Skip to main content

Mooie woonkamers met inbouwrekken

Waarom ingebouwde ins?

Woonkamer ingebouwde ins kunnen stijl en persoonlijkheid, alsmede opslag toe te voegen. En omdat de ingebouwde ins kan worden ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van uw huishouden, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Dit voorbeeld komt uit Crisp Architects, met fotografie door Rob Karosis. Als u wilt gesloten opslag, een open weergavegebied, of bel aandacht voor specifieke details te creëren custom-built-ins kan de perfecte oplossing te bieden.

Maximize Space

A-frame huizen kunnen bepaalde complicaties opleveren wanneer het proberen om te versieren en te maximaliseren ruimte. De hoek van de wanden kan het moeilijk maken om prefab kabinetten zonder het veroorzaken van een visuele onderbreking. In dit geval kan op maat woonkamer ingebouwde ins een uitstekende oplossing te bieden. Hier werden zij brachten de hele weg tot aan het plafond, het maximaliseren van de ruimte en het oog naar boven trekken.

Two Tone Color

Aanpassing van inbouwstellingen hoeft niet te stoppen met de metingen. Schilderen ingebouwde plug-ins, zodat ze contrast of compliment andere kleuren in de kamer is een geweldige manier om rente toe te voegen aan een kamer en het creëren van een centraal muur.

Houd het Classic

Traditionele witte ingebouwde ins met gesloten opslag op de bodem en open op de top zijn zo veelzijdig dat ze in kunnen passen zowat elke stijl van de woonkamer. Het kiezen van een eenvoudige kast stijl zal ervoor zorgen dat als uw smaak veranderen en je besluit om opknappen, zal de ingebouwde plug-ins altijd passen.

wraparound Planken

De schoonheid van de ingebouwde plug-ins is dat ze kunnen worden aangepast om een ​​huis of specifieke behoeften huiseigenaar passen. In deze kamer van Wendt Design Group, de schappen wikkel rondom de kamer, die een ton van opslag en display ruimte. Een blanco gebied werd boven de bank verliet om voor schansen en kunst. De contrasterende kleur slaagt erin om een ​​centraal punt te maken in het midden van al de planken.

Minder is meer

Woonkamer ingebouwde-ins hoeven niet overdreven decoratief zijn of overladen om een ​​verklaring af te leggen. De gestroomlijnde silhouet van de unit interieur is ontworpen door Angela Free Design is opvallend in zijn geometrische eenvoud en draagt ​​bij aan de algehele eigentijdse uitstraling van de kamer.

Kort en zoet

Als het gaat om woonkamer ingebouwde plug-ins, is er geen noodzaak om altijd te bouwen van vloer tot plafond. In dit geval, gemaakt door de Orren Pickell Building Group, ingebouwde kasten zijn ongeveer halverwege de muur geïnstalleerd, onder ramen aan weerszijden van een mantel. Ze erin slagen om de beschikbare ruimte te maximaliseren, terwijl het opstellen van het brandpunt en het licht niet blokkeert.

Markeer een Collection

Built-in rekken komt in alle soorten en maten. En ze hoeven niet alleen boeken te huisvesten. Dierbare collecties en welgevormde accessoires kunnen centraal staan ​​bij het zorgvuldig weergegeven en is gemarkeerd met accentverlichting. Dit voorbeeld van Wilson Lighting pronkt ermee perfect.

architectonisch hoogtepunt

Custom-built-ins kunnen worden ontworpen om te markeren en aan te vullen architectonische details, zoals deze van Keith Bruns. Hier de planken werden in de buurt van het plafond opgenomen en overeenkomen met de breedte van het plafond bogen. De eindstukken bovenin de planken als een verbindingskracht tussen de ingebouwde ins en bogen, waardoor ze bijna lijken een eenheid.

Hoog en smal

Soms is minder meer, vooral in ruimten waar er niet veel ruimte aan de muur. Hoge, smalle ingebouwde plug-ins zoals aangetoond door Michael Abrams Design kan helpen frame van een open haard en het versterken van een centraal punt, terwijl het toch een aantal scherm of opslagruimte. Accentverlichting helpt trekken het oog naar de plaats waar het hoort te gaan.

Zijaanzicht

Terwijl symmetrie is natuurlijk aantrekkelijk voor het oog, het is niet altijd het juiste antwoord. In deze ruimte door Portico Design, een ingebouwde unit is geïnstalleerd op de ene kant van de mantel op de televisie en andere items te huisvesten. In plaats van de open haard als enige brandpunt, wordt het een deel van een driehoek-vormige focusgebied met de kunst opknoping boven, en de televisie.

Ingebouwde zitplaatsen

De term “ingebouwde” verwijst niet alleen naar rekken. Stoelen kan ook een component. Dit inbouweenheid door MK Development heeft het beste van twee werelden, met gesloten kasten aan de ene kant en een ingebouwde stoel met laden onder anderzijds.

drijvende Planken

Maak een eigentijdse uitstraling met eenvoudige drijvende planken. Het gebrek aan hardware en decoratieve versieringen houdt de blik schoon, terwijl de donkere kleur voegt drama. Een blik door State Street ontwerp als dit is vrij gemakkelijk te reconstrueren met behulp van stukken hout op maat gesneden, maar om de look om zeker te zijn van de achterwand een soortgelijke kleur verf op de planken.

Denk buiten de Muur

Built-ins hoeven niet altijd te zijn tegen een muur. Soms kunnen ze naar andere gebieden van de ruimte op een manier die een veel meer zin maakt worden opgenomen. Deze planken die in een trap worden gebouwd zijn een geweldige gebruik van de ruimte door Avenue B Developments. Ze niet opleggen aan de rest van de kamer en zorgen voor voldoende opbergruimte voor boeken en accessoires.

Geen franje Built-Ins

Soms is eenvoud is het beste. Deze no-nonsense, frameloze ingebouwde plug-ins door Memar Architects Inc bieden voldoende opslagruimte, terwijl het versterken van een hedendaagse esthetiek. De strakke lijnen geven een mooi contrast met de gebogen lijnen van het meubilair, wat belangrijk is voor een gevoel van diepte.

You may also like