Skip to main content

Lepe Dnevne sobe z vgrajenim Police

Zakaj Vgrajen-Ins?

Dnevna soba zgrajena-ins lahko dodate slog in osebnost, kot tudi za shranjevanje. In ker bo zgrajena-ins lahko zasnovan tako, da zadovolji posebne potrebe vašega gospodinjstva, možnosti so skoraj neskončne. Ta primer je svež arhitektov, s fotografijo Rob Karosis. Če želite ustvariti zaprto skladiščenje, odprto območje prikaza, ali opozarjati na določene podrobnosti meri lahko zgrajene-ins nudijo popolno rešitev.

Povečajte prostor

A-frame hiše lahko predstavljajo določene zaplete, ko skuša za dekoriranje in povečanje prostora. Naklon sten lahko oteži uporabo montažnih omare brez povzročanja vizualno odmor. V tem primeru se lahko meri dnevna soba zgrajene-ins so odlična rešitev. Tu so jo vse do stropa, maksimiranju prostor in risanje oči navzgor.

Two Tone Color

Prilagajanje vgrajene police ni treba prenehati z meritvami. Slikarstvo vgrajeno ins tako, da kontrast ali kompliment druge barve v prostoru, je odličen način, da dodate obresti v prostor in ustvariti osrednja steno.

Naj bo Classic

Tradicionalni bele zgrajene-ins z zaprtim shranjevanje na dnu in odprt na vrhu so tako vsestranski, da lahko prilegajo v skoraj vseh slog dnevna soba. Izbira preprost slog kabinet bo zagotovila, da če je vaš okus spremeni in se odločite za Redekorirati, bo vgrajeno ins vedno ustrezal.

wraparound Police

Lepota zgrajenih-ini je, da jih je mogoče prilagoditi a doma ali potrebe po posebnih homeowner. V tej sobi iz skupine Wendt oblikovanje, police zaviti po vsem prostoru, ki zagotavlja tono shranjevanja in prikazovanja. Prazno območje pustimo zgoraj zofo, da se omogoči sconces in stroki. Kontrastni barvni uspe ustvariti kontaktno točko sredi vseh polic.

Manj je več

Dnevna soba zgrajena-ini ne bi bilo treba biti preveč dekorativni ali okrašeno, da poda izjavo. Poenostavljena obris oblikovanja notranje enote, ki ga Angela prosto oblikovanje Presenetljivo je v geometrijskem preprostosti in prispeva k splošni sodobni občutek v prostoru.

Kratko in sladko

Ko gre za dnevno sobo vgrajeno ins, ni potrebe, da vedno graditi od tal do stropa. V tem primeru, ki ga je Pickell skupine Orren Building, vgrajeni v omarah so bili nameščeni približno na pol poti do stene, pod okni na obeh straneh plašča. Jim uspe povečati razpoložljiv prostor med zajemanjem osrednja točka in ne blokira svetlobo.

Označite zbirko

Vgrajen police prihaja v vseh oblikah in velikostih. In nimajo v hiši samo knjige. Zakladno zbirke in Lepe dodatki lahko v središču pozornosti, ko prikaže premišljeno in poudarjena s poudarjeno razsvetljavo. Ta primer je Wilson Razsvetljava ga razkazuje odlično.

arhitekturni Highlight

Meri bo zgrajena-ins lahko zasnovan tako, da poudari in dopolnitev arhitekturne podrobnosti, kot je ta iz Keith Bruns. Tu so bile police prevzame blizu stropa in se ujemajo z širin stropnih loki. V finials na vrhu polic deluje kot povezovalni sile med vgrajeno ins in loki, zaradi česar se zdi skoraj kot ena enota.

Visok in ozek

Včasih je manj več, še posebej v prostorih, kjer ni veliko stene prostora. Visok, omejite vgrajeno ins, kot je razvidno iz Michael Abrams oblikovanje lahko pomaga okvir kamin in okrepiti osrednjo točko, medtem ko še vedno zagotavlja nekaj zaslona ali prostor za shranjevanje. Accent razsvetljava pomaga pripraviti oko, kamor se je morala iti.

Stranski pogled

Medtem ko je simetrija seveda privlačna za oko, ni vedno pravi odgovor. V tem prostoru, ki ga Portico Design, vgrajeno v enoti je nameščen na eni strani plašča za hišo televizijo in druge predmete. Namesto kamin čemer je edina kontaktna točka, postane del v obliki trikotnika osrednje področje z umetnostjo zgoraj visi, in televizije.

Vgrajen V sedežev

Izraz “vgrajeno” ne samo sklicujejo na police. Število sedežev je lahko tudi sestavni del. Ta vgrajena v enoti, ki jo je MK razvoj je najboljše iz obeh svetov, z zaprtimi omare na eni strani in vgrajen sedež s predali spodaj na drugi strani.

plavajoča Police

Ustvariti sodoben videz s preprostimi plavajoče police. Pomanjkanje strojne in dekorativnih okraskov ohranja videz čist, medtem ko je barva temno dodaja dramo. Pogled State Street oblikovanje, kot je to dokaj enostavno posnemati uporabo kosov lesa reza do velikosti, vendar da bi dobili videz, da se prepričajte, da barve zadnji steni podobno barvo na prodajnih policah.

Misli izven zidu

Vgrajen ins nimajo vedno biti ob steno. Včasih jih je mogoče vključiti v druga področja v prostoru na način, ki naredi veliko bolj smiselno. Te police, ki so vgrajene v stopnišču so odlična raba prostora, ki ga Avenue B gibanj. Ne naloži ostalega prostora in zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje knjig in dodatkov.

Ni posladek Vgrajena Ins

Včasih preprostost je najboljša. Te brez Osnovni, brez okvirja, zgrajene-ins z Memar arhitektov Inc. zagotoviti dovolj prostora za shranjevanje, medtem ko krepitev sodobno estetiko. Čiste linije zagotavljajo lepo kontrast zaobljenih linij pohištva, ki je pomembno za ustvarjanje občutek globine.

You may also like