Skip to main content

11 Ecologische Muur Units Dat Breng creativiteit in je woonkamer

Het ontwerpen van de perfecte woonkamer is alles over het vinden van die ideale balans tussen vorm, functie en de ongrijpbare ‘het’ factor. Terwijl het kiezen van de juiste kleuren en decoratieve stukken is een essentieel onderdeel van dit alles, rekken en kasten dat wegstoppen de puinhoop en het helpen creëren van een perfecte hub voor al uw entertainment behoeften zijn ook een absolute must. Het samenbrengen van de trend van elegante, eco-vriendelijke meubels en aanpasbare muur eenheden die compositorische vrijheid bieden, de B_Green Day System van Alf Group belooft om de sfeer van uw woonkamer voor altijd veranderen! Gemaakt van unieke ‘Eco Wood’ , deze exclusieve eenheden toe te voegen zowel textuur en het patroon aan de ruimte.

11 Ecologische Muur Units Dat Breng creativiteit in je woonkamer

De afgelopen maanden hebben de komst van een aantal prachtige modulaire wandkasten en de hippe woonkamer displays die de huiseigenaar te zetten in een ontwerper en laat hem op te roepen vrijwel elke samenstelling van zijn keuze gezien. B_Green zet deze trend van innovatie en op maat gemaakt interieur oplossingen met zijn bases, gewoon greeploze kasten en exclusieve stukken zoals de ZEVEN . Deze afzonderlijke modules kunnen worden gecombineerd om onderkasten, gestapelde planken, prachtige boekenkasten wall systemen die een groot aantal open en gesloten legborden combineren mode.

Adaptable woonkamer kastenwand met boekenkasten en entertainment consoles

Fabulous verlichting schakelt de muur gemonteerde plank in een showstopper

Prachtige houten eco vormen stijlvolle en duurzame opslag planken

Meerdere Zeven units gebruikt om de stijlvolle samenstelling vorm

Open en gesloten bovenkasten en basen vormen het entertainment apparaat en dagenstelsel

Smart B_Green woonkamer units bieden compositiemogelijkheden

Eenvoudig, rechte lijnen, strak design en greeploze fronten ervoor te zorgen dat elk van de eenheden past perfect in een strakke, moderne stijl die veel huiskamers lijken te omarmen. Het veelzijdige systeem kunt u ook volledig gebruik van de verticale ruimte te bieden te maken, en je kunt zelfs een paar van deze eenheden naar de keuken te voeren om ervoor te zorgen dat er een ontwerp van de samenhang tussen de verschillende gebieden in de open woonkamer. Een perfecte keuze voor wie op zoek is om vorm te geven een vlekkeloze huis!

Mooi en ergonomisch woonkamer dag systeem van Alf

Elegant gebruik van grijs en groen in de woonkamer

Delicate patroon en textuur schoonheid van de aantrekkingskracht van de muur eenheden te verbeteren

Hot pink verlevendigt de creatieve woonkamer wandmeubel

You may also like