija Style Explained

S prižgali zeleno luč za preteklost, ampak trdno posajene v tem, kmetija-style doma Design ponuja trendovski način za dosego nastavitev brezčasno. In kljub temu, da skupne značilnosti podobno uporabo nevtralne barve in organskih snovi, ki današnji kmečki slog vključuje tudi sodobne posodobitve, zaradi česar je privlačen možnost za vse vrste homeowners. Če je vaša dnevna soba potrebuje prenova, vključi nekaj sprememb na odprti koncept tukaj, skedenj vrata tam, za videz, ki je daleč od tega ena velika univerzalnega.

Open-Concept Kmetija Dnevna soba

Udobno odprt koncept kmetija dnevna soba

Kmetija slog ni vedno treba iskati rustikalna. V resnici, mnogi homeowners jemljete turn-of-the-stoletja domove in odpira notranjost shed naravno svetlobo v svoj prostor. Ta prostor, ki ga je Jennifer Robbins Interier kaže, kako odprt koncept dnevno in jedilnico, skupaj s stekleno paned steno, modernizira tradicionalno zaprto pristop. Udobno pohištvo, industrijska svetila, in navpično shiplap dal ta prostor kmečke hiše občutek, ki je ne over-the-top.

Eclectic Kmetija Dnevna soba

Pisani in ecletic kmetija dnevna soba

Kmetija slog je zelo prilagodljiva in jih lahko enostavno kombinirate s številnimi drugimi trendi notranjo opremo. Art deco ogledalo in mobilnih odtenke parom ter s horizontalnim shiplap in perzijsko preprogo, da je to dnevna soba s Judith Bališ Interiors tako tradicionalne in prehodno. Dodaj sodobno kavč in klubsko mizico za čisto videz, ki je privlačen za oko.

Regenerirana Les strop Dnevna soba

Kmetija dnevna soba s kamnitimi zidovi predelane strop lesa

Vključitev ekoloških gradbenih materialov v notranjosti prostor dopušča prostor, da govori zase. Ta prostor, ki ga Kelly in Co oblikovanje kaže, kako uporabljati gradnja kmetij elementov v kamniti država koči. Sprejemanje prvotne lastnosti prostor-všeč izpostavljen kamniti zid in les stropa omogoča kombinacijo tekstur za oči na zemljišču naprej. Potem, preprosto dekor in oprema posodobitev prostora.

Tradicionalna Kmetija Dnevna soba

Klasična tradicionalni kmečki slog dnevna soba

Kmetija stil je vse o sproščenem enostavnost in udobje. Torej, vam ni treba iti velik s napihnjen stropi in dragih materialov za nohte videz. Ta prostor, ki ga je zasnoval Bartlett, odloči za udobje v odprti, zračen občutek. Nizki stropi prinašajo toplino v hladni zimski večer in sproščeno, a hkrati elegantno, pohištvo ponujajo “odvoda pravico v” občutek. Posodobljena skedenj svet kamin, skupaj s pobrano lesa, še dodatno poudarja tradicionalno naravo prostora.

Dvobarvni Kmetija Dnevna soba

Čist in svež kmetija dnevna soba dvobarvni

Sodobna-style dnevna soba se lahko spremeni v elegantno kmečko umik z vključitvijo shiplap okoli kamina, predelane lesa tramovi in ​​tonski pohištva in dodatkov. V bistvu, lahko skoraj vsak prostor (ja, tudi tiste z 80. vibe) dati kmečki pridih z dodajanjem le nekaj podrobnosti. Sodobna kmetija dnevna soba z oblikovalec Sophie Metz je tako prefinjeno in udobno.

Industrijski Kmetija Dnevna soba

Kmetija dnevna soba z industrijsko robom

Preprostost kmečko slogu lahko zlahka sprejme industrijsko vrsti. Ta dnevna soba z Risinger & Co. omogoča arhitekturni detajli v sobo, da izstopajo, nato pa jih dopolnjuje z modernim pohištvom, kovinskih barstools, in izpostavljeno štedilnik cevi. Kravjo preprogo dodaja Western občutek, kot brezšivne mešanica sama dveh stilov daril.

Sodobna Kmetija Dnevna soba

Kmečka hiša z moderno arhitekturo in pohištva

Kljub nostalgiji pogosto povezana s kmečko slogu, lahko ljubitelji sodobne oblike zagotovo še izkoristiti svojih najboljših lastnosti. Vzemite to sodobni kmečki dnevno sobo z Northworks arhitektov in planerjev, npr. Zgornje meje jezika-in-groove rekel “kmečki”, ampak pohištvo in odprt koncept prostora, so vse prej kot.

Novogradnja Kmetija Dnevna soba

Nova domov kmečki slog arhitekture

Hiša ni nujno, da bo zgodovinski objemu tradicionalni kmečki slog. Ta na novo zgrajen dom oblikoval Tom Meany Architect vključuje značilnosti, kot je tramovi stropa, paned okna in velik kamniti kamin ustvariti sodoben dom z udobje klasični kmetiji.

Pripeljite na prostem

Dnevna soba v sodobni kmetiji z zložljivo steno

Povezava z naravo, je ponavljajoča se tema v modernem dizajnu kmečke hiše. Ta dnevna soba Joseph Farrell arhitekturo ima zložljivo steno oken, da se stapljajo notranji prostor z zunanjo teraso. Organske sestavine, kot so jute preprogo in žive rastline še naprej predstavljajo dnevni prostor, da se počuti brezplačno in brez omejitev, ki jih brišejo z out.

uporaba Shiplap

Družini prijazno kmetija dnevna soba z shipslap

Ker je les tako močno se uporabljajo v kmetij v preteklosti, shiplap obloga je eden izmed najlažjih načinov, da bi stil v nove domove. Pri namestitvi, izberite plošče, ki imajo zarez in praskami, saj posnema videz uporabe dolgoletni in omenjajo občutek za zgodovino. V tem prostoru, ki ga Renew Properties, se obarvajo les kamin plašča odtehtalo shiplap ustvariti kontrastni občutek.

Dodaj kmečka hiša Barva

Pale Blue Kmetija Dnevna soba

Lahka in sveža barvna paleta je vedno dobra izbira za prostore kmetija slogu. Vendar vam ni vedno treba iti belo. Namesto, vključujeta bledo modre v prostore skozi plaščem in knjižni polici poudarki. Buffalo les ponazarja ta barvni izbor, ki ga združuje lepo z belim pohištvom in svetlega lesa konča. Svetlo siva in toplo ovseno kašo tudi dobro delo za preproste in nezapleteno videz.

Vključi pristne funkcije

Klasična kmečki slog vključi Verodostojna Lastnosti

Del tega, kar naredi kmečki slog tako privlačna je udobje, ki prihaja iz kosov zgodovine. Torej, zakaj jih omejuje? Ta dnevna soba je napolnjena z antiquey okraskov kot stiski pohištva, tradicionalnih kmetijskih stoli in piščanec žice omare. prodaja Prebrskaj nepremičnin in bolšji trgi so prava stvar, ali trgovini za novo opremo, ki zajemajo kmečka estetsko.

Dodaj taftane Sofa

Rustikalno dnevna soba s čopasto kavč

Kdo pravi kmečki dnevno ne more ponuditi pridih razkošja? Z igranjem z dekor, lahko oder tradicionalno sobo pogledati tako udobna in prilagojena. Ta kmetija dnevna soba s pari Vir sobe klasične elemente z elegantno čopaste kavčem za nepričakovanega (vendar zelo dobrodošli) prefinjenost.

Uporaba Barn Doors

Barn vrata dati kateri koli prostor tradicionalno kmetijsko občutek. Plus, oni veliko prostora varčevalce za majhne prostore in lahko enostavno razdelite načrt za talno odprti koncept. V nekaterih primerih, dve skedenj vrata so še boljši kot ena! To nenavadne oblike sobe, z dovoljenjem Edward Ira Schachner, uporablja hlevu vrata za kompliment kamin in okrepiti kmečki videz.

 

You may also like